Warmtepomp installatie

Warmtepomp installateur Saman voor duurzaam comfort

Doe de huisscan

Benieuwd welke (duurzame) installaties geschikt zijn voor jouw woonsituatie? Doe de huisscan en krijg een vrijblijvend advies en offerte.

Een warmtepomp installatie voor iedereen

Overweeg je om een warmtepomp te laten installeren? Dan begrijpen we dat je waarschijnlijk met veel vragen zit. Als erkende warmtepomp installateur helpen wij je graag op weg. We voorzien jou van advies en informatie over warmtepompen en verzorgen de volledige plaatsing van je warmtepomp.

  • A-merken Daikin, Intergas, Remeha en Nibe

  • Minimaal € 2.400 ISDE subsidie

  • Bespaar 70% tot 100% gas

  • Huren of kopen

Welke warmtepomp past bij jou?

Rekenhulp

Bereken je besparing met een warmtepomp

Waarmee verwarm jij je woning?

Kies jouw type warmtepomp

Ken je je gemiddeld jaarlijks gasverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks gasverbruik in

m3/jaar

Sorry, het lijkt erop dat de waarde die u heeft ingevoerd voor uw jaarlijkse gasverbruik hoger is dan onze limiet. Als u denkt dat deze waarde correct is, neem dan contact met ons op via onze contactpagina zodat wij u verder kunnen helpen.

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

0

NaN m³ gas

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan!

De voordelen van een warmtepomp

Waarom kies je voor een warmtepomp? We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

Bekijk onze warmtepompen

We hebben een breed assortiment aan warmtepompen, geschikt voor elke situatie.

Verschillende soorten warmtepompen

Bij warmtepomp installatiebedrijf Saman hebben we verschillende soorten warmtepompen. De meest gebruikelijke warmtepompen zijn momenteel lucht/water-warmtepompen en hybride warmtepompen, vanwege hun relatief lage kosten en brede toepasbaarheid in zowel bestaande als nieuwe woningen.

Lucht/water- warmtepompen

Deze warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht en gebruiken deze om water te verwarmen voor je verwarmingssysteem en/of warm water. Ze zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen en relatief eenvoudig te installeren.

Water/water-warmtepompen gebruiken warmte uit grondwater of oppervlaktewater om water te verwarmen. Deze installatie is alleen geschikt in nieuwbouwwoningen wegens de boorwerkzaamheden.

Warmtepomp in Overijssel

Hybride warmtepomp

Dit zijn warmtepompen die samenwerken met een bestaande cv-ketel. Ze schakelen automatisch tussen de warmtepomp en de cv-ketel om de meest efficiënte verwarmingsoplossing te bieden. Hybride warmtepompen zijn populair vanwege hun lagere kosten en eenvoudige installatie.

Kennisbank

Meer over warmtepompen

Lees meer over warmtepompen in onze kennisbank.

In 5 stappen een warmtepomp

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze duurzame installaties én nooit de laatste aanbiedingen missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Waar moet je rekening mee houden bij een warmtepomp kopen en installeren?

Bij een warmtepomp installatie zijn er een aantal belangrijke dingen om rekening mee te houden. Een warmtepomp bestaat meestal uit een binnen- en buitenunit. De binnenunit is vergelijkbaar met een grote koelkast en kun je overal in huis plaatsen, bijvoorbeeld in de kelder, garage of bijkeuken. De buitenunit plaatsen we meestal in de tuin, op een plat dak, balkon of tegen een gevel.

Om een warmtepomp te installeren moet je woning goed geïsoleerd zijn. Een goed geïsoleerde woning houdt de warmte namelijk beter vast en zorgt ervoor dat de warmtepomp efficiënter werkt. Tegelijkertijd zijn een goede mechanische en natuurlijke ventilatie belangrijk om condensatie en vochtproblemen te voorkomen.

Maak je je zorgen over het geluid van een warmtepomp? Sinds 2021 zijn er regels opgesteld om ervoor te zorgen dat de buitenunit niet meer dan 40 decibel geluid maakt. Zo hebben zowel jij als je buren geen last van je nieuwe warmtepomp.

Warmtepomp laten installeren door Saman

Als ervaren warmtepomp installateur helpen we je graag bij je keuze voor een geschikte warmtepomp. Bij interesse in een warmtepomp plaatsen, voeren onze experts eerst een grondige inspectie van je woning uit. Ze houden daarbij rekening met verschillende factoren, zoals de grootte van je huis, de isolatie, het huidige verwarmingssysteem en je energiebehoefte. Op basis hiervan krijg je advies over het meest geschikte type warmtepomp voor jouw situatie en welke warmtepomp te kopen. We stellen samen met jou een op maat gemaakt plan op, waarna een ervaren warmtepomp monteur de warmtepomp vakkundig en efficiënt komt installeren.

Ook na de installatie staan we voor je klaar. Mocht je vragen hebben of problemen ondervinden, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Als installatiebedrijf voor warmtepompen bieden we uitgebreide ondersteuning en warmtepomp onderhoud aan om ervoor te zorgen dat je warmtepomp altijd naar behoren blijft functioneren.