0
 • Betaal vanaf 2023 0% btw
 • Vakkundige installatie zonnepanelen
 • Betaal pas achteraf!

Met DMEGC zonnepanelen kiest u voor hoog vermogen en hoge prestaties. Deze zonnepanelen zijn volledig zwart en geven nette uitstraling op uw dak. Daarnaast profiteert u van 15 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. Zo bent u verzekerd van een optimale werking van uw installatie! Het paneel heeft een vermogen van 410 Wattpiek. Onder standaard omstandigheden produceert één zonnepaneel met dit vermogen jaarlijks 390 kWh aan energie.

Lees meer

26 DMEGC Black 410 Wp pakket met Enphase micro-omvormers

13.345,00 incl. 21% btw

Huren v.a. 218,00 p/m
incl. 0% btw incl. 21% btw en montage

Met DMEGC zonnepanelen kiest u voor hoog vermogen en hoge prestaties. Deze zonnepanelen zijn volledig zwart en geven nette uitstraling op uw dak. Daarnaast profiteert u van 15 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. Zo bent u verzekerd van een optimale werking van uw installatie! Het paneel heeft een vermogen van 410 Wattpiek. Onder standaard omstandigheden produceert één zonnepaneel met dit vermogen jaarlijks 390 kWh aan energie.

Lees meer

Please add some options to render this input.

Vergelijk
Artikelnummer: 26DMG410ENP3FMU Categorieën:
Betaal pas na de installatie door de Saman Groep
Let op!
De genoemde prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken afhankelijk van uw situatie.
Saman KeuzeGarantie op uw bestelling
Bestel zonder zorgen online. Wij nemen na uw bestelling contact op om uw aankoop te bespreken en definitief te maken. Zo weet u zeker dat het product past bij uw situatie.
Offerte aanvragen
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?

Dit DMEGC zonnepanelenpakket bestaat uit:

 • 26 stuks DMEGC Black 410 Wp panelen
 • 26 stuks Enphase IQ8+ micro-omvormers
 • 1 set montagematerialen voor een schuin of een plat dak
 • 26 Enphase IQ multi-fase bekabeling 2,5 mm2 lengte 2,0 m
 • 3-fase Enphase Q-Relay
 • 1 Enphase Envoy Gateway-S standard (t.b.v. monitoring)

 

Onder de standaard omstandigheden (schuindak op het zuiden zonder schaduw) wekt u met dit zonnepanelenpakket jaarlijks 10127 kWh aan duurzame stroom op.

 

Daarom DMEGC zonnepanelen

Maximaal vermogen en optimale besparing? Met DMEGC zonnepanelen profiteert u van hoge efficiëntie, duurzaamheid en garantie. Op deze zonnepanelen heeft u 12 jaar garantie. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van een goed werkende zonnepaneleninstallatie! DMEGC zonnepanelen hebben na 25 jaar nog 84% van hun oorspronkelijke vermogen.

DMEGC Solar Energy is sinds 2009 actief met de productie van zonnepanelen. Door voortdurend te innoveren en de focus te houden op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar hoog op waarde geschat.

 

DMEGC zonnepanelen in het kort:

 • 410 Wp vermogen per paneel
 • 172,2 x 113,4 x 3,5 cm
 • 15 jaar productgarantie
 • 84% vermogensgarantie na 25 jaar
 • Inclusief Enphase iQ8+ micro-omvormer

Iedere zonnepaneleninstallatie heeft een omvormer nodig om de opgewekte zonnestroom (gelijkstroom) om te zetten in bruikbare wisselstroom in huis. Bij dit pakket zitten Enphase micro-omvormers. Ieder zonnepaneel heeft zijn eigen micro omvormer. Dit systeem bevat geen centrale ‘binnen’ omvormer.

 

Enphase iQ8+ micro omvormer

 • Standaard 25 jaar productgarantie
 • Zonnepanelen werken onafhankelijk van elkaar, 100% parallel geschakeld
 • Geen minimum aantal panelen en gemakkelijk uit te breiden met extra zonnepanelen
 • Zeer hoge betrouwbaarheid > 99,95%
 • Online monitoring en inzicht in de prestaties per paneel via de app van Enphase
 • Kiest u wanneer u last heeft van schaduwvorming, de zonnepanelen op meerdere dakzijden worden geplaatst of wanneer u inzicht wil in de prestaties van het systeem op paneelniveau.

 

Een andere optie is een Solis omvormer. Deze heeft standaard 10 jaar garantie en kiest u wanneer uw zonnepanelen op dezelfde dakzijde komen en u geen last heeft van schaduwvorming. U heeft hierbij inzicht in de prestaties van het totale systeem, maar niet op paneelniveau. Benieuwd? Kijk dan naar onze pakketten met Solis omvormer

 

Installatie van deze DMEGC zonnepanelen

Met meer dan 10.000 gemonteerde zonnepanelen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant, bent u verzekerd van een ervaren installateur als u voor de Saman Groep kiest. Met een team in Zierikzee, Breda en Barendrecht zijn we bovendien altijd in de buurt. Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie van uw zonnepanelen daarom vaak al binnen vier weken. Ook hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen. U betaalt pas als de zonnepanelen zijn geplaatst! 

Houdt er rekening mee dat de vermelde kosten voor de installatie van deze zonnepanelen inclusief 0% BTW zijn en van toepassing voor standaard situaties. We gaan daarbij uit van een dak met een maximale (goot/dakrand) hoogte van 7 meter en een kabeltraject op basis van maximaal 2,5 uur manuur arbeid en 10 meter AC-kabel. 

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel zonnepanelen installeert en onderhoudt in postcodegebieden 2900 t/m 3399 en 4200 t/m 5199. Doe-het-zelfpakketten leveren wij door heel Nederland.

 

Doe-het-zelfpakket

Bent u een doe-het-zelver? Dan bezorgen wij de zonnepanelen, montagematerialen en handleiding bij u op locatie. Let wel op: de kabel van de omvormer naar de meterkast en de benodigde materialen voor de aansluiting in uw meterkast zijn in dit pakket niet inbegrepen. Wilt u de zonnepanelen op een plat dak installeren? Vergeet dan niet om de benodigde ballast bij uw bouwmarkt te halen volgens onze meegeleverde ballastlijst. 

Voor aanvullende informatie of een afwijkend pakket kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze adviseurs! 

 

De levertijd van een Doe-het-zelfpakket bedraagt momenteel ca. 8 weken en is afhankelijk van beschikbaarheid van de panelen en/of omvormer.

 

Betaal 0% btw op zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen koopt, betaalt u 0% btw over de zonnepanelen en de installatie. Zo heeft u uw zonnepanelen nog sneller terugverdiend. Wel zo fijn.

Toch nog twijfels?

Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan en ontdek de mogelijkheden! 

Aantal zonnepanelen 26
Merk zonnepaneel DMEGC Solar
Naam zonnepaneel DMEGC Black 410 Wp
Vermogen zonnepaneel (Wp) 410
Model zonnepaneel DM405M10-54HBB/-V
Full black Ja
Afmeting (LxBxD, cm) 172,2 x 113,4 x 3,5
Productgarantie zonnepaneel (jaar) 15
Vermogensgarantie na 25 jaar (%) 84
Merk omvormer Enphase
Naam omvormer IQ8+ micro-omvormers
Totaal vermogen (Wp) 10660
Pakketopbrengst (kWh) 10127
Klanten geven ons gemiddeld een 8,1! Bekijk reviews
8 ,1