0
1700 euro subsidie Tijdelijk: 5% korting

Heeft u een cv-ketel, maar wilt u wel besparen op uw gaskosten? Met de Techneco Elga Hybride warmtepomp bieden we een laagdrempelige oplossing. Deze hybride warmtepomp wordt namelijk aangesloten op uw bestaande cv-ketel. De hybride warmtepomp werkt optimaal samen met uw cv-ketel in de voorziening van uw warmtevraag.

Lees meer

Techneco Elga warmtepomp 4,9 kW

3.560,00 3.382,00 incl. btw

Heeft u een cv-ketel, maar wilt u wel besparen op uw gaskosten? Met de Techneco Elga Hybride warmtepomp bieden we een laagdrempelige oplossing. Deze hybride warmtepomp wordt namelijk aangesloten op uw bestaande cv-ketel. De hybride warmtepomp werkt optimaal samen met uw cv-ketel in de voorziening van uw warmtevraag.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: WPTE4.9 Categorie:
Huren v.a. 39,97 incl. btw p/m
Offerte aanvragen
  • Hoog rendement
  • Interessante subsidie
  • Minder tot geen gasverbruik meer
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?

Heeft u een cv-ketel, maar wilt u wel besparen op uw gaskosten? Met de Techneco Elga Hybride warmtepomp bieden we een laagdrempelige oplossing. Deze hybride warmtepomp wordt namelijk aangesloten op uw bestaande cv-ketel. De hybride warmtepomp werkt optimaal samen met uw cv-ketel in de voorziening van uw warmtevraag. De compacte Techneco Elga hybride warmtepomp zet hernieuwbare energie uit de lucht om in warmte. Is de warmtelevering van de warmtepomp niet voldoende tijdens bijvoorbeeld koude winterdagen? Dan verwarmt de cv-ketel bij. Omdat de Techneco Elga hybride warmtepomp geen gas gebruikt voor de verwarming, bespaart u behoorlijk op uw gaskosten. En ondertussen draagt u bij aan een schoner milieu. Heeft u daarnaast ook zonnepanelen? Dan heeft u vrijwel geen kosten meer voor de centrale verwarming!

Het buitendeel van deze warmtepomp produceert maximaal circa 37dB op een afstand van 3 meter. 

VOORWAARDEN VOOR MONTAGE Techneco Elga hybride warmtepomp

De standaard montagekosten van een warmtepomp zijn gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij water, riolering, cv-leidingen en elektra zich binnen 1,0 meter van de te plaatsen warmtepomp bevinden. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. Aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbegrepen. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse zullen wij een definitieve opgave van de installatiekosten verzorgen. Vermelde prijzen zijn vrijblijvend en zijn onderhevig aan prijswijzigingen, opbrengsten zijn gemiddelden. De vermelde vermogens zijn gebaseerd op een watertemperatuur van 35 graden Celsius en 7 graden Celsius buitentemperatuur.

VOORWAARDEN VOOR SUBSIDIE Techneco Elga hybride warmtepomp

De vermelde subsidie is gebaseerd op de bij ons bekende informatie en afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag wordt door ons verzorgd op basis van een door ons te verstrekken en door u in te vullen machtigingsformulier. Met betrekking tot het verkrijgen van deze subsidies kunnen wij geen garanties geven. Voor meer informatie kijkt u op www.rvo.nl/isde

Merk Techneco
Naam Techneco Elga warmtepomp 4,9 kW
Model Elga
Energiebron Lucht
Vermogen (kW) 4.9
Uitvoering Bivalent
Binnendeel Warmtepompmodule
Incl. cv-ketel Nee
Incl. boiler Nee
Standaard uitgevoerd met koeling Ja
Gewicht binnendeel (kg) 20
Gewicht buitendeel (kg) 33
Afmeting buitendeel (BxDxH, cm) 78 x 29 x 55
Geluidsniveau buitendeel (dB) 47
Productgarantie (jaar) 2
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Onzichtbare velden

Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! Bekijk reviews
8 ,5
"Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden"
De heer de Koning