Saman Magazine 

Duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar 

Vanaf zaterdag 5 oktober wordt het jaarlijkse Saman Magazine verspreid in Zuidwest-Nederland. Meer dan 460.000 huishoudens ontvangen de komende twee weken deze vierde editie op de mat.

Ongeveer 15 jaar geleden maakten we binnen de Saman Groep de stap om onze klanten te informeren over de mogelijkheden van energiebesparing. Dit met als doel om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken in Zuidwest-Nederland bereikbaar te maken

In de afgelopen 15 jaar zagen we veel veranderen. De meest recente provinciale verkiezingen toonde aan dat er ook behoefte is aan duidelijkheid over de betaalbaarheid  van onze nieuwe energievoorzieningen. We moeten daarbij echter niet vergeten waar het daadwerkelijk om draait en verder kijken dan vandaag en morgen. Klimaatverandering is iets wat we niet kunnen en mogen doorschuiven naar volgende generaties. Toch is en blijft de betaalbaarheid daarbij uiteraard van groot belang. Wij zoeken naar oplossingen waarin wij duurzame energie bereikbaar kunnen maken voor iedereen.

We willen samen met u verder kijken naar oplossingen. Laat u inspireren over de mogelijkheden en ontdek dat duurzame oplossingen ook voor uw situatie eenvoudig toepasbaar zijn in ons Saman Magazine 2019 – 2020.