0
Klantenstop trigger
 • Direct besparen vanaf dag één
 • Vast maandelijks huurbedrag
 • Service en onderhoud inbegrepen

LET OP; langere wachttijden voor zonnepanelen

Wegens extreme drukte is de wachttijd voor een offerte en adviesgesprek voor zonnepanelen flink opgelopen. Binnen 8 weken na jouw aanvraag nemen we contact op om een afspraak in te plannen. 

Met Meyer Burger Black zonnepanelen kiest u voor hoog vermogen en hoge prestaties. Deze zonnepanelen zijn volledig zwart en geven nette uitstraling op uw dak. Daarnaast profiteert u van 25 jaar product- en vermogensgarantie. Zo bent u verzekerd van een optimale werking van uw installatie! Het paneel heeft een vermogen van 385 Wattpiek. Onder standaard omstandigheden produceert één zonnepaneel met dit vermogen jaarlijks 365 kWh aan energie.

Lees meer

4 Meyer Burger Black – 385 Wp pakket met Enphase micro-omvormers

3.645,00 incl. btw

Huren v.a. 59,00 p/m

LET OP; langere wachttijden voor zonnepanelen

Wegens extreme drukte is de wachttijd voor een offerte en adviesgesprek voor zonnepanelen flink opgelopen. Binnen 8 weken na jouw aanvraag nemen we contact op om een afspraak in te plannen. 

Met Meyer Burger Black zonnepanelen kiest u voor hoog vermogen en hoge prestaties. Deze zonnepanelen zijn volledig zwart en geven nette uitstraling op uw dak. Daarnaast profiteert u van 25 jaar product- en vermogensgarantie. Zo bent u verzekerd van een optimale werking van uw installatie! Het paneel heeft een vermogen van 385 Wattpiek. Onder standaard omstandigheden produceert één zonnepaneel met dit vermogen jaarlijks 365 kWh aan energie.

Lees meer

Please add some options to render this input.

Vergelijk
Artikelnummer: 04MBB3851FMO Categorieën:
Looptijd:
15 jaar
Bekijk huurvoorwaarden
Offerte aanvragen
E-mail dit product
?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren? (huren)

Een zonnepaneleninstallatie is een kleine energiecentrale op uw dak waar risico’s aan hangen. Deskundige installatie is daarom ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket. Let op! De bekabeling van de omvormer naar de meterkast en de benodigde materialen voor aansluiting in de meterkast zijn niet opgenomen in het DHZ-pakket.

?

Waar worden de zonnepanelen gemonteerd? (huren)

De zonnepanelen kunnen portrait (verticaal) of landscape (horizontaal) gemonteerd worden op een dak. De keuze wordt veelal gemaakt op basis van de beschikbare ruimte op uw dak. Op de meeste schuine daken installeren we de panelen portrait. Bij plaatsing op het platte dak worden de panelen standaard landscape geplaatst.

Dit Meyer Burger zonnepanelenpakket bestaat uit:

 • 4 stuks Meyer Burger Black – 385 Wp panelen
 • 4 stuks Enphase IQ7+ micro-omvormers
 • 1 set montagematerialen voor een schuin of een plat dak
 • 4 Enphase IQ mono-fase bekabeling 2,5 mm2 lengte 2,0 m
 • 1-fase Enphase Q-Relay
 • 1 Enphase Envoy Gateway-S standard (t.b.v. monitoring)

Onder de standaard omstandigheden (schuindak op het zuiden zonder schaduw) wekt u met dit zonnepanelenpakket jaarlijks 1463 kWh aan duurzame stroom op.

 

Daarom Meyer Burger zonnepanelen

Maximaal vermogen en optimale besparing? Met Meyer Burger Black zonnepanelen profiteert u van hoge efficiëntie, duurzaamheid en garantie. Op deze zonnepanelen heeft u 25 jaar garantie. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van een goed werkende zonnepaneleninstallatie! Meyer Burger Black zonnepanelen hebben na 25 jaar nog 92% van hun oorspronkelijke vermogen.

Meyer Burger biedt een Europees product. De zonnepanelen zijn ontwikkeld in Zwitserland en worden geproduceerd in Duitsland. De fabriek in Duitsland werkt volgens de Europese normen en staat voor de hoogste kwaliteitsgaranties. Bovendien realiseer je met Meyer Burger zonnepanelen tot 20% extra opbrengst op hetzelfde dakvlak. Dit komt door de hoge efficiëntie van de panelen. Bovendien zijn de panelen van Meyer Burger zeer nauwkeurig, ook zwak licht wordt omgezet in energie.

 

Meyer Burger zonnepanelen in het kort:

 • 385 Wp vermogen per paneel
 • Tot 20% meer opbrengst in 25 jaar
 • Volledig in Duitsland geproduceerd
 • 25 jaar productgarantie
 • 92% vermogensgarantie na 25 jaar
 • 176,7 x 104,1 x 35 cm

 

Inclusief Enphase iQ7+ micro omvormer

Iedere zonnepaneleninstallatie heeft een omvormer nodig om de opgewekte zonnestroom (gelijkstroom) om te zetten in bruikbare wisselstroom in huis. Bij dit pakket zitten Enphase micro omvormers. Ieder zonnepaneel heeft zijn eigen micro omvormer. 

 

Enphase iQ7+ micro omvormer

 • Standaard 25 jaar productgarantie
 • Online monitoring van uw zonnepanelen
 • Zonnepanelen werken onafhankelijk van elkaar
 • Gemakkelijk uit te breiden met extra zonnepanelen
 • Inzicht in de prestaties per paneel via de app van Enphase
 • Kiest u wanneer u last heeft van schaduwvorming, de zonnepanelen op meerdere dakzijden worden geplaatst of wanneer u inzicht wil in de prestaties van het systeem op paneelniveau.

 

Een andere optie is een Solis omvormer. Deze heeft standaard 10 jaar garantie en kiest u wanneer uw zonnepanelen op dezelfde dakzijde komen en u geen last heeft van schaduwvorming. U heeft hierbij inzicht in de prestaties van het totale systeem, maar niet op paneelniveau. Benieuwd? Kijk dan naar onze pakketten met Solis omvormer

 

Installatie van deze Meyer Burger zonnepanelen

Met meer dan 10.000 gemonteerde zonnepanelen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant, bent u verzekerd van een ervaren installateur als u voor de Saman Groep kiest. Met een team in Zierikzee, Breda en Oud-Beijerland zijn we bovendien altijd in de buurt. Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie van uw zonnepanelen daarom vaak al binnen vier weken. Ook hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen. U betaalt pas als de zonnepanelen zijn geplaatst! 

Houdt er rekening mee dat de vermelde kosten voor de installatie van deze zonnepanelen inclusief 21% BTW zijn en van toepassing voor standaard situaties. We gaan daarbij uit van een dak met een maximale (goot/dakrand) hoogte van 7 meter en een kabeltraject op basis van maximaal 2,5 uur manuur arbeid en 10 meter AC-kabel. 

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel zonnepanelen installeert en onderhoudt in postcodegebieden 2600, 2900 t/m 3399 en 4200 t/m 5199. Doe-het-zelfpakketten leveren wij door heel Nederland.

 

Doe-het-zelfpakket

Bent u een doe-het-zelver? Dan bezorgen wij de zonnepanelen, montagematerialen en handleiding bij u op locatie. Let wel op: de kabel van de omvormer naar de meterkast en de benodigde materialen voor de aansluiting in uw meterkast zijn in dit pakket niet inbegrepen. Wilt u de zonnepanelen op een plat dak installeren? Vergeet dan niet om de benodigde ballast bij uw bouwmarkt te halen volgens onze meegeleverde ballastlijst. 

Voor aanvullende informatie of een afwijkend pakket kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze adviseurs! 

 

De levertijd van een Doe-het-zelfpakket bedraagt momenteel ca. 8 weken en is afhankelijk van beschikbaarheid van de panelen en/of omvormer.

 

BTW teruggaaf zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen koopt, dan kunt u nu nog de BTW terugvragen over de zonnepanelen en de installatie bij de Belastingdienst. Daardoor leveren uw zonnepanelen nog meer rendement op. Wij helpen u daarbij. Momenteel bieden wij geheel gratis de afhandeling van de BTW teruggaaf aan wanneer de Saman Groep uw zonnepanelen installeert. Zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wel zo fijn.

 

Toch nog twijfels?

Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan en ontdek de mogelijkheden! 

Aantal zonnepanelen 4
Merk zonnepaneel Meyer Burger
Naam zonnepaneel Meyer Burger Black – 385 Wp
Vermogen zonnepaneel (Wp) 385
Model zonnepaneel Meyer Burger Black 385 Wp
Full black Ja
Afmeting (LxBxD, cm) 176,7 x 104,1 x 35
Productgarantie zonnepaneel (jaar) 25
Vermogensgarantie na 25 jaar (%) 92
Merk omvormer Enphase
Naam omvormer IQ7+ micro-omvormers
Totaal vermogen (Wp) 1540
Pakketopbrengst (kWh) 1463
 • Hidden
 • Uw gegevens

 • Hidden
 • Wij installeren in postcodegebieden 2600, 2900 t/m 3399 en 4200 t/m 5100. Levering DHZ in heel Nederland.
 • Ervaart u problemen?

  Mail dan naar [email protected]
 • Hidden

  Onzichtbare velden

Klanten geven ons gemiddeld een 8,1! Bekijk reviews
8 ,1