0
3700 euro subsidie

Bouwt u een nieuwe woning en wilt u volledig gasloos wonen? De Nibe Fighter 1255 all-electric warmtepomp biedt uitkomst! Deze bodemwarmtepomp zet door middel van een metersdiepe bodemwisselaar duurzame warmte uit de bodem om in warmte in huis. In een externe boiler voorziet deze warmtepomp ook in warm water. Optioneel kan de warmtepomp ook koelen.

Lees meer

Nibe Fighter 1255-16 warmtepomp (4 – 16kW)

11.830,00 incl. btw

Bouwt u een nieuwe woning en wilt u volledig gasloos wonen? De Nibe Fighter 1255 all-electric warmtepomp biedt uitkomst! Deze bodemwarmtepomp zet door middel van een metersdiepe bodemwisselaar duurzame warmte uit de bodem om in warmte in huis. In een externe boiler voorziet deze warmtepomp ook in warm water. Optioneel kan de warmtepomp ook koelen.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: WPNF1255-16 Categorie:
Offerte aanvragen
  • Hoog rendement
  • Interessante subsidie
  • Minder tot geen gasverbruik meer
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?
?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren?

Deskundige installatie van een warmtepomp is ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket.

?

Waar komt het buitendeel?

Bij de plaatsing van het buitendeel dient u rekening te houden met het gewicht en het geluid van het buitendeel en het koelleidingtraject. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. We adviseren het buitendeel niet dichtbij een (slaapkamer)raam te plaatsen in verband met het geluid.

?

Wilt u de warmtepomp laten voorzien van koeling?

Indien u vloerverwarming als hoofdverwarming heeft, is het mogelijk om optioneel te kiezen voor koeling. In de zomer kunt u zo uw woning enkele graden koelen ten opzichte van de omgevingstemperatuur. Heeft u enkel radiatoren, dan is het koeloppervlak te beperkt om gebruik te maken van deze optie.

Bouwt u een nieuwe woning en wilt u volledig gasloos wonen? De Nibe Fighter 1255 all-electric warmtepomp biedt uitkomst!

Nibe Fighter 1255 all-electric bodemwarmtepomp

Deze bodemwarmtepomp zet door middel van een metersdiepe bodemwisselaar duurzame warmte uit de bodem om in warmte in huis. In een externe boiler voorziet deze warmtepomp ook in warm water. Optioneel kan de warmtepomp ook koelen. Door de isolerende werking van aarde heeft de bodem een vrij constante temperatuur. Daardoor hebben seizoensinvloeden vrijwel geen effect op de werking van de Nibe Fighter 1255 warmtepomp. Ook profiteert u hierdoor van een veel hoger rendement dan bij een warmtepomp die warmte onttrekt uit de buitenlucht. Doordat deze all-electric warmtepomp geen gas gebruikt, bespaart u flink op uw energiekosten. En, combineert u de Nibe Fighter 1255 bodemwarmtepomp met zonnepanelen, dan heeft u vrijwel geen energiekosten meer.   

** Bij toepassing van een bodemwarmtepomp is een bodemcollector nodig, wenst u deze door ons te laten realiseren? De prijs van de bodemcollector is afhankelijk van de geschiktheid van de bodem op de werklocatie, de vermelde kosten zijn dan ook een indicatieve prijs. 

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel warmtepompen monteert en onderhoud in Zuidwest-Nederland. Bent u woonachtig buiten ons werkgebied? Vraag dan naar de mogelijkheden met een doe-het-zelf pakket.

Merk Nibe
Naam Nibe Fighter 1255-16 warmtepomp (4 – 16kW)
Model Fighter 1155-6
Energiebron Water
Vermogen (kW) 16
Uitvoering All-electric
Binnendeel Binnendeel vloermodel
Incl. boiler Ja
Boiler inhoud 180
Standaard uitgevoerd met koeling Nee
Gewicht binnendeel (kg) 180
Afmeting binnendeel (BxDxH, cm) 132 x 45 x 93
Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! Bekijk reviews
8 ,5
"Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden"
De heer de Koning