Zonnepanelen advies: gratis en vrijblijvend bij Saman

Doe de huisscan

Benieuwd welke (duurzame) installaties geschikt zijn voor jouw woonsituatie? Doe de huisscan en krijg een vrijblijvend advies en offerte.

Vrijblijvend zonnepanelen advies bij Saman

Als je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen, raak je al snel overweldigd door alle mogelijkheden. Bij Saman begrijpen we dit als geen ander. Daarom komen onze adviseurs gratis persoonlijk bij je langs voor een grondige analyse van jouw situatie en zonnepanelen advies aan huis. Tijdens dit gesprek kijken we niet alleen naar de mogelijkheden, maar ook naar toekomstige veranderingen die van invloed kunnen zijn. Bijvoorbeeld de aanschaf van een warmtepomp of elektrische auto. Wij houden er rekening mee bij het samenstellen van een goed advies over zonnepanelen. Tijdens het zonnepanelen advies op maat bespreken we ook jouw persoonlijke voorkeuren. Misschien wil je een specifieke kleur panelen, ben je op zoek naar de beste garanties, wij passen ons zonnepanelen advies volledig aan op jouw wensen en behoeften.

Rekenhulp

Bereken je besparing met zonnepanelen

Wil je kopen of huren?

Ken je je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik in

Hoeveel zonnepanelen wil je?

8

Geschatte opbrengst

3238kWh/jaar

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

inclusief huurprijs

0

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

€ 350 korting tijdens de Saman voorjaarskorting! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan!

Waar moet je op letten bij het kopen van zonnepanelen?

Allereerst is het belangrijk om naar je dakoppervlak te kijken en te bepalen hoeveel ruimte je hebt voor de panelen. Ook de ligging van je dak is van belang. Een dak op het zuiden en een hellingshoek van 30 tot 45 graden is ideaal. Ook voor platte daken of een andere ligging zijn er goede mogelijkheden om -zonnepanelen- te installeren. Onze zonnepanelen adviseur vertelt je hier tijdens het persoonlijk advies over zonnepanelen graag meer over. Een ander punt om rekening mee te houden is schaduwval. Obstakels zoals bomen, gebouwen of schoorstenen kunnen de opbrengst van je zonnestroominstallatie verminderen. Geen probleem, want er bestaan tegenwoordig goede technische oplossingen om het effect van schaduw te minimaliseren.

Zonnepanelen Overijssel

De voordelen van zonnepanelen

Waarom kies je voor zonnepanelen van de Saman Groep? We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Zonnepanelen kopen bij Saman

Bij Saman helpen we je graag om de juiste keuzes te maken en krijg je eerlijk advies over zonnepanelen. Niet alle panelen zijn namelijk hetzelfde. Bij Saman werken we alleen met A-merken van uitstekende kwaliteit, met een lange levensduur en een hoge opbrengst. Zo ben je verzekerd van het hoogste rendement op je investering en een zorgeloze werking. Ook na installatie krijg je bij Saman standaard uitgebreide garantie op zowel de panelen als de installatie. Bovendien staan we altijd voor je klaar met advies en ondersteuning, ook na de oplevering van je nieuwe zonnepanelensysteem.

Kennisbank

Meer over zonnepanelen

Lees meer over zonnepanelen in onze kennisbank.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Zonnepaneleninstallatie door Saman

Een goede montage en installatie zijn heel belangrijk voor een optimaal rendement. Bij Saman kun je rekenen op onze vakkundige installateurs, die ervoor zorgen dat de panelen op de juiste manier worden geplaatst. Op deze manier geniet je maximaal van de opgewekte energie en bespaar je jarenlang elke maand op je energierekening. Met onze jarenlange ervaring en expertise, is jouw zonnepaneleninstallatie bij Saman in goede handen.

Onze partners

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze duurzame installaties én nooit de laatste aanbiedingen missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres