0
 • Betaal vanaf 2023 0% btw
 • Vakkundige installatie zonnepanelen
 • Betaal pas achteraf!

Meyer Burger is een Zwitsers merk wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is bovendien volledig Europees. De panelen van Meyer Burger zijn compact waardoor ze goed in te passen zijn op het gemiddelde Nederlandse dak. Met een vermogen van 209 Wp/m2 behaalt een Meyer Burger paneel tot 20% meer opbrengst op hetzelfde formaat dak dan een gemiddeld paneel. Met 25 jaar garantie, Zwitserse ontwikkeling en productie in Duitsland levert Meyer Burger topprestaties bij u thuis.

Lees meer

27 Meyer Burger Black – 385 Wp pakket met Enphase micro-omvormers

17.995,00 incl. 21% btw

Huren v.a. 282,00 p/m
incl. 0% btw incl. 21% btw en montage

Meyer Burger is een Zwitsers merk wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is bovendien volledig Europees. De panelen van Meyer Burger zijn compact waardoor ze goed in te passen zijn op het gemiddelde Nederlandse dak. Met een vermogen van 209 Wp/m2 behaalt een Meyer Burger paneel tot 20% meer opbrengst op hetzelfde formaat dak dan een gemiddeld paneel. Met 25 jaar garantie, Zwitserse ontwikkeling en productie in Duitsland levert Meyer Burger topprestaties bij u thuis.

Lees meer

Please add some options to render this input.

Vergelijk
Artikelnummer: 27MMB385ENP3FMU Categorieën:
Betaal pas na de installatie door de Saman Groep
Let op!
De genoemde prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken afhankelijk van uw situatie.
Saman KeuzeGarantie op uw bestelling
Bestel zonder zorgen online. Wij nemen na uw bestelling contact op om uw aankoop te bespreken en definitief te maken. Zo weet u zeker dat het product past bij uw situatie.
Offerte aanvragen
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?

Dit Meyer Burger zonnepanelenpakket bestaat uit:

 • 27 stuks Meyer Burger Black – 385 Wp panelen
 • 27 stuks Enphase IQ8+ micro-omvormers
 • 1 set montagematerialen voor een schuin of een plat dak
 • 27 Enphase IQ multi-fase bekabeling 2,5 mm2 lengte 2,0 m
 • 3-fase Enphase Q-Relay
 • 1 Enphase Envoy Gateway-S standard (t.b.v. monitoring)

Onder de standaard omstandigheden (schuindak op het zuiden zonder schaduw) wekt u met dit zonnepanelenpakket jaarlijks 9875 kWh aan duurzame stroom op.

 

Daarom Meyer Burger zonnepanelen

Maximaal vermogen en optimale besparing? Met Meyer Burger Black zonnepanelen profiteert u van hoge efficiëntie, duurzaamheid en garantie. Op deze zonnepanelen heeft u 25 jaar garantie. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van een goed werkende zonnepaneleninstallatie! Meyer Burger Black zonnepanelen hebben na 25 jaar nog 92% van hun oorspronkelijke vermogen.

Meyer Burger biedt een Europees product. De zonnepanelen zijn ontwikkeld in Zwitserland en worden geproduceerd in Duitsland. De fabriek in Duitsland werkt volgens de Europese normen en staat voor de hoogste kwaliteitsgaranties. Bovendien realiseer je met Meyer Burger zonnepanelen tot 20% extra opbrengst op hetzelfde dakvlak. Dit komt door de hoge efficiëntie van de panelen. Bovendien zijn de panelen van Meyer Burger zeer nauwkeurig, ook zwak licht wordt omgezet in energie.

 

Meyer Burger zonnepanelen in het kort:

 • 385 Wp vermogen per paneel
 • Tot 20% meer opbrengst in 25 jaar
 • Ontwikkeld in Zwitserland, geproduceerd in Duitsland
 • 25 jaar productgarantie
 • 92% vermogensgarantie na 25 jaar
 • Compact paneel 176,7 x 104,1 x 35 cm

 

Inclusief Enphase iQ8+ micro omvormer

Iedere zonnepaneleninstallatie heeft een omvormer nodig om de opgewekte zonnestroom (gelijkstroom) om te zetten in bruikbare wisselstroom in huis. Bij dit pakket zitten Enphase micro omvormers. Ieder zonnepaneel heeft zijn eigen micro omvormer. 

 

Enphase iQ8+ micro omvormer

 • Standaard 25 jaar productgarantie
 • Online monitoring van uw zonnepanelen
 • Zonnepanelen werken onafhankelijk van elkaar
 • Gemakkelijk uit te breiden met extra zonnepanelen
 • Inzicht in de prestaties per paneel via de app van Enphase
 • Kiest u wanneer u last heeft van schaduwvorming, de zonnepanelen op meerdere dakzijden worden geplaatst of wanneer u inzicht wil in de prestaties van het systeem op paneelniveau.

 

Een andere optie is een Solis omvormer. Deze heeft standaard 10 jaar garantie en kiest u wanneer uw zonnepanelen op dezelfde dakzijde komen en u geen last heeft van schaduwvorming. U heeft hierbij inzicht in de prestaties van het totale systeem, maar niet op paneelniveau. Benieuwd? Kijk dan naar onze pakketten met Solis omvormer

 

Installatie van deze Meyer Burger zonnepanelen

Met meer dan 10.000 gemonteerde zonnepanelen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant, bent u verzekerd van een ervaren installateur als u voor de Saman Groep kiest. Met een team in Zierikzee, Breda en Barendrecht zijn we bovendien altijd in de buurt. Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie van uw zonnepanelen daarom vaak al binnen vier weken. Ook hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen. U betaalt pas als de zonnepanelen zijn geplaatst! 

Houdt er rekening mee dat de vermelde kosten voor de installatie van deze zonnepanelen inclusief 0% BTW zijn en van toepassing voor standaard situaties. We gaan daarbij uit van een dak met een maximale (goot/dakrand) hoogte van 7 meter en een kabeltraject op basis van maximaal 2,5 uur manuur arbeid en 10 meter AC-kabel. 

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel zonnepanelen installeert en onderhoudt in postcodegebieden 2600, 2900 t/m 3399 en 4200 t/m 5199. Doe-het-zelfpakketten leveren wij door heel Nederland.

 

Doe-het-zelfpakket

Bent u een doe-het-zelver? Dan bezorgen wij de zonnepanelen, montagematerialen en handleiding bij u op locatie. Let wel op: de kabel van de omvormer naar de meterkast en de benodigde materialen voor de aansluiting in uw meterkast zijn in dit pakket niet inbegrepen. Wilt u de zonnepanelen op een plat dak installeren? Vergeet dan niet om de benodigde ballast bij uw bouwmarkt te halen volgens onze meegeleverde ballastlijst. 

Voor aanvullende informatie of een afwijkend pakket kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze adviseurs! 

 

De levertijd van een Doe-het-zelfpakket bedraagt momenteel ca. 8 weken en is afhankelijk van beschikbaarheid van de panelen en/of omvormer.

 

Betaal 0% btw op zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen koopt, betaalt u 0% btw over de zonnepanelen en de installatie. Zo heeft u uw zonnepanelen nog sneller terugverdiend. Wel zo fijn.

Toch nog twijfels?

Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan en ontdek de mogelijkheden! 

Aantal zonnepanelen 27
Merk zonnepaneel Meyer Burger
Naam zonnepaneel Meyer Burger Black – 385 Wp
Vermogen zonnepaneel (Wp) 385
Model zonnepaneel Meyer Burger Black 385 Wp
Full black Ja
Afmeting (LxBxD, cm) 176,7 x 104,1 x 35
Productgarantie zonnepaneel (jaar) 25
Vermogensgarantie na 25 jaar (%) 92
Merk omvormer Enphase
Naam omvormer IQ8+ micro-omvormers
Totaal vermogen (Wp) 10395
Pakketopbrengst (kWh) 9875
Klanten geven ons gemiddeld een 8,1! Bekijk reviews
8 ,1