0
  • Gratis BTW teruggaaf
  • Al binnen 7 jaar terugverdiend
  • Betaling achteraf

Voor de beste prijs/kwaliteitverhouding ‘Full Black’ panelen bieden wij de panelen van Jinko Solar. Als omvormer voor dit systeem kiezen we voor SolarEdge met optimizers per paneel, deze waarborgen optimaal en onafhankelijk functionerende panelen. Standaard met online monitoring.

Lees meer

4 Jinko Solar Tiger Mono 345 Wp zonnepaneel pakket met SolarEdge omvormer en optimizers

2.060,00 incl. btw

Huren v.a. 28,07 p/m

Voor de beste prijs/kwaliteitverhouding ‘Full Black’ panelen bieden wij de panelen van Jinko Solar. Als omvormer voor dit systeem kiezen we voor SolarEdge met optimizers per paneel, deze waarborgen optimaal en onafhankelijk functionerende panelen. Standaard met online monitoring.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: 04JKM345SED Categorieën:
Offerte aanvragen
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?
?

Wenst u extra garantie op de omvormer?

De omvormer werkt als het hart van uw installatie en zet de opgewekte zonnestroom om in bruikbare wisselstroom. Een langere garantieperiode op uw omvormer geeft u meer zekerheid op de langere termijn voor een goed werkende zonnepaneleninstallatie. De omvormer dient u doorgaans eenmaal te vervangen tijdens de levensduur van de zonnepanelen (25 jaar).

?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren? (kopen)

Een zonnepaneleninstallatie is een kleine energiecentrale op uw dak waar risico’s aan hangen. Deskundige installatie is daarom ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket. Let op! De bekabeling van de omvormer naar de meterkast en de benodigde materialen voor aansluiting in de meterkast zijn niet opgenomen in het DHZ-pakket.

?

Waar worden de zonnepanelen gemonteerd? (kopen)

De zonnepanelen kunnen portrait (verticaal) of landscape (horizontaal) gemonteerd worden op een dak. De keuze wordt veelal gemaakt op basis van de beschikbare ruimte op uw dak. Op de meeste schuine daken installeren we de panelen portrait. Bij plaatsing op het platte dak worden de panelen standaard landscape geplaatst.

Zonnepanelen met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding en een mooie zwarte kleur? Kies voor Jinko Solar Tiger Mono zonnepanelen. Deze percium zonnepanelen zijn voorzien van een zwart frame en zwarte achterplaat. Daardoor geven deze zonnepanelen een nette uitstraling op uw dak. Ook leveren Jinko Solar Tiger Mono zonnepanelen een hoog rendement per paneel, doordat Jinko Solar gebruikmaakt van de modernste celtechnieken. Door grootschalige inkoop kunnen wij bij deze panelen de beste prijs bieden.

Dit Jinko Solar zonnepanelenpakket bestaat uit:

  • 1 SolarEdge SolarEdge SE1500M Extended met M2640 Power optimizer omvormer
  • 4 stuks Jinko Solar Tiger Mono 345 Wp zonnepaneel panelen
  • 1 set montagematerialen voor een schuin of een plat dak
  • 20 meter solarkabel van 4mm2
  • 2 male MC4 connectors
  • 2 female MC4 connectors
  • 1 werkschakelaar met bijbehorende aansluitkabel (1 m)

Inclusief SolarEdge omvormer en power optimizers

Als omvormer kozen we voor SolarEdge. De SolarEdge omvormer is speciaal ontwikkeld om samen te werken met SolarEdge power optimizers. Aan ieder zonnepaneel wordt een power optimizer gekoppeld en vervolgens aangesloten op de omvormer. Deze power optimizers waarborgen een maximale opbrengst door de zonnepanelen onafhankelijk van elkaar te laten functioneren. Hierdoor heeft u ook inzicht in de werking van uw installatie op optimizerniveau. Raakt één zonnepaneel defect of heeft deze last van schaduwvorming, dan heeft dit geen invloed op de andere zonnepanelen. Zo profiteert u onder alle omstandigheden van het hoogste rendement op uw installatie. In schaduwrijke situaties geven SolarEdge omvormers en power optimizers in veel gevallen een 4% tot 7% hoger rendement. Daarnaast kiest u met SolarEdge ook voor topkwaliteit, langere garanties en meer veiligheid. Wanneer er namelijk iets mis is met uw installatie, schakelt het systeem automatisch naar een veiligheidsmodus. Hierbij komt er direct minder spanning op het systeem te staan. Dat is wel zo betrouwbaar. 

Onder de standaard omstandigheden (schuindak op het zuiden zonder schaduw) bedraagt uw energieopbrengst met dit pakket 1311 kilowattuur per jaar. De afmetingen (lengte x breedte x hoogte) van de panelen bedragen 169,2 x 102,9 x 3,0 cm.

Montage van deze zonnepanelen

De vermelde montagekosten zijn inclusief 21% BTW en zijn van toepassing voor standaard situaties op basis van een dak met een maximale (goot/dakrand) hoogte van 7 meter en een kabeltraject op basis van maximaal 2,5 uur manuur arbeid en 10 meter AC-kabel. Kiest u voor de optie inclusief montage door de Saman Groep dan betaald u uiteraard geen bezorgkosten. De factuur ontvangt u dan achteraf, u hoeft bij ons geen aanbetaling te doen.

Bent u een doe-het-zelver? Let dan op, de kabel van de omvormer naar de meterkast is in dit pakket niet inbegrepen evenals de benodigde materialen voor aansluiting in uw meterkast. Monteert u het systeem op een plat dak? Vergeet dan niet om de benodigde ballast bij uw bouwmarkt te regelen volgens onze meegeleverde ballastlijst.

Voor aanvullende informatie of een afwijkend pakket kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze adviseurs!

BTW teruggaaf zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen koopt, kunt u als particulier de BTW terugvragen over de zonnepanelen en de installatie. De BTW is terug te vragen omdat de Belastingdienst u als kleine ondernemer ziet die energie levert. De Saman Groep neemt de afhandeling van de BTW teruggaaf bovendien volledig voor haar rekening. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar.

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel zonnepanelen installeert en onderhoud in Zuidwest-Nederland. Bent u woonachtig buiten ons werkgebied? Vraag dan naar de mogelijkheden met een doe-het-zelf pakket.

Aantal zonnepanelen 4
Merk zonnepaneel Jinko Solar
Naam zonnepaneel Jinko Solar Tiger Mono 345 Wp zonnepaneel
Vermogen zonnepaneel (Wp) 345
Model zonnepaneel Tiger Mono
Full black Ja
Afmeting (LxBxD, cm) 169,2 x 102,9 x 3,0
Productgarantie zonnepaneel (jaar) 12
Vermogensgarantie na 10 jaar (%) 92
Vermogensgarantie na 25 jaar (%) 85
Merk omvormer SolarEdge
Naam omvormer SolarEdge SE1500M Extended met M2640 Power optimizer
Productgarantie omvormer (jaar) 12
Totaal vermogen (Wp) 1380
Pakketopbrengst (kWh) 1311
Klanten geven ons gemiddeld een 7,9! Bekijk reviews
7 ,9
"Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden"
De heer De Koning