0
  • Hoog rendement
  • Interessante subsidie
  • Minder tot geen gasverbruik meer
2550 euro subsidie

Is uw cv-ketel aan vervanging toe en zoekt u een duurzame opvolger, maar is volledig gasloos wonen nog een brug te ver? Dan is de Daikin Altherma Hybride warmtepomp een goede optie. Deze A++ hybride warmtepomp zet hernieuwbare energie uit lucht om in warmte of koeling. Verder heeft de Daikin Altherma Hybride het formaat van een standaard cv-ketel en is daarmee zeer compact.

Lees meer

Daikin Altherma Hybride warmtepomp 4.4 kW

6.810,00 incl. 21% btw

Huren v.a. 99,00 p/m
incl. 0% btw incl. 21% btw en montage

Is uw cv-ketel aan vervanging toe en zoekt u een duurzame opvolger, maar is volledig gasloos wonen nog een brug te ver? Dan is de Daikin Altherma Hybride warmtepomp een goede optie. Deze A++ hybride warmtepomp zet hernieuwbare energie uit lucht om in warmte of koeling. Verder heeft de Daikin Altherma Hybride het formaat van een standaard cv-ketel en is daarmee zeer compact.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: WPDAH4.4 Categorieën:
Betaal pas na de installatie door de Saman Groep
Saman KeuzeGarantie op uw bestelling
Bestel zonder zorgen online. Wij nemen na uw bestelling contact op om uw aankoop te bespreken en definitief te maken. Zo weet u zeker dat het product past bij uw situatie.
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?
?

Boiler (kopen)

Het uitkiezen van de juiste tankgrootte of water verwarmingscapaciteit hangt af van een aantal factoren, zoals het aantal personen, types warmwaterverbruik en het type gebouw waarin u uw waterverwarmingssysteem wilt installeren.

?

Wilt u de warmtepomp laten voorzien van koeling? (kopen)

Indien u vloerverwarming als hoofdverwarming heeft, is het mogelijk om optioneel te kiezen voor koeling. In de zomer kunt u zo uw woning enkele graden koelen ten opzichte van de omgevingstemperatuur. Heeft u enkel radiatoren, dan is het koeloppervlak te beperkt om gebruik te maken van deze optie.

?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren? (kopen)

Deskundige installatie van een warmtepomp is ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket.

?

Waar komt het buitendeel? (kopen)

Bij de plaatsing van het buitendeel dient u rekening te houden met het gewicht en het geluid van het buitendeel en het koelleidingtraject. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. We adviseren het buitendeel niet dichtbij een (slaapkamer)raam te plaatsen in verband met het geluid.

Is uw cv-ketel aan vervanging toe en zoekt u een duurzame opvolger, maar is volledig gasloos wonen nog een brug te ver? Dan is de Daikin Altherma Hybride warmtepomp een goede optie. Deze A++ hybride lucht/water warmtepomp zet hernieuwbare energie uit lucht om in warmte of koeling. Verder heeft de Daikin Altherma Hybride het formaat van een standaard cv-ketel en is daarmee zeer compact. Daarnaast zijn in de hybride warmtepomp zowel het binnendeel van de warmtepomp als cv-ketel verwerkt. Daardoor wordt uw gasverbruik grotendeels vervangen door elektriciteitsverbruik. Zo bespaart u tot wel 35% op uw gasnota. In combinatie met zonnepanelen heeft u zelfs vrijwel geen kosten meer voor de centrale verwarming!

Door de een-op-een vervanging van uw cv-ketel, is deze hybride warmtepomp veelal een eenvoudige oplossing in bestaande bouw. Verder zorgt de betrouwbare Daikin Altherma Hybride onder alle omstandigheden voor het hoogste rendement. Is de warmtelevering van de warmtepomp niet toereikend tijdens bijvoorbeeld koude winterdagen? Dan zorgt de cv-ketel voor extra rendement. Zo zit u nooit in de kou.

De vermelde prijs betreft de volgende levering en werkzaamheden:

  • Daikin Altherma Hybride 4.4 kW

Indien u kiest voor een warmtepomp inclusief montage de complete installatie op basis van onderstaande voorwaarden inclusief de volgende aansluitmaterialen:

  • Inlaatcombinatie
  • Vul-aftapkraan
  • Expansievat
  • Leiding- en aansluitmateriaal

VOORWAARDEN VOOR MONTAGE Daikin Altherma Hybride warmtepomp

De standaard montagekosten van een warmtepomp zijn gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij water, riolering, cv-leidingen en elektra zich binnen 1,0 meter van de te plaatsen warmtepomp bevinden. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. Aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbegrepen. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse zullen wij een definitieve opgave van de installatiekosten verzorgen. Vermelde prijzen zijn vrijblijvend en zijn onderhevig aan prijswijzigingen, opbrengsten zijn gemiddelden. De vermelde vermogens zijn gebaseerd op een watertemperatuur van 35 graden Celsius en 7 graden Celsius buitentemperatuur.

VOORWAARDEN VOOR SUBSIDIE Daikin Altherma Hybride warmtepomp

De vermelde subsidie is gebaseerd op de bij ons bekende informatie en afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag wordt door ons verzorgd op basis van een door ons te verstrekken en door u in te vullen machtigingsformulier. Met betrekking tot het verkrijgen van deze subsidies kunnen wij geen garanties geven. Voor meer informatie kijkt u op www.rvo.nl/isde

Geluid van deze hybride lucht/water warmtepomp

Het buitendeel van deze warmtepomp produceert maximaal circa 38 dB geluid op een afstand van 3 meter. 

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel warmtepompen monteert en onderhoud in Zuidwest-Nederland. Bent u woonachtig buiten ons werkgebied? Vraag dan naar de mogelijkheden met een doe-het-zelf pakket.

Merk Daikin
Naam Daikin Altherma Hybride warmtepomp 4.4 kW
Model Altherma Hybride
Energiebron Lucht
Vermogen (kW) 4.4
Uitvoering Hybride
Binnendeel Hybride warmtepompmodule
Incl. cv-ketel Ja
Incl. boiler Nee
Standaard uitgevoerd met koeling Nee
Gewicht binnendeel (kg) 66
Afmeting binnendeel (BxDxH, cm) 49 x 44 x 91
Gewicht buitendeel (kg) 54
Afmeting buitendeel (BxDxH, cm) 83 x 31 x 74
Geluidsniveau buitendeel (dB) 48
Productgarantie (jaar) 2

  • Hidden
  • Hidden
Klanten geven ons gemiddeld een 8,6! Bekijk reviews
8 ,6
"Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden"
De heer de Koning