Het Zon Effect gaat weer van start

Profiteer van 10% korting op alle zonnepanelen!

Ook dit jaar kunt u weer tegen een scherp tarief zonnepanelen aanschaffen via Het Zon Effect! Profiteer van 10% korting op alle zonnepanelen én gratis BTW teruggave.Het Zon Effect loopt van 4 april 2020 t/m 26 juni 2020.

De organisatie van Het Zon Effect volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet. Dat wil zeggen dat wij alle adviezen van het RIVM opvolgen om de verspreiding en risico’s te minimaliseren. Helaas zijn wij hierdoor genoodzaakt om de bijeenkomsten van Het Zon Effect te annuleren. Alles in het belang van uw gezondheid en de gezondheid van onze collega’s. Ondanks deze uitzonderlijke situatie blijven we voor u klaarstaan. Aan de telefoon, per mail en op locatie. Onze collega’s zijn ook nu gewoon bereikbaar om u te helpen. 

Profiteer mee van het grootste Zeeuwse zonnecollectief!

Het Zon Effect is een gezamenlijke inkoopactie van de Zeeuwse Milieufederatie (ZMf) en Zeeuwind. Het initiatief is al acht jaar lang een groot succes. Het Zon Effect heeft ervoor gezorgd dat er in acht jaar tijd ruim 50.000 zonnepanelen op bijna 4.200 daken zijn geïnstalleerd. De deelnemers wekken daarmee 100% CO2 neutraal hun eigen elektriciteit op. Het Zon Effect werkt samen met de Saman Groep als installateur van de zonnepanelen.

Offerte voor zonnepanelen aanvragen