Altijd opgeladen de deur uit met een laadpaal

Elektrisch rijden wordt een stuk comfortabeler met een eigen laadpaal bij jou thuis. Zo ben je verzekerd van een volledig opgeladen auto, iedere keer dat je de deur uitgaat. De mogelijkheden met ons assortiment zijn toereikend voor elke situatie. De installatie wordt bij je thuis volledig verzorgd door een professionele installateur van de Saman Groep. Dat is wel zo gemakkelijk! En hoe mooi is het om jouw eigen auto op te laden met jouw eigen groene stroom? In combinatie met onze mogelijkheden voor zonnepanelen krijgt elektrisch rijden een nieuwe dimensie!

Daarom kies je voor een Saman laadpaal bij jou thuis:

  • Innovatieve en veilige laadoplossing
  • Altijd een persoonlijk adviesgesprek
  • A-merken Webasto, Wallbox en Alfen
  • Zakelijk gratis afhandeling subsidie aanvraag

Toen wij pasgeleden onze auto inruilden voor een gedeeltelijk elektrische auto, was het door onze eerdere positieve ervaringen voor ons logisch om de installatie van een laadstation door de Saman Groep te laten doen. Vanaf het eerste contact met de verkoper en de daaruit voortvloeiende acties, had ik een goed gevoel bij dit bedrijf. Voor mij is het van groot belang dat ik als klant word gehoord en dat men reageert op eventuele vragen. In de afgelopen jaren heeft de Saman Groep mij nooit in de steek gelaten.

De heer Schreijenberg uit Zoutelande

Dé specialist in professionele en veilige laadoplossingen

Met 100 jaar ervaring als toonaangevend totaalinstallateur in Zuidwest-Nederland en 15 jaar ervaring in duurzame energie, biedt de Saman Groep professionele dienstverlening op het gebied van laadoplossingen. Van eerlijk en vakkundig advies, een professionele installatie van een laadpaal bij jou thuis, tot de gratis afhandeling van subsidie aanvragen. Het is ons doel om je zoveel mogelijk te ontzorgen en topservice te bieden.

Vrijblijvende offerte aanvragen