“Om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen zochten wij een overnamepartner die past bij onze visie. De Saman Groep is een prachtige partner en heeft de juiste capaciteiten waarmee we verder kunnen groeien. Ook biedt de overname nieuwe kansen voor de collega’s van Sunaware en voor de bestaande klanten die verdere stappen willen zetten in de energietransitie. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een warmtepomp.”, Aldus Martin Groenewoud. Alle lopende activiteiten en projecten van Sunaware worden per 1 september uitgevoerd binnen de Saman Groep vanuit de vestiging aan de Admiraal de Ruyterstraat in Oud-Beijerland.

 “Door de steeds verder groeiende vraag naar onze dienstverlening in Zuid-Holland, heeft de Saman Groep al langere tijd de wens om ook in deze regio een vestiging te openen. Zo kunnen we onze klanten in Zuid-Holland nog beter en sneller bedienen. Met de overname van Sunaware zetten we een mooie stap en starten we direct met een vakbekwaam team. We kijken ernaar uit om onze nieuwe collega’s te verwelkomen.”, aldus Erik Kloet, Commercieel directeur van de Saman Groep.

De Saman Groep

De Saman Groep is een totaalinstallateur van duurzame en comfortabele oplossingen met vestigingen in Breda, Zierikzee en Oud-Beijerland. Sinds 2004 ligt de focus op het bereikbaar maken van duurzame energie in Zuidwest-Nederland. Van zonnepanelen en warmtepompen tot elektrische laadpalen, zonneboilers en warmtepompboilers. Door al vroeg in te spelen op de energietransitie, werd een enorme groei voor de organisatie mogelijk. Inmiddels heeft de Saman Groep ruim 300 collega’s in dienst.