Water-water warmtepomp

Water-water warmtepomp, wat is het?

Warmtepompen zijn er in vele soorten en maten. Warmtepompen zijn er als add-on, hybride en volledig elektrische warmtepomp. Daarmee kun je gedeeltelijk of volledig van het gas af. Kies je voor een all-electric warmtepomp, dan heb je keuze uit een water-water warmtepomp of een lucht-water warmtepomp. We vertellen je nu alles over de water-water warmtepomp.

Dit is een water-water warmtepomp

Een water-water warmtepomp gebruikt warmte uit grondwater om jouw woning en tapwater te verwarmen. Om dit te realiseren worden er buizen in de grond geboord met een diepte variërend van 25 tot 150 meter. Aangezien de temperatuur van het grondwater op deze diepte altijd constant is, behaal je met een water-water warmtepomp het hoogste rendement.

De grondboringen die nodig zijn, maken deze warmtepomp kostbaar. Daarom gebruiken we deze oplossing eigenlijk alleen in nieuwbouwwoningen. Bij de bouw wordt dan rekening gehouden met de installatie. De specialist in dit type warmtepomp is het merk Nibe.

Onze water-water warmtepompen

Nibe Fighter warmtepomp

check

Altijd een model dat past bij jouw situatie

check

Helemaal van het gas af

check

Perfect voor nieuw te bouwen woningen

Vanaf12.230,-
incl. btw, montage en subsidie

Toepasbaar in nieuwe woningen

Voordat je een water-water warmtepomp kiest, is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Laat je een nieuwbouwwoning bouwen, dan is een water-water warmtepomp vaak erg interessant. In de meeste andere situaties is dit geen haalbare optie in verband met de grondboring die vereist is. Wil je toch volledig van het gas af? Kies dan voor een lucht-water warmtepomp.

Rekenhulp

Bereken je besparing met een warmtepomp

Waarmee verwarm jij je woning?

Kies jouw type warmtepomp

Ken je je gemiddeld jaarlijks gasverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks gasverbruik in

m3/jaar

Sorry, het lijkt erop dat de waarde die u heeft ingevoerd voor uw jaarlijkse gasverbruik hoger is dan onze limiet. Als u denkt dat deze waarde correct is, neem dan contact met ons op via onze contactpagina zodat wij u verder kunnen helpen.

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

0

NaN m³ gas

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan!

Saman Groep voor jouw volledig elektrische warmtepomp

De Saman Groep heeft een ruim assortiment aan volledig elektrische, add-on en hybride warmtepompen. Daardoor maken wij duurzaam en comfortabel verwarmen voor jou bereikbaar. In de tussentijd scheppen we voor jou de beste voorwaarden en prijs-kwaliteitsverhouding. Dit doen we door goed samen te werken met onze leveranciers. Omdat wij inmiddels al meer dan XXXX warmtepompen met succes hebben geplaatst, ben jij verzekerd van onze vakkundigheid. Mogen wij binnenkort ook bij jou een warmtepomp installeren? Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek en offerte aan.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *