10 november 2023

Welke zonnepanelen passen bij jou?

Over DMEGC

DMEGC Solar Energy is sinds 2009 actief met de productie van zonnepanelen. De zonnepanelen zijn volledig zwart en geven een nette uitstraling op het dak. Door voortdurend te innoveren en de focus te houden op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar hoog op waarde geschat. DMEGC hanteert strenge kwaliteitseisen, dat zie je aan de nette afwerking en het gebruik van degelijke materialen voor de productie van de zonnepanelen. Deze panelen hebben na 25 jaar nog steeds 84% van hun oorspronkelijke vermogen. Bovendien geniet je van 15 jaar productgarantie.

Over AIKO

AIKO zonnepanelen zijn de enige glas-glas zonnepanelen in ons assortiment. Deze hypermoderne techniek biedt jou extra voordelen. Zo werken deze zonnepanelen efficiënter, waardoor ze 455 Wp per paneel opwekken. Ook zijn ze beter bestand tegen alle weersomstandigheden én hebben ze een langere levensduur. Tot slot zijn ze ook erg mooi; ze zijn zelfs Red Dot Design winnaar 2023 geworden. Dat maakt de glas-glas zonnepanelen van AIKO dé keuze wanneer jij een strak design, topkwaliteit en betrouwbaarheid wenst.

Zonnepanelen eerlijk vergelijken

Als je zonnepanelen wil vergelijken, kijken de meeste mensen naar het vermogen per paneel. Wanneer je dit doet, schelen de DMEGC en AIKO 15 Wp in vermogen. De AIKO zonnepanelen produceren net iets meer, namelijk 455 Wp per paneel.

De panelen van AIKO zijn glas-glas panelen. Dat wil zeggen dat de voorkant van de cel afgedekt is met glas en de achterkant ook. Hierdoor zijn de panelen extra stevig en hebben zij een langere levensduur. Dit resulteert in een hogere opbrengst na 25 jaar. DMEGC heeft glas-folie panelen. Deze panelen hebben geen glas aan de achterkant, maar folie. Daardoor hebben de panelen van DMEGC door de jaren heen een lager vermogen dan de panelen van AIKO. Uiteraard blijven de DMEGC panelen van goede kwaliteit!

Het AIKO paneel is een Full-Black design paneel met de ABC-technologie. Door deze technologie is de gehele oppervlakte instraling absorberend. Dit levert uiteindelijk een hogere efficiëntie op en dus een hogere betrouwbaarheid van het paneel.

Wanneer kies je dan voor DMEGC? Het paneel van DMEGC is ook een goed paneel. Net als AIKO vallen zij onder de Tier One panelen. Hiermee staan zij in de top 2% van de hoogste kwaliteit zonnepanelen fabrikanten ter wereld. Dit zijn fabrikanten die jaarlijks worden gecontroleerd en altijd aan de hoogste standaarden voldoen. DMEGC heeft hierdoor een sterkte focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Het grote voordeel is de prijs-kwaliteitsverhouding van de panelen

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Rekenhulp

Bereken je besparing met zonnepanelen

Wil je kopen of huren?

Ken je je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik in

Hoeveel zonnepanelen wil je?

8

Geschatte opbrengst

3238kWh/jaar

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

inclusief huurprijs

0

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

10% korting op alle zonnepanelen tijdens de Zin in Zon weken! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan!

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *