Op afstand, maar toch persoonlijk en dichtbij; kies nu voor een telefonisch adviesgesprek! Ontvang binnen een half uurtje een advies op maat. Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus

De Saman Groep volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet. Dat wil zeggen dat wij alle adviezen van het RIVM opvolgen om de verspreiding en risico’s te minimaliseren. Alles in het belang van jouw gezondheid en de gezondheid van onze collega’s. Heb jij de komende periode een afspraak met één van onze collega’s? Dan verzoeken wij je om rekening te houden met het volgende:

 1. Melding maken bij gezondheidsklachten
  Uiteraard mogen onze collega’s bij gezondheidsklachten in lijn met de voorschriften niet werken. Hebben wij de komende weken een afspraak bij jou thuis? Dan vinden we het belangrijk dat je contact met ons opneemt wanneer je gezondheidsklachten ervaart, zodat we in goed overleg de afspraak kunnen verplaatsen.
 2. Gepaste afstand
  Wanneer onze collega’s langskomen, houden we tijdens de werkzaamheden fysiek minimaal 1,5 meter afstand.
 3. Geen handen schudden
  Ook schudden we de komende tijd geen handen wanneer onze collega’s bij je langskomen.
 4. Samenscholing voorkomen
  Omdat wij het als bedrijf belangrijk vinden dat wij risico’s uitsluiten, zijn wij zeer strikt in het voorkomen van samenscholing.

Wanneer onze collega’s gezondheidsklachten hebben, blijven zij thuis voor hun en jouw veiligheid. Helaas kan het daardoor voorkomen dat jouw afspraak verzet wordt naar een later moment of wordt opgevangen door een andere collega. We hopen op je begrip en doen er alles aan om dit zo goed mogelijk voor je op te lossen.

Saman Groep - Coronavirus - Maatregelen

Wens je een advies over het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand? Onze adviseurs kunnen je op verschillende manieren van dienst zijn:

 • Afspraak op afstand via de telefoon
 • Persoonlijke afspraak bij je thuis of op de zaak
 • Persoonlijke afspraak in het Inspiratiecentrum van de Saman Groep in Zierikzee

We wensen je veel gezondheid!

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen