Op vrijdag 6 maart opende Saman Groep haar tweede vestiging gevestigd aan de Neerloopweg in Breda. Om 13.15 uur werd de vestiging officieel geopend door wethouder Boaz Adank en Daniël Lodders, algemeen directeur van de Saman Groep. Vervolgens konden de 60 gasten onder het genot van een hapje en drankje de nieuwe vestiging bekijken. 

“De Saman Groep vervult in Zeeland al een primaire rol in de energietransitie binnen de verduurzaming van de bebouwde omgeving. Het is onze ambitie om deze rol ook in West-Brabant op ons te nemen. Met een tweede pand, gevestigd in Breda, zijn we beter bereikbaar in deze regio en kunnen we ons steeds verder groeiende klantenkring op een betere en efficiëntere manier bedienen. Ook door het opbouwen van een duurzaam, regionaal netwerk met energiecorporaties, gemeenten, verenigingen en bewoners, hopen we deze ambitie te vervullen.”, aldus Daniël Lodders, Algemeen Directeur van de Saman Groep.

De Saman Groep

De Saman Groep is een totaalinstallateur van duurzame en comfortabele oplossingen. Sinds 2004 ligt de focus op het bereikbaar maken van duurzame energie in Zuidwest-Nederland. Van zonnepanelen en warmtepompen tot elektrische laadpalen, zonneboilers en warmtepompboilers. Door al vroeg in te spelen op de energietransitie, werd een enorme groei voor de organisatie mogelijk. Inmiddels heeft de Saman Groep circa 200 collega’s in dienst en twee vestigingen.