0
Klantenstop trigger
  • Hoog rendement
  • Interessante subsidie
  • Minder tot geen gasverbruik meer
2400 euro subsidie

Let op! Vanwege de overweldigende drukte nemen wij momenteel geen nieuwe warmtepompaanvragen aan. Klik hier voor meer informatie over deze klantenstop en om jezelf in te schrijven voor de wachtlijst.

Wilt u uw woning verduurzamen, maar is het nog niet mogelijk om volledig van het gas te gaan? De Daikin Monobloc Add-on warmtepomp maakt duurzaam verwarmen mogelijk. Deze A++ hybride warmtepomp zet hernieuwbare energie uit de lucht om in warmte. Hiermee wordt zowel uw woning als uw tapwater verwarmd.

Lees meer

Daikin Monobloc Add-on 4,4 kW

3.980,00 incl. btw

Huren v.a. 54,00 p/m

Let op! Vanwege de overweldigende drukte nemen wij momenteel geen nieuwe warmtepompaanvragen aan. Klik hier voor meer informatie over deze klantenstop en om jezelf in te schrijven voor de wachtlijst.

Wilt u uw woning verduurzamen, maar is het nog niet mogelijk om volledig van het gas te gaan? De Daikin Monobloc Add-on warmtepomp maakt duurzaam verwarmen mogelijk. Deze A++ hybride warmtepomp zet hernieuwbare energie uit de lucht om in warmte. Hiermee wordt zowel uw woning als uw tapwater verwarmd.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: DADD4.4 Categorieën:
Betaal pas na de installatie door de Saman Groep
Saman KeuzeGarantie op uw bestelling
Bestel zonder zorgen online. Wij nemen na uw bestelling contact op om uw aankoop te bespreken en definitief te maken. Zo weet u zeker dat het product past bij uw situatie.
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?
?

Boiler (kopen)

Het uitkiezen van de juiste tankgrootte of water verwarmingscapaciteit hangt af van een aantal factoren, zoals het aantal personen, types warmwaterverbruik en het type gebouw waarin u uw waterverwarmingssysteem wilt installeren.

?

Wilt u de warmtepomp laten voorzien van koeling? (kopen)

Indien u vloerverwarming als hoofdverwarming heeft, is het mogelijk om optioneel te kiezen voor koeling. In de zomer kunt u zo uw woning enkele graden koelen ten opzichte van de omgevingstemperatuur. Heeft u enkel radiatoren, dan is het koeloppervlak te beperkt om gebruik te maken van deze optie.

?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren? (kopen)

Deskundige installatie van een warmtepomp is ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket.

?

Waar komt het buitendeel? (kopen)

Bij de plaatsing van het buitendeel dient u rekening te houden met het gewicht en het geluid van het buitendeel en het koelleidingtraject. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. We adviseren het buitendeel niet dichtbij een (slaapkamer)raam te plaatsen in verband met het geluid.

LET OP! TIJDELIJKE WARMTEPOMP KLANTENSTOP

Vanwege de overweldigende drukte nemen wij momenteel geen nieuwe warmtepompaanvragen aan. Klik hier voor meer informatie over deze klantenstop en om jezelf in te schrijven voor de wachtlijst.

Heeft u een cv-ketel, maar wilt u wel besparen op uw gaskosten? Met de Daikin Monobloc Hybride Add-on warmtepomp bieden we een laagdrempelige oplossing.

 

Deze hybride add-on warmtepomp bestaat enkel uit een buitendeel en wordt aangesloten op uw bestaande cv-ketel en is hierdoor ook uitermate geschikt voor bestaande woningen en renovatie toeppassingen. Door het stille buitendeel is deze bijna in elke situatie toe te passen. De hybride add-on warmtepomp werkt optimaal samen met uw bestaande cv-ketel in de voorziening van uw warmtevraag. De A++ Daikin Monobloc Hybride Add-on zet hernieuwbare energie uit de lucht om in warmte. Is de warmtelevering van de warmtepomp niet voldoende tijdens bijvoorbeeld koude winterdagen? Dan neemt uw bestaande cv-ketel de warmtelevering over. 

Het unieke aan dit type warmtepomp is dat deze ook geschikt is voor doe-het-zelvers. Dit komt doordat er voor de aansluiting geen STEK-certificering verplicht is.  

Montagevoorwaarden bij installatie Daikin Monobloc Add-on warmtepomp

De standaard montagekosten van een warmtepomp zijn gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij water, riolering, cv-leidingen en elektra zich binnen 1,0 meter van de te plaatsen warmtepomp bevinden. De leidingset tussen het buitendeel en het aansluitpunt op de cv-installatie dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. Aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbegrepen. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse zullen wij een definitieve opgave van de installatiekosten verzorgen. Vermelde prijzen zijn vrijblijvend en zijn onderhevig aan prijswijzigingen, opbrengsten zijn gemiddelden. De vermelde vermogens zijn gebaseerd op een watertemperatuur van 35 graden Celsius en 7 graden Celsius buitentemperatuur.

VOORWAARDEN VOOR SUBSIDIE Daikin Monobloc Add-on warmtepomp

De vermelde subsidie is gebaseerd op de bij ons bekende informatie en afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag wordt door ons verzorgd op basis van een door ons te verstrekken en door u in te vullen machtigingsformulier. Met betrekking tot het verkrijgen van deze subsidies kunnen wij geen garanties geven. Voor meer informatie kijkt u op www.rvo.nl/isde

Geluid van deze add-on monobloc lucht/water warmtepomp

Het buitendeel van deze warmtepomp produceert maximaal circa 37 dB geluid op een afstand van 3 meter. 

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel warmtepompen monteert en onderhoud in Zuidwest-Nederland. Bent u woonachtig buiten ons werkgebied? Vraag dan naar de mogelijkheden met een doe-het-zelf pakket.

Merk Daikin
Naam Daikin Monobloc Add-on 4,4 kW
Model Intergas Monobloc Add-on
Energiebron Lucht
Vermogen (kW) 4.4
Uitvoering Bivalent
Incl. cv-ketel Nee
Incl. boiler Nee
Standaard uitgevoerd met koeling Nee
Gewicht buitendeel (kg) 45
Afmeting buitendeel (BxDxH, cm) 84,5 x 32,9 x 74,5
Geluidsniveau buitendeel (dB) 37
Productgarantie (jaar) 2
Klanten geven ons gemiddeld een 8,6! Bekijk reviews
8 ,6
"Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden"
De heer de Koning