Lucht-water warmtepomp

Doe de huisscan

Benieuwd welke (duurzame) installaties geschikt zijn voor jouw woonsituatie? Doe de huisscan en krijg een vrijblijvend advies en offerte.

Lucht-water warmtepomp, wat is het?

Warmtepompen zijn er in vele soorten en maten. Warmtepompen zijn er als add-on, hybride en volledig elektrische warmtepomp. Daarmee kun je gedeeltelijk of volledig van het gas af. Kies je voor een all-electric warmtepomp? Dan heb je keuze uit een lucht-water warmtepomp of een water-water warmtepomp. We vertellen je nu alles over de lucht-water warmtepomp.

Dit is een lucht-water warmtepomp

Een lucht-water warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht. Deze energie wordt overgedragen als warmte naar een watergedragen afgiftesysteem. Denk hierbij aan radiatoren of vloerverwarming.

Lucht-water warmtepompen zijn goedkoper dan water-water warmtepompen. Er hoeven immers geen dure grondboringen gedaan worden. Het rendement van deze warmtepomp ligt iets lager, omdat de temperatuur van de buitenlucht constant varieert.

Ook heeft deze warmtepomp een binnenunit en een buitenunit. Een water-water warmtepomp heeft alleen een binnenunit. Daar tegenover staat dat een lucht-water warmtepomp toepasbaar is in zowel nieuwe als bestaande woningen. Ook zijn ze beschikbaar als all-electric, add-on en hybride warmtepomp.

Onze lucht-water warmtepompen

Daikin Altherma 3H HT

check

Duurzame verwarming

check

Woning met radiatoren van het gas af

check

Perfect voor beperkt geïsoleerde woningen

Vanaf:11.250,-
incl. btw, montage en subsidie

Daikin Altherma hybride

Deze hybride warmtepomp is ideaal voor de vervanging van een cv-ketel in een woning. Hij sluit naadloos aan op bestaande gasleidingen voor een eenvoudige installatie.

check

Tot 70% gasbesparing via vloerverwarming en/of radiatoren

check

Vervangt je cv-ketel

check

Optioneel koelen via vloerverwarming

Vanaf6.730,-
incl. btw, montage en subsidie

Daikin Intergas Monobloc hybride

Deze hybride is een combinatie van een warmtepomp van Daikin en een cv-ketel van Intergas. Dit maakt de ideale combinatie voor het verminderen van jouw energieverbruik en het verlagen van de energierekening.

check

Tot 70% gasbesparing via vloerverwarming en/of radiatoren

check

Vervangt je cv-ketel

check

Extra compact en stil

Vanaf5.785,-
incl. btw, montage en subsidie.

Rekenhulp

Bereken je besparing met een warmtepomp

Waarmee verwarm jij je woning?

Kies jouw type warmtepomp

Ken je je gemiddeld jaarlijks gasverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks gasverbruik in

m3/jaar

Sorry, het lijkt erop dat de waarde die u heeft ingevoerd voor uw jaarlijkse gasverbruik hoger is dan onze limiet. Als u denkt dat deze waarde correct is, neem dan contact met ons op via onze contactpagina zodat wij u verder kunnen helpen.

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

0

NaN m³ gas

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan!

Toepasbaar in bestaande bouw en nieuwbouw

Een lucht-water warmtepomp is in bijna iedere woning interessant. Ook is deze makkelijker te installeren dan een water-water warmtepomp. Én het is een super goede oplossing om jouw woning te verduurzamen. We adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Een warmtepomp van de Saman Groep

Jaarlijks installeert de Saman Groep honderden warmtepompen. Een echte warmtepomp installateur dus. Bovendien hebben we al ruim 15 jaar ervaring in duurzaam verwarmen.

Hierdoor ben je verzekerd van een ervaren installateur. Ook kopen wij onze materialen grootschalig in. Daarmee garanderen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding en scheppen we voor jou de beste voorwaarden.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *