0
 • Gratis BTW teruggaaf
 • Vakkundige installatie zonnepanelen
 • Betaal pas achteraf!
Tijdelijk: 764,25 euro korting

Maximaal vermogen en optimale besparing? Met SunPower Maxeon 3 Black zonnepanelen profiteert u van de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie momenteel op de markt beschikbaar. Daarnaast heeft u 25 jaar lang volledige servicegarantie. Zo bent u verzekerd van een goed werkende zonnepaneleninstallatie!

Lees meer

22 SunPower Maxeon 3 Black 415 Wp zonnepaneel pakket met SolarEdge omvormer en optimizers

14.520,75 incl. btw

Huren v.a. 150,96 p/m

Maximaal vermogen en optimale besparing? Met SunPower Maxeon 3 Black zonnepanelen profiteert u van de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie momenteel op de markt beschikbaar. Daarnaast heeft u 25 jaar lang volledige servicegarantie. Zo bent u verzekerd van een goed werkende zonnepaneleninstallatie!

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: 22MAX415SED Categorieën:
Betaal pas na de installatie door de Saman Groep
Saman KeuzeGarantie op uw bestelling
Bestel zonder zorgen online. Wij nemen na uw bestelling contact op om uw aankoop te bespreken en definitief te maken. Zo weet u zeker dat het product past bij uw situatie.
ACTIE!
5% korting op al onze zonnepanelenpakketten! Deze actie is geldig t/m 30 juni 2022.
Offerte aanvragen
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?

Dit SunPower zonnepanelenpakket bestaat uit:

 • 1 SolarEdge SE9K
 • 22 stuks SunPower Maxeon 3 Black 415 Wp zonnepaneel panelen
 • 22 stuks SolarEdge Power Optimizer S500B
 • 1 set montagematerialen voor een schuin of een plat dak
 • 20 meter solarkabel van 4mm2
 • 2 male MC4 connectors
 • 2 female MC4 connectors
 • 1 werkschakelaar met bijbehorende aansluitkabel (1 m)

Onder de standaard omstandigheden (schuindak op het zuiden zonder schaduw) wekt u met dit zonnepanelenpakket jaarlijks 8673 kWh aan duurzame stroom op.

Daarom SunPower Maxeon 3 Black zonnepanelen

Maximaal vermogen en optimale besparing? Met SunPower Maxeon 3 zonnepanelen profiteert u van de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie momenteel op de markt beschikbaar. Ook heeft u maar liefst 40 jaar lang volledige servicegarantie. Daardoor bent u jarenlang verzekerd van een goed werkende zonnepaneleninstallatie! SunPower Maxeon 3 zonnepanelen leveren in 25 jaar maar liefst 60% meer energie op dan conventionele panelen. 

Als Amerikaanse leverancier is SunPower al meer dan 30 jaar pionier op het gebied van zonne-energie. De zonnepanelen zijn speciaal ontworpen voor maximale opbrengst op een beperkt dakoppervlak. 

SunPower Maxeon 3 Black zonnepanelen in het kort:

 • 415 Wp vermogen per paneel
 • 181,2 x 104,6 x 4 cm
 • 25 jaar volledige servicegarantie
 • 92% vermogensgarantie na 25 jaar

Inclusief SolarEdge omvormer en power optimizers

Iedere zonnepaneleninstallatie heeft een omvormer nodig om de opgewekte zonnestroom (gelijkstroom) om te zetten in bruikbare wisselstroom in huis. Bij dit pakket zit een SolarEdge omvormer. 

SolarEdge omvormer

 • Standaard 12 jaar productgarantie
 • Online monitoring van uw zonnepanelen
 • Inclusief power optimizers
 • Zonnepanelen werken onafhankelijk van elkaar
 • Inzicht in de prestaties per paneel
 • Kiest u wanneer u last heeft van schaduwvorming, de zonnepanelen op meerdere dakzijden worden geplaatst of wanneer u inzicht wil in de prestaties van het systeem op paneelniveau.

Een andere optie is een Solis omvormer. Deze heeft standaard 10 jaar garantie en kiest u wanneer uw zonnepanelen op dezelfde dakzijde komen en u geen last heeft van schaduwvorming. U heeft hierbij inzicht in de prestaties van het totale systeem, maar niet op paneelniveau. Benieuwd? Kijk dan naar onze pakketten met Solis omvormer.  

Installatie van deze SunPower Maxeon 3 Black zonnepanelen

Met meer dan 10.000 gemonteerde zonnepanelen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant, bent u verzekerd van een ervaren installateur als u voor de Saman Groep kiest. Met een team in Zierikzee, Breda en Oud-Beijerland zijn we bovendien altijd in de buurt. Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie van uw zonnepanelen daarom vaak al binnen vier weken. Ook hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen. U betaalt pas als de zonnepanelen zijn geplaatst! 

Houdt er rekening mee dat de vermelde kosten voor de installatie van deze zonnepanelen inclusief 21% BTW zijn en van toepassing voor standaard situaties. We gaan daarbij uit van een dak met een maximale (goot/dakrand) hoogte van 7 meter en een kabeltraject op basis van maximaal 2,5 uur manuur arbeid en 10 meter AC-kabel. 

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel zonnepanelen installeert en onderhoudt in postcodegebieden 2600, 2900 t/m 3399 en 4200 t/m 5199. Doe-het-zelfpakketten leveren wij door heel Nederland.

Doe-het-zelfpakket

Bent u een doe-het-zelver? Dan bezorgen wij de zonnepanelen, montagematerialen en handleiding bij u op locatie. Let wel op: de kabel van de omvormer naar de meterkast en de benodigde materialen voor de aansluiting in uw meterkast zijn in dit pakket niet inbegrepen. Wilt u de zonnepanelen op een plat dak installeren? Vergeet dan niet om de benodigde ballast bij uw bouwmarkt te halen volgens onze meegeleverde ballastlijst. 

Voor aanvullende informatie of een afwijkend pakket kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze adviseurs! 

De levertijd van een Doe-het-zelfpakket bedraagt momenteel ca. 8 weken en is afhankelijk van beschikbaarheid van de panelen en/of omvormer.

BTW teruggaaf zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen koopt, dan kunt u nu nog de BTW terugvragen over de zonnepanelen en de installatie bij de Belastingdienst. Daardoor leveren uw zonnepanelen nog meer rendement op. Wij helpen u daarbij. Momenteel bieden wij geheel gratis de afhandeling van de BTW teruggaaf aan wanneer de Saman Groep uw zonnepanelen installeert. Zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wel zo fijn.

Toch nog twijfels?

Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan en ontdek de mogelijkheden! 

Aantal zonnepanelen 22
Merk zonnepaneel SunPower
Naam zonnepaneel SunPower Maxeon 3 Black 415 Wp zonnepaneel
Vermogen zonnepaneel (Wp) 415
Model zonnepaneel Maxeon 3 BLK
Full black Ja
Afmeting (LxBxD, cm) 181,2 x 104,6 x 4
Productgarantie zonnepaneel (jaar) 40
Vermogensgarantie na 25 jaar (%) 92
Merk omvormer SolarEdge
Naam omvormer SolarEdge SE9K
Productgarantie omvormer (jaar) 12
Merk optimizer SolarEdge
Naam optimizer SolarEdge Power Optimizer S500B
Productgarantie optimizer (jaar) 25
Totaal vermogen (Wp) 9130
Pakketopbrengst (kWh) 8673
Klanten geven ons gemiddeld een 8,1! Bekijk reviews
8 ,1