Een nieuwe cv-ketel is de eerste stap

Met een nieuwe cv-ketel ben je klaar voor de toekomst. Veel huizen zijn namelijk niet geschikt voor een all-electric warmtepomp, maar wel voor een hybride warmtepomp. Met een add-on tover je jouw nieuwe cv-ketel dus om in een hybride warmtepomp. Al onze nieuwe cv-ketels zijn namelijk geschikt voor deze add-on. Door nu jouw cv-ketel te vervangen bespaar je dus enerzijds gas en anderzijds is jouw woning klaar voor de hybride warmtepomp. Als de markt stabiliseert kun jij dus een stuk sneller (en goedkoper) de overstap maken naar een hybride warmtepomp.

De voordelen van een nieuwe cv-ketel

  • Een nieuwe cv-ketel is een stuk zuiniger dan een verouderd model. Je kan tot wel 15% besparen op jouw gasrekening.
  • Al onze cv-ketels zijn hybrid-ready. Dit betekent dat je de nieuwe cv-ketel altijd kan uitbreiden met een hybride warmtepomp.
  • Met de Saman GasLos Garantie stap jij in de toekomst eenvoudig over naar een all-electric warmtepomp.

DE TOEKOMST VAN DE CV-KETEL

Op de lange termijn blijf je flexibel met een cv-ketel. Onze cv-ketels zijn namelijk hybrid ready. Dat wil zeggen dat de cv-ketel op ieder gewenst moment uitgebreid kan worden met een hybride warmtepomp. Een hybride warmtepomp is een toevoeging aan jouw cv-ketel en komt naast ernaast te hangen. De warmtepomp zorgt dan voor de verwarming van jouw woning, door gebruik te maken van energie uit de buitenlucht. Jouw cv-ketel blijft verantwoordelijk voor het opwarmen van jouw kraan- en douchewater. Op erg koude dagen springt de cv-ketel ook bij om jouw woning op te warmen. Deze warmtepomp werkt dus samen met jouw bestaande cv-ketel. Daarmee neemt je gasverbruik tot 70% af. Deze stap kun je zetten zodra jij er klaar voor bent.

GASLOS GARANTIE VAN DE SAMAN GROEP

Koop je nu een cv-ketel, maar wil je binnen vijf jaar alsnog overstappen naar een volledig elektrische warmtepomp? Dan maak je gebruik van de Saman Gaslos Garantie en ontvang je € 500 retour bij de aankoop van jouw volledig elektrische Daikin warmtepomp. Zo blijf je altijd flexibel.

WIL JIJ ADVIES OVER JOUW MOGELIJKHEDEN?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden in jouw energievoorziening en waarom een cv-ketel toch een prima investering is? Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.