Betrouwbare en betaalbare nieuwe cv-ketel

We zijn allemaal bekend met de cv-ketel en ervaren dit als een betrouwbare en betaalbare installatie. Wist je dat je met een nieuwe cv-ketel ook bespaart? Stel je voor dat jouw huidige cv-ketel ouder is dan 12 jaar en je deze vervangt voor een nieuw model, loopt jouw besparing op tot 15%. Dat is in deze tijd mooi meegenomen. Bovendien bevorder je jouw comfort met een nieuwe cv-ketel.

De toekomst van de cv-ketel

Op de lange termijn blijf je flexibel met een cv-ketel. Onze cv-ketels zijn namelijk hybrid ready. Dat wil zeggen dat de cv-ketel op ieder gewenst moment uitgebreid kan worden met een hybride warmtepomp. Deze warmtepomp werkt dan samen met jouw bestaande cv-ketel. Daarmee neemt je gasverbruik tot 70% af. Deze stap kun je zetten zodra jij er klaar voor bent.

Gaslos Garantie van de Saman Groep

Koop je nu een cv-ketel, maar wil je binnen vijf jaar alsnog overstappen naar een volledig elektrische warmtepomp? Dan maak je gebruik van de Saman Gaslos Garantie en ontvang je € 500 retour bij de aankoop van jouw volledig elektrische Daikin warmtepomp. Zo blijf je altijd flexibel.

Een nieuwe cv-ketel zonder investering

Is jouw cv-ketel toe aan vervanging, maar kun of wil je op dit moment niet investeren? Geen probleem! Je huurt zorgeloos een cv-ketel bij de Saman Groep. Naast niet investeren, is het ook een groot voordeel dat alles inbegrepen is bij de huurprijs. Denk aan de storingsdienst, onderhoudsbeurten, montage, alles zit erbij. Blijf je dan flexibel? Jazeker. In het geval van verhuizing kun je het contract overdragen aan de volgende bewoners of je koopt het contract af waarna de cv-ketel jouw eigendom is.

Waar kies jij voor?

Ben je op zoek naar het beste advies voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je telefonisch graag verder.

Ik wil een nieuwe cv-ketel!