Op afstand, maar toch persoonlijk en dichtbij; u kunt nu ook met ons videobellen! Ontvang binnen 15 minuten advies op maat. Maak direct een vrijblijvende videoafspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus

De Saman Groep volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet. Dat wil zeggen dat wij alle adviezen van het RIVM opvolgen om de verspreiding en risico’s te minimaliseren. Alles in het belang van uw gezondheid en de gezondheid van onze collega’s. Heeft u de komende periode een afspraak met één van onze collega’s? Dan verzoeken wij u rekening te houden met het volgende:

 1. Melding maken bij gezondheidsklachten
  Uiteraard mogen onze collega’s bij gezondheidsklachten in lijn met de voorschriften niet werken. Hebben wij de komende weken een afspraak bij u thuis? Dan vinden we het belangrijk dat u contact met ons opneemt wanneer u gezondheidsklachten ervaart, zodat we in goed overleg de afspraak kunnen verplaatsen.
 2. Gepaste afstand
  Wanneer onze collega’s langskomen, houden we tijdens de werkzaamheden fysiek minimaal 1,5 meter afstand.
 3. Geen handen schudden
  Ook schudden we de komende tijd geen handen wanneer onze collega’s bij u langskomen.
 4. Samenscholing voorkomen
  Omdat wij het als bedrijf belangrijk vinden dat wij risico’s uitsluiten, zijn wij zeer strikt in het voorkomen van samenscholing.

Wanneer onze collega’s gezondheidsklachten hebben, blijven zij thuis voor hun en uw veiligheid. Helaas kan het daardoor voorkomen dat uw afspraak verzet wordt naar een later moment of wordt opgevangen door een andere collega. We hopen op uw begrip en doen er alles aan om dit zo goed mogelijk voor u op te lossen.

Saman Groep - Coronavirus - Maatregelen

Wenst u advies over het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand? Onze adviseurs kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn:

 • Afspraak op afstand via telefoon of videobellen
 • Persoonlijke afspraak bij u thuis of op de zaak
 • Persoonlijke afspraak in het Inspiratiecentrum van de Saman Groep in Zierikzee

We wensen u veel sterkte en gezondheid!

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen