#1 ISDE subsidie bij bestaande bouw

Overweegt u om uw bestaande woning te verduurzamen met een warmtepomp? Eén van de belangrijkste redenen om een all-electric warmtepomp aan te schaffen is dat u nu nog profiteert van de aantrekkelijke ISDE subsidie. Deze subsidie loopt op van € 1.900 tot maar liefst € 3.700! Hoeveel subsidie u ontvangt, is afhankelijk van het type all-electric warmtepomp. In onze webshop ziet u direct hoeveel subsidie u ontvangt per type warmtepomp.

#2 Verwarmen én koelen met all-electric warmtepomp

Veel mensen denken dat je met een warmtepomp enkel kunt verwarmen. Maar, met een all-electric warmtepomp kunt u in veel situaties óók koelen via uw vloerverwarming. Zeker met de steeds warmer wordende zomers in Nederland, is dat erg prettig. Zo geniet u in de winter van comfortabele verwarming en is het in de zomer aangenaam koel in huis.

#3 Te combineren met zonnepanelen om energieneutraal te wonen

Een warmtepomp gebruikt stroom voor de duurzame verwarming. Ja, stroom is goedkoper dan gas. Maar, het is nog voordeliger om zelf te voorzien in uw stroombehoefte. Daardoor kunt u misschien zelfs volledig energieneutraal wonen. Heeft u overcapaciteit van uw zonnepanelen? De capaciteit van uw zonnepanelen kan voldoende zijn om het verbruik van uw warmtepomp te dekken. Heeft u nog geen zonnepanelen? Dan biedt de Saman Groep als totaalinstallateur u graag een duurzame totaaloplossing.

#4 All-electric warmtepomp ook zonder grote investering

Kosten kunnen een belangrijke reden zijn om wel of niet te kiezen voor een all-electric warmtepomp. Een all-electric warmtepomp kopen kost u al snel rond de € 5.000 incl. montage en na aftrek van subsidie. Wij begrijpen dat niet iedereen deze investering kan doen. Het is ons doel om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar te maken. Daarom kunt u een all-electric warmtepomp ook bij ons huren. Voor een vast bedrag per maand profiteert u zorgeloos van uw duurzame warmtepomp. Service- en onderhoudskosten zijn daarmee ook gedekt. Wel zo fijn!

#5 Gasaansluiting verwijderen is gratis

Wanneer men in het verleden volledig van het gas af wilde, kostte het verwijderen van de gasaansluiting circa € 700. Dit bedrag werd aan de netbeheerder betaald. Maar, sinds 2021 is het verwijderen van uw gasaansluiting helemaal gratis! Daarom benoemen wij dit als vijfde reden om dit jaar nog een all-electric warmtepomp aan te schaffen. Hiermee hoopt de overheid de energietransitie nog beter bereikbaar te maken. Wanneer u uw gasaansluiting wilt verwijderen, kunt u hiertoe een verzoek indienen bij uw netbeheerder, zoals Enduris, Stedin of Enexis.

Vrijblijvende offerte aanvragen