0

Zonnepanelen

De Saman Groep wil duurzame zonne-energie voor iedereen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant bereikbaar maken. Met een uitgebreid assortiment aan A-merk zonnepanelen van SunPower, Jinko Solar en Canadian Solar, is er altijd een pakket dat past bij uw situatie en wensen.

Start de keuzehulp!

Op een plat of schuin dak kunt u zelf stroom opwekken met zonnepanelen van de Saman Groep door van zonlicht gebruik te maken. Nu u zelf uw eigen stroom opwekt, hoeft u minder stroom af te nemen bij de leverancier van energie. Dat betekent dat uw energierekening omlaag gaat! De Saman Groep installeert zonnepanelen voor particulieren en bedrijven vanuit haar vestigingen in Zierikzee en Breda. De Saman Groep heeft zonnepanelen in het assortiment van A-merken SunPower, Canadian Solar en Jink Solar en installeert zonnepanelen in de provincies Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant.

ZONNEPANELEN KOPEN in Zeeland, Zuid-Holland en West-brabant

Voordat u zonnepanelen gaat kopen, begrijpen wij dat dat u zich goed wil laten adviseren en informeren. De Saman Groep wil u daarin graag helpen. We hebben daarom een brochure ontwikkeld die kort en praktisch antwoord geeft op uw vragen, zoals:

 • Hoe werken zonnepanelen?
 • Welke verschillende panelen en installaties zijn er?
 • Is mijn woning geschikt voor zonnepanelen?
 • Wat kosten zonnepanelen en wat levert het op?
 • Hoeveel panelen heb ik nodig?
 • Hoe vergelijk ik offertes voor zonnepanelen?

Verder vertellen we u in de brochure over de stappen die genomen moeten worden voor het aanschaffen van panelen. Het begint met het contact opnemen met een adviseur en eindigt met de installatie van de panelen. Daarnaast ontvangt u ook een voorstel voor periodiek onderhoud en reiniging van de zonnepanelen. Zo schetsen we het proces zo eenvoudig mogelijk. U weet daardoor exact waar u aan toe bent. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Als u meer informatie wilt ontvangen, dan kunt u altijd contact opnemen met de Saman Groep voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Zonnepanelen AANMELDEN BIJ ENERGIELEVEREN.NL

Na plaatsing van de panelen op uw dak is het belangrijk dat u de installatie aanmeldt bij www.energieleveren.nl. Alleen als dat gebeurt is, kan uw netbeheerder de eventuele teruglevering van energie op de juiste manier registeren op de jaarafrekening van uw energieleverancier.

Gratis BTW TERUGGAVE op ZONNEPANELEN

Het is op dit moment niet mogelijk om subsidie aan te vragen voor uw zonnepanelen. Wel is er een ander voordeel dat u veel geld kan opleveren. Als u zonnepanelen aanschaft, kunt u de BTW namelijk terugvragen op de installatie en arbeid. Dat kan u een flink voordeel opleveren! De Saman Groep vindt het belangrijk dat u geen zorgen heeft over uw zonnestroom-installatie. Wij verzorgen daarom voor u gratis de BTW teruggave. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over de administratieve afhandeling. Zo kunt u onbezorgd profiteren van uw eigen opgewerkte zonnestroom. Om in aanmerking te komen voor de BTW teruggave is het belangrijk dat uw persoonsgegevens op de factuur overeen moeten komen met de persoonsgegevens op uw energierekening.

ZONNEPANELEN HUREN bij de Saman Groep in Zierikzee en Breda

Graag wil de Saman Groep zonne-energie voor iedereen bereikbaar maken. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om zonnepanelen te huren. Zonder zelf te investeren kunt u hiermee wel profiteren van de voordelen van zonnepanelen. Wanneer u kiest voor zonnepanelen huren, dan betaalt u elke maand een vast bedrag aan huur. U hoeft dus niet te investeren. Voor de vaste huurprijs verzorgt de Saman Groep de volledige installatie en het onderhoud. Daarmee bent u verzekerd van een goed werkend zonne-energiesysteem. U kunt daarnaast de zonnepanelen die gehuurd zijn op een later geschikt moment kopen. Wilt u de koop van zonnepanelen uitstellen, maar nu al wel zonnepanelen op uw dak en profiteren van de voordelen? De beste keus voor u is dan huren!

Daarom huurt u zonnepanelen:

 • 30 jaar lang gratis stroom
 • Vast maandelijks huurbedrag
 • Direct besparen vanaf dag één
 • 10 jaar lang zorgeloos profiteren
 • Tussentijds overnemen zonder meerkosten

DAKORIËNTATIE voor zonnepanelen

In Zuidwest-Nederland zijn er op bijna ieder dak mogelijkheden voor het monteren van zonnepanelen. We kijken altijd naar de geschiktheid en de oriëntatie van uw dak ten opzichte van de zon om te bepalen hoe u optimaal rendement haalt uit uw installatie. Daarnaast kijken we ook naar de hellingshoek van het dak. Daarmee wordt het rendement bepaalt wat uw panelen oplevert. Als laatste is het belangrijk hoe de panelen geschakeld zijn. Er zijn twee mogelijkheden, namelijk seriegeschakeld of parallelgeschakeld.

Het meest ideale is een hellingshoek van 30 graden en een dak gericht op het zuiden. Zo behaalt u in Nederland het meest optimaal rendement. Het betekent niet dat het onmogelijk is om panelen te laten plaatsen als uw dak een grotere of kleinere helling heeft of als uw dak anders georiënteerd is. Tegenwoordig zijn de A-merk zonnepanelen van zulke hoge kwaliteit dat dit geen probleem meer is. Ook met verstrooid licht kunt u tegenwoordig nog meer dan voldoende zonnestroom opwekken. Zelfs als uw dak op het westen of oosten is georiënteerd. In dat geval zal het rendement wel wat lager zijn. Een optie is dan om extra zonnepanelen te installeren op uw dak zodat u dezelfde hoeveelheid stroom kunt opwekken.

SERVICE EN ONDERHOUD aan zonnepaneleninstallaties in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland

U wilt natuurlijk jarenlang onbezorgd kunnen genieten van uw panelen. Hiervan bent u verzekerd met periodiek onderhoud. Tevens draagt periode reiniging en goed onderhoud bij aan de levensduur en betrouwbaarheid van de uw installatie. Wij bieden diverse onderhouds- en servicecontracten aan voor uw installatie. Ook biedt de Saman Groep reiniging van zonnepanelen aan. U bent met het Saman Zon Zekerplan verzekerd van een goed werkende installatie. Er wordt dan eenmaal per twee jaar onderhoud aan uw installatie uitgevoerd door onze monteur. Daarbij zijn onderhouds- en voorrijkosten gedekt. We verhelpen ook WiFi storingen aan de omvormer kosteloos. Heeft u onverwacht toch een storing aan uw installatie? U kunt dan 24/7 onze storingsdienst bereiken. Dus ook in het weekend en tijdens de feestdagen.

GOEDE GARANTIES EN BETROUWBAAR

De Saman Groep vindt het begrijpelijk dat het kopen of huren van zonnepanelen een belangrijke investering is voor u. Een betrouwbare en ervaren partner is dan wel zo belangrijk. Als betrouwbare leverancier in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland maken wij duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar. Overigens kunnen wij zonnepanelen van topkwaliteit inkopen tegen een erg gunstig tarief. U koopt of huurt daardoor A-kwaliteit zonnepanelen SunPower, Canadian Solar en Jink Solar panelen met een hoge opbrengst en een lange levensduur voor de beste prijs.

Daarnaast biedt de Saman Groep met haar 100-jarig bestaan goede garanties, betrouwbaarheid en zekerheid. Dat is uiteraard erg belangrijk als uw zonnepanelen minimaal 25 jaar zonder problemen moeten functioneren. Ook is het belangrijk om een veilige zonnepaneleninstallatie te garanderen dat u kiest voor een betrouwbare installateur. De Saman Groep ontwerpt en realiseert als erkend solarteur al meer dan 15 jaar zonnestroominstallaties. Bovendien streeft de Saman Groep ernaar om altijd een passend en juist advies te geven.

Daarnaast volgen onze vakmensen geregeld technische cursussen om het niveau hoog te houden. We dragen daarom dagelijks zorg voor goed advies en een betrouwbaar en een doeltreffend zonne-energiesysteem. Voor nu en voor in de toekomst.

Voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis kunt u contact opnemen of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Bekijk ons gehele assortiment zonnepanelen in onze webshop en bestel direct online.

Resultaat 1–15 van de 330 resultaten wordt getoond

 • Gratis BTW teruggaaf
 • Al binnen 7 jaar terugverdiend
 • Beste prijs-kwaliteit verhouding