0
 • Direct besparen vanaf dag één
 • Vast maandelijks huurbedrag
 • Service en onderhoud inbegrepen

Meyer Burger is een Zwitsers merk wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is bovendien volledig Europees. De panelen van Meyer Burger zijn compact waardoor ze goed in te passen zijn op het gemiddelde Nederlandse dak. Met een vermogen van 209 Wp/m2 behaalt een Meyer Burger paneel tot 20% meer opbrengst op hetzelfde formaat dak dan een gemiddeld paneel. Met 25 jaar garantie, Zwitserse ontwikkeling en productie in Duitsland levert Meyer Burger topprestaties bij u thuis.

Lees meer

3 Meyer Burger Black – 385 Wp pakket met Solis omvormer

2.270,00 incl. 21% btw

Huren v.a. 50,00 p/m
incl. 0% btw incl. 21% btw en montage

Meyer Burger is een Zwitsers merk wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is bovendien volledig Europees. De panelen van Meyer Burger zijn compact waardoor ze goed in te passen zijn op het gemiddelde Nederlandse dak. Met een vermogen van 209 Wp/m2 behaalt een Meyer Burger paneel tot 20% meer opbrengst op hetzelfde formaat dak dan een gemiddeld paneel. Met 25 jaar garantie, Zwitserse ontwikkeling en productie in Duitsland levert Meyer Burger topprestaties bij u thuis.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: 03MBB385SOL Categorieën:
Looptijd:
15 jaar
Bekijk huurvoorwaarden
Offerte aanvragen
E-mail dit product
?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren? (huren)

Een zonnepaneleninstallatie is een kleine energiecentrale op uw dak waar risico’s aan hangen. Deskundige installatie is daarom ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket. Let op! De bekabeling van de omvormer naar de meterkast en de benodigde materialen voor aansluiting in de meterkast zijn niet opgenomen in het DHZ-pakket.

?

Waar worden de zonnepanelen gemonteerd? (huren)

De zonnepanelen kunnen portrait (verticaal) of landscape (horizontaal) gemonteerd worden op een dak. De keuze wordt veelal gemaakt op basis van de beschikbare ruimte op uw dak. Op de meeste schuine daken installeren we de panelen portrait. Bij plaatsing op het platte dak worden de panelen standaard landscape geplaatst.

Dit Meyer Burger zonnepanelenpakket bestaat uit:

 • 3 stuks Meyer Burger Black – 385 Wp panelen
 • 1 Solis Solis mini 1000 S6 omvormer
 • 1 set montagematerialen voor een schuin of een plat dak
 • 20 meter solarkabel van 4mm2
 • 2 male MC4 connectors
 • 2 female MC4 connectors
 • 1 werkschakelaar met bijbehorende aansluitkabel (1 m)

 

Onder de standaard omstandigheden (schuindak op het zuiden zonder schaduw) wekt u met dit zonnepanelenpakket jaarlijks 1097 kWh aan duurzame stroom op.

 

Daarom Meyer Burger zonnepanelen

Maximaal vermogen en optimale besparing? Met Meyer Burger Black zonnepanelen profiteert u van hoge efficiëntie, duurzaamheid en garantie. Op deze zonnepanelen heeft u 25 jaar garantie. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van een goed werkende zonnepaneleninstallatie! Meyer Burger Black zonnepanelen hebben na 25 jaar nog 92% van hun oorspronkelijke vermogen.

Meyer Burger is ontwikkeld in Zwitserland en wordt geproduceerd in Duitsland. De fabriek in Duitsland werkt volgens de Europese normen en staat voor de hoogste kwaliteitsgaranties.

 

Meyer Burger zonnepanelen in het kort:

 • 385 Wp vermogen per paneel
 • Tot 20% meer opbrengst in 25 jaar
 • Ontwikkeld in Zwitserland, geproduceerd in Duitsland
 • 25 jaar productgarantie
 • 92% vermogensgarantie na 25 jaar
 • Compact paneel 176,7 x 104,1 x 35 cm

 

Inclusief Solis omvormer

Iedere zonnepaneleninstallatie heeft een omvormer nodig om de opgewekte zonnestroom (gelijkstroom) om te zetten in bruikbare wisselstroom in huis. Bij dit pakket zit een Solis omvormer. 

Solis omvormer

 • Standaard 10 jaar productgarantie
 • Online monitoring van uw zonnepanelen
 • Zonnepanelen werken niet onafhankelijk van elkaar
 • Inzicht in de prestaties van de totale installatie, niet per paneel
 • Kiest u wanneer u geen last heeft van schaduwvorming en de panelen op slechts één dakzijde worden geplaatst. 

Heeft u wél last van schaduwvorming, wenst u inzicht in de prestaties van het systeem per paneel, langere standaard garanties en/of wilt u de zonnepanelen op verschillende dakzijden plaatsen? Kijk dan naar onze pakketten met Enphase

 

Installatie van deze Meyer Burger zonnepanelen

Met meer dan 10.000 gemonteerde zonnepanelen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant, bent u verzekerd van een ervaren installateur als u voor de Saman Groep kiest. Met een team in Zierikzee, Breda en Barendrecht zijn we bovendien altijd in de buurt. Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie van uw zonnepanelen daarom vaak al binnen vier weken. Ook hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen. U betaalt pas als de zonnepanelen zijn geplaatst! 

Houdt er rekening mee dat de vermelde kosten voor de installatie van deze zonnepanelen inclusief 0% BTW zijn en van toepassing voor standaard situaties. We gaan daarbij uit van een dak met een maximale (goot/dakrand) hoogte van 7 meter en een kabeltraject op basis van maximaal 2,5 uur manuur arbeid en 10 meter AC-kabel. 

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel zonnepanelen installeert en onderhoudt in postcodegebieden 2900 t/m 3399 en 4200 t/m 5199. Doe-het-zelfpakketten leveren wij door heel Nederland.

 

Doe-het-zelfpakket

Bent u een doe-het-zelver? Dan bezorgen wij de zonnepanelen, montagematerialen en handleiding bij u op locatie. Let wel op: de kabel van de omvormer naar de meterkast en de benodigde materialen voor de aansluiting in uw meterkast zijn in dit pakket niet inbegrepen. Wilt u de zonnepanelen op een plat dak installeren? Vergeet dan niet om de benodigde ballast bij uw bouwmarkt te halen volgens onze meegeleverde ballastlijst. 

Voor aanvullende informatie of een afwijkend pakket kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze adviseurs! 

 

De levertijd van een Doe-het-zelfpakket bedraagt momenteel ca. 8 weken en is afhankelijk van beschikbaarheid van de panelen en/of omvormer.

Betaal 0% btw op zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen koopt, betaalt u 0% btw over de zonnepanelen en de installatie. Zo heeft u uw zonnepanelen nog sneller terugverdiend. Wel zo fijn.

 

Toch nog twijfels?

Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan en ontdek de mogelijkheden! 

Aantal zonnepanelen 3
Merk zonnepaneel Meyer Burger
Naam zonnepaneel Meyer Burger Black – 385 Wp
Vermogen zonnepaneel (Wp) 385
Model zonnepaneel Meyer Burger Black 385 Wp
Full black Ja
Afmeting (LxBxD, cm) 176,7 x 104,1 x 35
Productgarantie zonnepaneel (jaar) 25
Vermogensgarantie na 25 jaar (%) 92
Merk omvormer Solis
Naam omvormer Solis mini 1000 S6
Productgarantie omvormer (jaar) 10
Totaal vermogen (Wp) 1155
Pakketopbrengst (kWh) 1097

 • Hidden
 • Uw gegevens

 • Hidden
 • Wij installeren in postcodegebieden 2600, 2900 t/m 3399 en 4200 t/m 5100. Levering DHZ in heel Nederland.
 • Ervaart u problemen?

  Mail dan naar [email protected]
 • Hidden

  Onzichtbare velden

Klanten geven ons gemiddeld een 8,1! Bekijk reviews
8 ,1