0

De Saman Groep volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en volgt alle adviezen van het RIVM op om de verspreiding en risico’s te minimaliseren. Ondanks deze uitzonderlijke situatie, blijven wij voor u klaarstaan. Op afstand, maar toch persoolijk en dichtbij: u kunt namelijk ook met ons videobellen! Waarmee kunnen wij u vandaag helpen? Maak direct een vrijblijvende afspraak. Bekijk hier alle coronamaatregelen

 • Gratis BTW teruggaaf
 • Al binnen 7 jaar terugverdiend
 • Betaling achteraf
Tijdelijk: 5% korting

Voor de beste prijs/kwaliteitverhouding bieden wij de Poly panelen van Canadian Solar. Als omvormer kozen we voor de Aziatische Solis, overall winnaar in de meest recente Photon test. Hij biedt standaard een aansluiting om de omvormer middels een datakabel te verbinden met het internet voor monitoring en inzicht op uw PC, tablet of smartphone.

Lees meer

12 Canadian Solar KuPower 300 Wp zonnepanelen met Solis omvormer

2.508,00 2.382,60 incl. btw

Huren v.a. 31,61 p/m

Voor de beste prijs/kwaliteitverhouding bieden wij de Poly panelen van Canadian Solar. Als omvormer kozen we voor de Aziatische Solis, overall winnaar in de meest recente Photon test. Hij biedt standaard een aansluiting om de omvormer middels een datakabel te verbinden met het internet voor monitoring en inzicht op uw PC, tablet of smartphone.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: CSK300SOL12 Categorieën:
 • Gratis BTW teruggaaf
 • Al binnen 7 jaar terugverdiend
 • Betaling achteraf
Offerte aanvragen
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?
?

Wenst u extra garantie op de omvormer?

De omvormer werkt als het hart van uw installatie en zet de opgewekte zonnestroom om in bruikbare wisselstroom. Een langere garantieperiode op uw omvormer geeft u meer zekerheid op de langere termijn voor een goed werkende zonnepaneleninstallatie. De omvormer dient u doorgaans eenmaal te vervangen tijdens de levensduur van de zonnepanelen (25 jaar).

?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren? (kopen)

Een zonnepaneleninstallatie is een kleine energiecentrale op uw dak waar risico’s aan hangen. Deskundige installatie is daarom ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket. Let op! De bekabeling van de omvormer naar de meterkast en de benodigde materialen voor aansluiting in de meterkast zijn niet opgenomen in het DHZ-pakket.

?

Waar worden de zonnepanelen gemonteerd? (kopen)

De zonnepanelen kunnen portrait (verticaal) of landscape (horizontaal) gemonteerd worden op een dak. De keuze wordt veelal gemaakt op basis van de beschikbare ruimte op uw dak. Op de meeste schuine daken installeren we de panelen portrait. Bij plaatsing op het platte dak worden de panelen standaard landscape geplaatst.

Een groot dakoppervlakte beschikbaar of juist een kleiner budget? Canadian Solar KuPower Poly zonnepanelen kenmerken zich door hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Daardoor bent u verzekerd van A+ kwaliteit zonnepanelen voor een voordelige prijs. Daarnaast leveren Canadian Solar KuPower zonnepanelen ook een goed rendement wanneer de zon minder fel schijnt. Ook kunnen wij bij deze panelen door grootschalige inkoop de beste prijs bieden.

Dit pakket Canadian Solar zonnepanelen bestaat uit:

 • 1 Solis Solis 3K 4G omvormer
 • 12 stuks Canadian Solar KuPower 300 Wp zonnepaneel panelen
 • 1 set montagematerialen voor een schuin of een plat dak
 • 20 meter solarkabel van 4mm2
 • 2 male MC4 connectors
 • 2 female MC4 connectors
 • 1 werkschakelaar met bijbehorende aansluitkabel (1 m)

Inclusief Solis omvormer

Als omvormer kozen we voor de Aziatische Solis omvormer. De Solis omvormer is geschikt voor elk zonnepanelensysteem en heeft een zeer hoog rendement. Ook kunt u deze omvormer eenvoudig online registeren. Vervolgens heeft u met de een handige app via uw telefoon of tablet eenvoudig inzicht in de gegevens van uw systeem. U krijgt dan ook een waarschuwing wanneer er iets mis is met uw zonnepaneleninstallatie. Zo houdt u altijd controle op een goed werkende installatie.

Onder de standaard omstandigheden (schuindak op het zuiden zonder schaduw) bedraagt uw energieopbrengst met dit pakket 3420 kilowattuur per jaar. De afmetingen (lengte x breedte x hoogte) van de panelen bedragen 167,5 x 99,2 x 3,5 cm.

Montage van deze zonnepanelen

De vermelde montagekosten zijn inclusief 21% BTW en zijn van toepassing voor standaard situaties op basis van een dak met een maximale (goot/dakrand) hoogte van 7 meter en een kabeltraject op basis van maximaal 2,5 uur manuur arbeid en 10 meter AC-kabel. Kiest u voor de optie inclusief montage door de Saman Groep dan betaald u uiteraard geen bezorgkosten. De factuur ontvangt u dan achteraf, u hoeft bij ons geen aanbetaling te doen.

Bent u een doe-het-zelver? Let dan op, de kabel van de omvormer naar de meterkast is in dit pakket niet inbegrepen evenals de benodigde materialen voor aansluiting in uw meterkast. Monteert u het systeem op een plat dak? Vergeet dan niet om de benodigde ballast bij uw bouwmarkt te regelen volgens onze meegeleverde ballastlijst.

Voor aanvullende informatie of een afwijkend pakket kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze adviseurs!

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel zonnepanelen installeert en onderhoud in Zuidwest-Nederland. Bent u woonachtig buiten ons werkgebied? Vraag dan naar de mogelijkheden met een doe-het-zelf pakket.

Aantal zonnepanelen 12
Merk zonnepaneel Canadian Solar
Naam zonnepaneel Canadian Solar KuPower 300 Wp zonnepaneel
Vermogen zonnepaneel (Wp) 300
Model zonnepaneel KuPower
Full black Nee
Afmeting (LxBxD, cm) 167,5 x 99,2 x 3,5
Productgarantie zonnepaneel (jaar) 12
Vermogensgarantie na 10 jaar (%) 90
Vermogensgarantie na 25 jaar (%) 80
Merk omvormer Solis
Naam omvormer Solis 3K 4G
Productgarantie omvormer (jaar) 10
Totaal vermogen (Wp) 3600
Pakketopbrengst (kWh) 3420
Klanten geven ons gemiddeld een 7,9! Bekijk reviews
7 ,9
"Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden"
De heer De Koning