Geld besparen met HappyDrops?

Ja! Apparaten die warm water verbruiken zijn sowieso zuiniger zonder kalkaanslag. Denk hierbij aan je koffieapparaat, wasmachine, stoomoven, vaatwasser en kokendwaterkraan. Op jaarbasis scheelt dit zo’n 20% van de energiekosten van apparaten die warm water verbruiken. Bovendien blijft bijvoorbeeld je sanitair en andere chromen oppervlakken veel langer mooi wanneer je hier geen agressieve anti-kalkmiddelen op toepast. Met HappyDrops ga je vanzelf besparen, maar er is ook een deel van de besparing waar je zelf veel invloed op hebt.

Hoe kun je nog meer geld besparen met HappyDrops?

Een groot deel van de besparing, komt voort uit de verandering in jouw eigen gedrag. Zacht water zorgt voor geen (nieuwe) kalkaanslag, hierdoor heb je bijvoorbeeld minder schoonmaakmiddelen nodig. Echter is dit iets wat je zelf aan zult moeten passen om hierop te besparen. Ook heb je met zacht water minder shampoo, zeep en waspoeder nodig. Het gaat hier om circa 50% minder, maar ook hier zal je jouw eigen gewoontes aan moeten passen alvorens je gaat besparen met HappyDrops.

En de HappyDrops zelf?

De allereerste besparing zit in de aanschaf van de HappyDrops. Dit systeem kost namelijk € 649 exclusief montage. Voor een traditionele waterontharder praten we al snel over € 1.500 – € 2.000 in de aanschaf exclusief montage. Bovendien is een HappyDrops compact en is er geen afvoer nodig om deze te plaatsen, past dus bijna altijd!