Zonder omvormer geen werkende zonnepanelen. Nu kun je kiezen voor één omvormer in een string of met optimizers, maar je kunt ook kiezen voor Enphase micro omvormer. Deze micro omvormers zijn vrijwel storingsvrij, gemakkelijk uit te breiden en zorgen bovendien voor een perfecte werking van jouw installatie als je bijvoorbeeld last hebt van schaduwvorming. We vertellen je alles over de Enphase micro omvormer op deze pagina.

daarom kies je enphase micro omvormer

Heb je last van schaduw op je dak? Dan kies je voor Enphase micro omvormers. Deze omvormers zorgen ervoor dat ieder paneel individueel functioneert. Zo heb je er dus geen last van wanneer er een grote boom in je tuin staat die op één paneel schaduw verzorgt. Ben je van plan om de hoeveelheid zonnepanelen op termijn uit te breiden? Ook dan zijn de Enphase micro omvormers perfect. Doordat ieder paneel zijn eigen omvormer heeft, kun je gemakkelijk uitbreiden zonder dat je iets hoeft te vervangen aan jouw installatie.

enphase iq7+ micro omvormers

De Saman Groep werkt met de Enphase iQ7+ micro omvormers. Dit type omvormer is toe te passen op ieder paneel wat de Saman Groep aanbiedt. Bekijk hier ons assortiment, je vindt bovendien de prijs per pakket op onze website. De Enphase iQ7+ is met 96,5% efficiëntie de beste op de markt. Daarom krijg je maar liefst 25 jaar garantie op de micro omvormers van Enphase. Dat is dubbel zo lang dan de gemiddelde garantie op omvormers.

inzicht in jouw zonnepanelen met enphase

Dankzij de Enphase app heb je altijd en overal inzicht in jouw zonnepanelen installatie. Je ziet in de app hoeveel energie jouw zonnepanelen realtime opwekken. Ook kun je rapporten aanmaken die alle informatie op een rijtje zetten die jij belangrijk vindt. Bovendien toont de app begrijpelijke grafieken en informatie.

enthousiast geworden?

Bekijk ons assortiment zonnepanelen en omvormers en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!