#1 ISDE subsidie bij bestaande bouw

Overweeg je om jouw bestaande woning te verduurzamen met een warmtepomp? Eén van de belangrijkste redenen om een all-electric warmtepomp aan te schaffen is dat je nu nog profiteert van de aantrekkelijke ISDE subsidie. Deze subsidie loopt op van € 1.900 tot maar liefst € 3.700! Hoeveel subsidie je ontvangt, is afhankelijk van het type all-electric warmtepomp. In onze webshop zie je direct hoeveel subsidie je ontvangt per type warmtepomp.

#2 Verwarmen én koelen met all-electric warmtepomp

Veel mensen denken dat je met een warmtepomp enkel kunt verwarmen. Maar, met een all-electric warmtepomp kan je in veel situaties óók koelen via jouw vloerverwarming. Zeker met de steeds warmer wordende zomers in Nederland, is dat erg prettig. Zo geniet je in de winter van comfortabele verwarming en is het in de zomer aangenaam koel in huis.

#3 Te combineren met zonnepanelen om energieneutraal te wonen

Een warmtepomp gebruikt stroom voor de duurzame verwarming. Ja, stroom is goedkoper dan gas. Maar, het is nog voordeliger om zelf te voorzien in jouw stroombehoefte. Daardoor kan je misschien zelfs volledig energieneutraal wonen. Heb je overcapaciteit van jouw zonnepanelen? De capaciteit van jouw zonnepanelen kan voldoende zijn om het verbruik van jouw warmtepomp te dekken. Heb je nog geen zonnepanelen? Dan biedt de Saman Groep als totaalinstallateur je graag een duurzame totaaloplossing.

#4 All-electric warmtepomp ook zonder grote investering

Kosten kunnen een belangrijke reden zijn om wel of niet te kiezen voor een all-electric warmtepomp. Een all-electric warmtepomp kopen kost je al snel rond de € 5.000 incl. montage en na aftrek van subsidie. Wij begrijpen dat niet iedereen deze investering kan doen. Het is ons doel om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar te maken. Daarom kan je een all-electric warmtepomp ook bij ons huren. Voor een vast bedrag per maand profiteert je zorgeloos van jouw duurzame warmtepomp. Service- en onderhoudskosten zijn daarmee ook gedekt. Wel zo fijn!

#5 Gasaansluiting verwijderen is gratis

Wanneer men in het verleden volledig van het gas af wilde, kostte het verwijderen van de gasaansluiting circa € 700. Dit bedrag werd aan de netbeheerder betaald. Maar, sinds 2021 is het verwijderen van jouw gasaansluiting helemaal gratis! Daarom benoemen wij dit als vijfde reden om dit jaar nog een all-electric warmtepomp aan te schaffen. Hiermee hoopt de overheid de energietransitie nog beter bereikbaar te maken. Wanneer je jouw gasaansluiting wilt verwijderen, kan je hiertoe een verzoek indienen bij jouw netbeheerder, zoals Enduris, Stedin of Enexis.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Hidden