16 februari 2022

Saman Groep blijft trouwe sponsor MZC’11 Zierikzee

Saman Groep blijft trouwe sponsor MZC’11 Zierikzee

Ondanks de landelijke groeiambities van de Saman Groep vergeten zij hun Zeeuwse roots niet. Al jarenlang is de duurzame installateur hoofdsponsor van MZC’11; met ruim 700 leden zijn zij de grootste voetbalvereniging op Schouwen-Duiveland. Beide partijen zijn blij met de verlenging van de sponsorovereenkomst.

Een duurzame samenwerking

Daniël Lodders, algemeen directeur van de Saman Groep vertelt: “Wij zijn inmiddels al twaalf jaar sponsor van MZC’11 Zierikzee. Over het verlengen van de sponsorovereenkomst hoefden wij niet lang na te denken. Als duurzame organisatie dragen we graag bij aan deze mooie vereniging die een gezonde levensstijl aanmoedigt en zorgt voor verbinding tussen de leden. Bovendien draagt de vereniging bij aan de leefbaarheid van de omgeving en dat vinden wij als bedrijf erg belangrijk. Ons bedrijf is op en om het veld aanwezig, van de tenues tot de borden, we kunnen je niet ontgaan als je de vereniging een warm hart toedraagt zoals wij.”

Groeiende vereniging uit Zierikzee

Ook MZC’11 is enthousiast over de verlening, Janine Heijboer licht het toe: “Wij zijn verheugd om de verlenging van onze duurzame samenwerking te mogen aankondigen. Saman Groep is al twaalf jaar verbonden aan onze vereniging en maakt er met deze overeenkomst vijftien jaar verbondenheid van. Tussen onze ruim 700 leden zien we ook collega’s van Saman terug die met veel enthousiasme bij ons sporten. Na de lastige coronaperiode is het goed om te weten dat we aan de Saman Groep een trouwe hoofdsponsor hebben.”

Over de Saman Groep

De Saman Groep is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Als totaalinstallateur verkoopt en verhuurt Saman Groep zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, laadpalen, cv-ketels, waterontharders, airconditioning en thuisbatterijen. Saman Groep is met 55.000 klanten een van de grootse installateurs van duurzame producten in Zuidwest-Nederland. De missie van de Saman Groep is duurzaam wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar maken.