Hybride warmtepomp kopen voor jouw woning

Overweeg je een hybride warmtepomp te kopen? Ontdek hoe dit jouw energierekening verlaagt en je wereld groener maakt. Bij de Saman Groep vind je enkel de beste hybride warmtepompen van topmerken als Daikin en Intergas.

 • € 500 korting tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals

 • Bespaar gemiddeld € 1.005 per jaar

 • Vaak al binnen 7 jaar terugverdiend

 • Gemiddeld € 2.925 subsidie

 • Zorgeloos: 15 jaar all-in garantie

 • De stilste warmtepompen op de markt

Warmtepomp kopen voor jouw woning

€ 500 korting op alle warmtepompen tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals!

Onze hybride warmtepompen

De voordelen van een hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp heeft veel voordelen. We zetten de belangrijkste voor jou op een rij:

Rekenhulp

Bereken je besparing met een warmtepomp

Waarmee verwarm jij je woning?

Kies jouw type warmtepomp

Ken je je gemiddeld jaarlijks gasverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks gasverbruik in

m3/jaar

Sorry, het lijkt erop dat de waarde die u heeft ingevoerd voor uw jaarlijkse gasverbruik hoger is dan onze limiet. Als u denkt dat deze waarde correct is, neem dan contact met ons op via onze contactpagina zodat wij u verder kunnen helpen.

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

0

NaN m³ gas

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

€ 500 korting tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan en profiteer van de aanbieding.

15 jaar garantie op jouw (hybride) warmtepomp

Alleen bij de Saman Groep krijg je 15 jaar lang garantie op jouw (hybride) warmtepomp! Met een uitgebreide all-in garantie van 15 jaar op jouw warmtepomp kan je met vertrouwen de stap zetten naar een energiezuinige toekomst. Kies jij voor een warmtepomp van de Saman Groep? Dan heb je 15 jaar lang geen omkijken naar jouw installatie.

 • 15 jaar lang geen onverwachte kosten

 • Dag en nacht storingsdienst, 7 dagen per week

 • Iedere twee jaar onderhoud aan de (hybride) warmtepomp

Meer over onze merken

Wij kiezen voor hybride warmtepompen van topmerken. Ontdek meer over de hybride warmtepomp merken in ons assortiment:

All-electric ready

Nu hybride, daarna compleet van het gas af

Nu beginnen met besparen, straks nog veel meer! Onze hybride warmtepompen zijn all-electric ready. De warmtepomp wordt hybride geplaatst, maar met als doel om in de toekomst volledig van het gas af te gaan. Hij werkt nu nog samen met een cv-ketel, maar je kunt in de toekomst ook kiezen voor een boiler, waardoor jij compleet van het gas af kan. Zo pak jij complete controle over jouw energieverbruik!

Kennisbank

Meer over warmtepompen

Lees meer over warmtepompen in onze kennisbank.

Ontdek de mogelijkheden!

Kies jij voor warmtepomp kopen of huren?

€ 500 korting

Warmtepomp kopen

Direct besparen op je gasrekening!

check

Eenmalige investering

check

70% - 100% gas besparen

check

Service en onderhoud optioneel

Vanaf3.995,-3.495,-
incl. btw, montage en subsidie
250 euro cashback!

Warmtepomp huren

Niet investeren, wel besparen.

check

Vast maandbedrag

check

70% - 100% gas besparen

check

Incl. service en onderhoud

Vanaf61,-
all-in per maand

Is een hybride warmtepomp de investering waard?

Wil jij een warmtepomp hybride kopen? Investeren in een warmtepomp hybride systeem is een slimme keuze om je woning te verduurzamen. Hoewel de initiële kosten hoger liggen dan bij een traditionele ketel, loopt de energiebesparing flink op dankzij de efficiënte werking, vooral bij deze hoge gasprijzen. Bovendien verlagen beschikbare subsidies het aankoopbedrag, waardoor je sneller de kosten terugverdient en tegelijkertijd bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot.

Beste hybride warmtepomp: hoe maak je de juiste keuze?

Het kiezen van de beste hybride warmtepomp kan overweldigend zijn door alle keuzes die er zijn. Wij staan voor je klaar om te adviseren op basis van jouw specifieke woonsituatie, isolatieniveau en verwarmingsbehoefte. Door onze grondige kennis te combineren met een persoonlijke aanpak, helpen we je een warmtepompsysteem te kiezen dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst, duurzaam comfort voor jou bereikbaar maakt.

Hybride warmtepomp

Zo werkt hybride verwarmen

Hoe werkt een hybride warmtepomp nu eigenlijk? Met een hybride warmtepomp verwarm je jouw woning op een duurzame manier. In deze animatie laten we jou zien wat je ervaart als je jouw woning en tap- en kraanwater verwarmt met een hybride warmtepomp.

0:00

0:00

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

 • Al ruim 100 jaar ervaring

 • Al 60.000 klanten gingen jou voor

 • 24/7 support en storingsdienst

 • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze duurzame installaties én nooit de laatste aanbiedingen missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

De werking en voordelen van een hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is een slimme en efficiënte manier om je huis te verwarmen én bij te dragen aan een groener milieu. Het combineert een traditionele gasgestookte ketel met de hernieuwbare energie van een warmtepomp. Dit zorgt voor een optimale warmtevoorziening, zelfs wanneer de buitentemperatuur daalt, waarbij de gasgestookte ketel alleen inspringt als dat nodig is.

Installatie en kopen van een hybride warmtepomp: een stapsgewijs proces

De installatie van een hybride warmtepomp is een proces dat precisie en kennis vereist, stap voor stap uitgevoerd door professionals. Saman Groep zorgt voor een vlotte installatie, beginnend met een huisbezoek om de situatie te evalueren en de juiste maatregelen te plannen. Daarna kiezen we welke hybride warmtepomp je het best kunt kopen die aansluit bij je huidige of een nieuwe cv-ketel. Met een gedetailleerd plan wordt de installatie efficiënt en volgens de hoogste standaarden uitgevoerd, zodat je snel kunt genieten van een duurzamer en comfortabel huis.

Hybride warmtepomp met cv-ketel: integratie en samenwerking

Een hybride warmtepomp koppelen aan je cv-ketel, dat is teamwork op z'n best. Het mooie is dat ze elkaar perfect aanvullen: de pomp doet het zware werk wanneer het kan, en de ketel springt bij als het echt koud wordt. Zo blijft je huis altijd lekker warm en je energierekening laag. Met de hulp van Saman Groep is het aansluiten zo gepiept en werkt alles als een zonnetje.

Waarom een hybride warmtepomp kopen?

Wil je besparen op je energierekening en bijdragen aan een groenere toekomst? Een hybride warmtepomp kopen en laten installeren is de perfecte oplossing. Het combineert de voordelen van een traditionele cv-ketel met de efficiëntie van een warmtepomp, waardoor je energie bespaart zonder in te leveren op comfort. Neem contact op met ons team voor een persoonlijk advies en maak de overstap naar een energiezuiniger en duurzamer huis. Duurzaam comfort, zo geregeld!