Producten image
Producten image
Producten image
Producten image
Producten image
Producten image

Daikin Intergas

Monobloc hybride

Wil je jouw cv-ketel vervangen door een warmtepomp, maar kun je nog niet helemaal van het gas af? Dan is de Daikin Intergas Monobloc hybride warmtepomp een goede keuze. Dit is een Daikin warmtepomp buitendeel, aangesloten op een nieuwe Intergas cv-ketel. Hierdoor bespaar je gemiddeld 70% op je gaskosten. Doordat de warmtepomp aangesloten kan worden op zowel radiatoren als vloerverwarming, past deze ook perfect in een oudere woning.

Vanaf6.745,-6.245,-
incl. montage, btw en subsidie

€ 500 korting op alle warmtepompen tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals!

De voordelen van de Daikin Intergas monobloc hybride

Deze hybride is een combinatie van een  warmtepomp van Daikin en een cv-ketel van Intergas. Dit maakt de ideale combinatie voor het verminderen van jouw energieverbruik en het verlagen van de energierekening. Het hybride systeem is zo geprogrammeerd dat automatisch de juiste mix van verschillende technologieën wordt ingezet, voor een maximaal energierendement en optimaal comfort. 

 • Cv-ketel en warmtepomp in één

 • Extra stil buitendeel

 • Tot 70% gasbesparing

 • 15 jaar all-in garantie i.c.m. het Warmte Garantieplan

15 jaar garantie op jouw (hybride) warmtepomp

Alleen bij de Saman Groep krijg je 15 jaar lang garantie op jouw (hybride) warmtepomp! Met een uitgebreide all-in garantie van 15 jaar op jouw warmtepomp kan je met vertrouwen de stap zetten naar een energiezuinige toekomst. Kies jij voor een warmtepomp van de Saman Groep? Dan heb je 15 jaar lang geen omkijken naar jouw installatie.

 • 15 jaar lang geen onverwachte kosten

 • Dag en nacht storingsdienst, 7 dagen per week

 • Iedere twee jaar onderhoud aan de (hybride) warmtepomp

In twee minuten alles over de Daikin Intergas monobloc

In deze productvideo vertelt Wijnand alles over de warmtepomp van Daikin. Heb jij na het kijken van de video nog vragen? Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Zo werkt de Daikin Intergas monobloc warmtepomp

De warmtebron wordt over een warmtewisselaar (verdamper) geleid. Het in de verdamper aanwezige vloeibare koudemiddel neemt de warmte van de warmtebron op en verdampt. De damp wordt door een compressor aangezogen en samengeperst, waardoor de druk en de temperatuur ervan oplopen. In een tweede warmtewisselaar (condensor) condenseert de damp weer tot vloeistof. In deze fase levert de warmtempomp energie aan het water voor ruimte- of tap-waterverwarming. Daarna wordt met een expansieventiel de druk van het koudemiddel weer verlaagd en begint de kringloop van vooraf aan.

Vergelijkbare warmtepompen

Ontdek de mogelijkheden!

Kies jij voor warmtepomp kopen of huren?

€ 500 korting

Warmtepomp kopen

Direct besparen op je gasrekening!

check

Eenmalige investering

check

70% - 100% gas besparen

check

Service en onderhoud optioneel

Vanaf3.995,-3.495,-
incl. btw, montage en subsidie
250 euro cashback!

Warmtepomp huren

Niet investeren, wel besparen.

check

Vast maandbedrag

check

70% - 100% gas besparen

check

Incl. service en onderhoud

Vanaf61,-
all-in per maand

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

 • Al ruim 100 jaar ervaring

 • Al 60.000 klanten gingen jou voor

 • 24/7 support en storingsdienst

 • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *