0
1900 euro subsidie -5%

Daikin Altherma Hybride 7.4 kW

4.790,00 4.550,50

Is uw cv-ketel aan vervanging toe en zoekt u een duurzame opvolger, maar is volledig gasloos wonen nog een brug te ver? Dan is de Daikin Altherma Hybride warmtepomp een goede optie. Deze A++ hybride warmtepomp zet hernieuwbare energie uit lucht om in warmte of koeling. Verder heeft de Daikin Altherma Hybride het formaat van een standaard cv-ketel en is daarmee zeer compact.

Lees meer
Artikelnummer: KA01382 Categorie:
Huren v.a. 48,24 p/m
  • Hoog rendement
  • Interessante subsidie
  • Minder tot geen gasverbruik meer
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?

Is uw cv-ketel aan vervanging toe en zoekt u een duurzame opvolger, maar is volledig gasloos wonen nog een brug te ver? Dan is de Daikin Altherma Hybride warmtepomp een goede optie. Deze A++ hybride warmtepomp zet hernieuwbare energie uit lucht om in warmte of koeling. Verder heeft de Daikin Altherma Hybride het formaat van een standaard cv-ketel en is daarmee zeer compact. Daarnaast zijn in de hybride warmtepomp zowel het binnendeel van de warmtepomp als cv-ketel verwerkt. Daardoor wordt uw gasverbruik grotendeels vervangen door elektriciteitsverbruik. Zo bespaart u tot wel 35% op uw gasnota. In combinatie met zonnepanelen heeft u zelfs vrijwel geen kosten meer voor de centrale verwarming!

Door de een-op-een vervanging van uw cv-ketel, is deze hybride warmtepomp veelal een eenvoudige oplossing in bestaande bouw. Verder zorgt de betrouwbare Daikin Altherma Hybride onder alle omstandigheden voor het hoogste rendement. Is de warmtelevering van de warmtepomp niet toereikend tijdens bijvoorbeeld koude winterdagen? Dan zorgt de cv-ketel voor extra rendement. Zo zit u nooit in de kou.

De vermelde prijs betreft de volgende levering en werkzaamheden:

  • Daikin Altherma Hybride 7.4 kW

Indien u kiest voor een warmtepomp inclusief montage de complete installatie op basis van onderstaande voorwaarden inclusief de volgende aansluitmaterialen:

  • Inlaatcombinatie
  • Vul-aftapkraan
  • Expansievat
  • Leiding- en aansluitmateriaal

Het buitendeel van deze warmtepomp produceert maximaal circa 40dB op een afstand van 3 meter. 

VOORWAARDEN VOOR MONTAGE

De standaard montagekosten van een warmtepomp zijn gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij water, riolering, cv-leidingen en elektra zich binnen 1,0 meter van de te plaatsen warmtepomp bevinden. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. Aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbegrepen. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse zullen wij een definitieve opgave van de installatiekosten verzorgen. Vermelde prijzen zijn vrijblijvend en zijn onderhevig aan prijswijzigingen, opbrengsten zijn gemiddelden. De vermelde vermogens zijn gebaseerd op een watertemperatuur van 35 graden Celsius en 7 graden Celsius buitentemperatuur.

VOORWAARDEN VOOR SUBSIDIE

De vermelde subsidie is gebaseerd op de bij ons bekende informatie en afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag wordt door ons verzorgd op basis van een door ons te verstrekken en door u in te vullen machtigingsformulier. Met betrekking tot het verkrijgen van deze subsidies kunnen wij geen garanties geven. Voor meer informatie kijkt u op www.rvo.nl/isde

Merk Daikin
Naam Daikin Altherma Hybride 7.4 kW
Model Altherma Hybride
Energiebron Lucht
Vermogen (kW) 7.4
Uitvoering Hybride
Binnendeel Hybride warmtepompmodule
Incl. cv-ketel Ja
Standaard uitgevoerd met koeling Nee
Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! Bekijk reviews
8 ,5
"Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden"
De heer de Koning