CW4 cv-ketel meest verkocht in Nederland

De CW4 toestellen zijn de meest verkochte cv-ketels in Nederland. Dit komt vooral door de vraag naar warm water. Dit is namelijk leidend geworden in het toestelvermogen. De verwarmingsvraag van de gemiddelde woning verlaagd immers al jaren door betere isolatie. Ook stoken huishoudens steeds vaker op lagere temperaturen via bijvoorbeeld vloerverwarming.

Intergas Xtreme: extreem hoog rendement

De Intergas Xtreme dankt haar goede notering voornamelijk aan haar tapwaterprestaties. De cv-ketel heeft een extra rookgaswisselaar die extra tapwaterrendement haalt uit de warme rookgassen die de cv-ketel produceert. Op een laag vermogen is het rendement van de Intergas Xtreme bovendien een stuk groter dan de concurrentie. Hoe zit het dan met de andere merken? Er zijn geen cv-ketels die door de mand zijn gevallen in de test. In totaal zijn 34 cv-ketels getest en alle geteste toestellen scoren een voldoende.

Cv-ketel aan vervanging toe?

De Saman Groep wil comfortabel verwarmen voor iedereen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant bereikbaar maken. Wilt u een cv-ketel kopen of huren? Met een uitgebreid assortiment aan A-merk cv-ketels van onder andere Intergas, is er altijd een oplossing welke past bij uw situatie en wensen. Ontdek de mogelijkheden, bestel uw cv-ketel direct online of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen