Klantenservice Saman Groep

Klantenservice

Op deze pagina vertellen we u alles wat u moet weten over een online bestelling bij de Saman Groep! Heeft u een vraag tijdens het bestellen? Bel ons via 085 620 3100 of mail naar [email protected]. Wij staan vol energie voor u klaar.

Levertijd

De levertijden van onze installaties variëren van product tot product. Uiteraard leveren en monteren wij altijd in overleg met u. Onze collega’s nemen twee werkdagen na uw bestelling telefonisch contact met u op over de verzending van uw product(en) of om een afspraak te maken voor de montage.

Verzending

Monteert de Saman Groep uw installatie? Dan nemen de monteurs de installatie mee in de bus. Er is vooraf dan geen levering. Wel zo makkelijk, dan hoeft u niet extra thuis te blijven!Bestelt u online en monteert u de installatie zelf? Voor kleine producten hanteren wij verzendkosten van € 7,95 en voor grote producten bedragen de verzendkosten € 45,00. Kleine producten boven de € 300 verzenden wij gratis. Voor grote producten betaalt u altijd de verzendkosten. Grote producten verzenden we via Naeye Logistics. U ontvangt altijd een track&trace van de levering.Leveringen kunnen ook plaatsvinden in België en Duitsland. De verzendkosten bedragen dan € 90,00. Montage voeren wij niet uit buiten Nederland.

Montage

De Saman Groep verzorgt de montage graag voor u! Wij beschikken uitsluitend over gecertificeerde monteurs die de juiste capaciteiten hebben om uw installatie te monteren. Na uw online bestelling nemen wij contact met u op om de montage in te plannen. Wij installeren in de volgende postcodegebieden; 2600, 2900 t/m 3399 en 4200 t/m 5100 doe-het-zelf pakketten leveren we uiteraard in alle postcodegebieden.

Betaling

Er zijn diverse manieren om uw bestelling bij de Saman Groep te betalen. U kunt vooraf betalen via; iDeal, Bancontact of SOFORT Banking. Wanneer u een huur- of onderhoudscontract afsluit betaalt u middels autotmatische incasso. Wanneer de Saman Groep de montage van uw installatie uitvoert kunt u ook achteraf betalen. U ontvangt dan na de montage een factuur van ons. Heeft u een kortingscode ontvangen? Deze kunt u invullen zodra het product in uw winkelwagen zit.

Retourneren

Dankzij de Saman Keuze Garantie komt het bijna niet voor dat het product niet aan uw verwachting voldoet. De Saman Keuze Garantie houdt in dat wij na uw bestelling altijd nog even contact met u opnemen om te verifiëren of de installatie toepasbaar is in uw situatie.Wilt u toch een artikel retour sturen? Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst. U stuurt het volledig ingevulde retourformulier naar [email protected]. Het retourformulier vindt u hier. Voldoet de verpakking aan de voorwaarden zoals op het formulier vermeld? Dan kunt u de retourzending in orde maken. Zodra wij uw retourzending ontvangen, ontvangt u binnen 14 dagen uw betaling retour. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.Stuurt u de hele bestelling retour? Dan ontvangt u het volledige betaalde bedrag retour inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. Stuurt u een deel van de bestelling retour? Dan ontvangt u alleen de waarde retour van het artikel dat wij ontvangen van u.

Annuleren

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst maar wenst u deze toch te annuleren? Neem dan binnen drie werkdagen na het plaatsen van uw bestelling contact op met onze afdeling Klantadvies om uw annulering door te geven. Na deze drie dagen kunnen wij uw bestelling helaas niet meer annuleren.

Garanties

Plaatsen wij de installatie voor u? Op de montage ontvangt u zes maanden garantie. Mocht er zich in de tussentijd een storing voordoen die aan de montage te wijten is, lossen wij dit onder garantie voor u op.Ieder product heeft tenminste de wettelijke fabrieksgarantie van twee jaar. Sommige fabrikanten geven extra garantie. Zo loopt de garantie van Meyer Burger bijvoorbeeld op tot 25 jaar! Bepaalde leveranciers vragen u om de installatie online bij hen te registreren om aanspraak te maken op de garantie. Zij vermelden dit dan bijvoorbeeld in de handleiding van de installatie.

Onderhoud

De Saman Groep neemt indien gewenst ook het onderhoud van uw installatie uit handen. Online kunt u direct het passende onderhoudscontract afsluiten. In het geval van een storing kunt u ons dan 24/7 bereiken. Indien u geen onderhoudscontract afsluit heeft u uiteraard nog wel fabrieksgarantie en garantie op de montage uitgevoerd door de Saman Groep.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 085 620 3100.