“Om de continuïteit van het bedrijf en de vertrouwde dienstverlening van KastoService te waarborgen, zochten we naar een bedrijf dat aansluit bij onze visie. Dit vonden we bij de Saman Groep. Bovendien ontstaan er met de overname weer nieuwe kansen voor onze collega’s en klanten”, Aldus Peter Kastelijns. Alle lopende activiteiten en projecten van KastoService worden per 1 maart uitgevoerd binnen de Saman Groep vanuit de vestiging in Breda.  

“Wij zien in de overname van de activiteiten en collega’s van KastoService een belangrijke uitbreiding van onze dienstverlening in West-Brabant. Voor ons is het belangrijk dat we lokaal voldoende capaciteit combineren met goede technische kennis en communicatieve vaardigheden. Met deze overname maken wij behoorlijke stappen op dit gebied.”, aldus Daniël Lodders, Algemeen directeur van de Saman Groep.

De Saman Groep

De Saman Groep is een totaalinstallateur van duurzame en comfortabele oplossingen met vestigingen in Breda en Zierikzee. Sinds 2004 ligt de focus op het bereikbaar maken van duurzame energie in Zuidwest-Nederland. Van zonnepanelen en warmtepompen tot elektrische laadpalen, zonneboilers en warmtepompboilers. Door al vroeg in te spelen op de energietransitie, werd een enorme groei voor de organisatie mogelijk. Inmiddels heeft de Saman Groep ruim 200 collega’s in dienst.