0

De Saman Groep volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en volgt alle adviezen van het RIVM op om de verspreiding en risico’s te minimaliseren. Ondanks deze uitzonderlijke situatie, blijven wij voor u klaarstaan. Op afstand, maar toch persoonlijk en dichtbij: u kunt namelijk ook met ons videobellen! Waarmee kunnen wij u vandaag helpen? Maak direct een vrijblijvende afspraak. Bekijk hier alle coronamaatregelen

 • Gratis BTW teruggaaf
 • Al binnen 7 jaar terugverdiend
 • Betaling achteraf
Tijdelijk: 5% korting

Voor de beste prijs/kwaliteitverhouding bieden wij de Poly panelen van Canadian Solar. Als omvormer voor dit systeem kiezen we voor SolarEdge met optimizers per paneel, deze waarborgen optimaal en onafhankelijk functionerende panelen. Standaard met online monitoring.

Lees meer

28 Canadian Solar KuPower 300 Wp zonnepanelen met SolarEdge omvormer en optimizers

7.645,00 7.262,75 incl. btw

Huren v.a. 77,85 p/m

Voor de beste prijs/kwaliteitverhouding bieden wij de Poly panelen van Canadian Solar. Als omvormer voor dit systeem kiezen we voor SolarEdge met optimizers per paneel, deze waarborgen optimaal en onafhankelijk functionerende panelen. Standaard met online monitoring.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: CSK300SED28 Categorieën:
 • Gratis BTW teruggaaf
 • Al binnen 7 jaar terugverdiend
 • Betaling achteraf
Offerte aanvragen
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?
?

Wenst u extra garantie op de omvormer?

De omvormer werkt als het hart van uw installatie en zet de opgewekte zonnestroom om in bruikbare wisselstroom. Een langere garantieperiode op uw omvormer geeft u meer zekerheid op de langere termijn voor een goed werkende zonnepaneleninstallatie. De omvormer dient u doorgaans eenmaal te vervangen tijdens de levensduur van de zonnepanelen (25 jaar).

?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren? (kopen)

Een zonnepaneleninstallatie is een kleine energiecentrale op uw dak waar risico’s aan hangen. Deskundige installatie is daarom ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket. Let op! De bekabeling van de omvormer naar de meterkast en de benodigde materialen voor aansluiting in de meterkast zijn niet opgenomen in het DHZ-pakket.

?

Waar worden de zonnepanelen gemonteerd? (kopen)

De zonnepanelen kunnen portrait (verticaal) of landscape (horizontaal) gemonteerd worden op een dak. De keuze wordt veelal gemaakt op basis van de beschikbare ruimte op uw dak. Op de meeste schuine daken installeren we de panelen portrait. Bij plaatsing op het platte dak worden de panelen standaard landscape geplaatst.

Een groot dakoppervlakte beschikbaar of juist een kleiner budget? Canadian Solar KuPower Poly zonnepanelen kenmerken zich door hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Daardoor bent u verzekerd van A+ kwaliteit zonnepanelen voor een voordelige prijs. Daarnaast leveren Canadian Solar KuPower zonnepanelen ook een goed rendement wanneer de zon minder fel schijnt.

Dit pakket Canadian Solar zonnepanelen bestaat uit:

 • 1 SolarEdge SolarEdge SE8K omvormer
 • 28 stuks SolarEdge Power Optimizer P300
 • 28 stuks Canadian Solar KuPower 300 Wp zonnepaneel panelen
 • 1 set montagematerialen voor een schuin of een plat dak
 • 20 meter solarkabel van 4mm2
 • 2 male MC4 connectors
 • 2 female MC4 connectors
 • 1 werkschakelaar met bijbehorende aansluitkabel (1 m)

Inclusies SolarEdge omvormer en power optimizers

Als omvormer kozen we voor SolarEdge. De SolarEdge omvormer is speciaal ontwikkeld om samen te werken met SolarEdge power optimizers. Aan ieder zonnepaneel wordt een power optimizer gekoppeld en vervolgens aangesloten op de omvormer. Deze power optimizers waarborgen een maximale opbrengst door de zonnepanelen onafhankelijk van elkaar te laten functioneren. Hierdoor heeft u ook inzicht in de werking van uw installatie op optimizerniveau. Raakt één zonnepaneel defect of heeft deze last van schaduwvorming, dan heeft dit geen invloed op de andere zonnepanelen. Zo profiteert u onder alle omstandigheden van het hoogste rendement op uw installatie. In schaduwrijke situaties geven SolarEdge omvormers en power optimizers in veel gevallen een 4% tot 7% hoger rendement. Daarnaast kiest u met SolarEdge ook voor topkwaliteit, langere garanties en meer veiligheid. Wanneer er namelijk iets mis is met uw installatie, schakelt het systeem automatisch naar een veiligheidsmodus. Hierbij komt er direct minder spanning op het systeem te staan. Dat is wel zo betrouwbaar. 

Onder de standaard omstandigheden (schuindak op het zuiden zonder schaduw) bedraagt uw energieopbrengst met dit pakket 7980 kilowattuur per jaar. De afmetingen (lengte x breedte x hoogte) van de panelen bedragen 167,5 x 99,2 x 3,5 cm.

Montage van deze zonnepanelen

De vermelde montagekosten zijn inclusief 21% BTW en zijn van toepassing voor standaard situaties op basis van een dak met een maximale (goot/dakrand) hoogte van 7 meter en een kabeltraject op basis van maximaal 2,5 uur manuur arbeid en 10 meter AC-kabel. Kiest u voor de optie inclusief montage door de Saman Groep dan betaald u uiteraard geen bezorgkosten. De factuur ontvangt u dan achteraf, u hoeft bij ons geen aanbetaling te doen.

Bent u een doe-het-zelver? Let dan op, de kabel van de omvormer naar de meterkast is in dit pakket niet inbegrepen evenals de benodigde materialen voor aansluiting in uw meterkast. Monteert u het systeem op een plat dak? Vergeet dan niet om de benodigde ballast bij uw bouwmarkt te regelen volgens onze meegeleverde ballastlijst.

Voor aanvullende informatie of een afwijkend pakket kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze adviseurs!

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel zonnepanelen installeert en onderhoud in Zuidwest-Nederland. Bent u woonachtig buiten ons werkgebied? Vraag dan naar de mogelijkheden met een doe-het-zelf pakket.

Aantal zonnepanelen 28
Merk zonnepaneel Canadian Solar
Naam zonnepaneel Canadian Solar KuPower 300 Wp zonnepaneel
Vermogen zonnepaneel (Wp) 300
Model zonnepaneel KuPower
Full black Nee
Afmeting (LxBxD, cm) 167,5 x 99,2 x 3,5
Productgarantie zonnepaneel (jaar) 12
Vermogensgarantie na 10 jaar (%) 90
Vermogensgarantie na 25 jaar (%) 80
Merk omvormer SolarEdge
Naam omvormer SolarEdge SE8K
Productgarantie omvormer (jaar) 12
Merk optimizer SolarEdge
Naam optimizer SolarEdge Power Optimizer P300
Productgarantie optimizer (jaar) 25
Totaal vermogen (Wp) 8400
Pakketopbrengst (kWh) 7980
Klanten geven ons gemiddeld een 7,9! Bekijk reviews
7 ,9
"Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden"
De heer De Koning