0

Daikin Altherma HT 11 kW Binnendeel vloermodel

9.780,00 9.291,00

Bent u op zoek naar een duurzame een-op-een vervanging van uw cv-ketel? Kies dan voor de Daikin Altherma HT (hoge temperatuur). Deze A+ warmtepomp zet hernieuwbare energie uit de lucht om in warmte. Zo vermindert uw CO² uitstoot aanzienlijk, draagt u bij aan een schoner milieu en bespaart u ook op uw gaskosten.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: KA04804 Categorie:
  • Hoog rendement
  • Interessante subsidie
  • Minder tot geen gasverbruik meer
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?

Bent u op zoek naar een duurzame een-op-een vervanging van uw cv-ketel? Kies dan voor de Daikin Altherma HT (hoge temperatuur). Deze A+ warmtepomp zet hernieuwbare energie uit de lucht om in warmte. Zo vermindert uw CO² uitstoot aanzienlijk, draagt u bij aan een schoner milieu en bespaart u ook op uw gaskosten. De Daikin Althema HT is het enige warmtepompsysteem dat watertemperaturen tot 80°C levert. Daardoor is deze warmtepomp met name geschikt voor hoge temperatuur afgiftesystemen, zoals radiatoren. In veel situaties wordt de warmtepomp daarom eenvoudig aangesloten op uw bestaande radiatoren en leidingen. Dat is wel zo handig! Tot slot zorgt de Daikin Altherma HT voor zowel verwarming in huis als warm tapwater. Zo profiteert u altijd van optimaal comfort.

Het buitendeel van deze warmtepomp produceert maximaal circa 40dB op een afstand van 4 meter. 

VOORWAARDEN VOOR MONTAGE

De standaard montagekosten van een warmtepomp zijn gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij water, riolering, cv-leidingen en elektra zich binnen 1,0 meter van de te plaatsen warmtepomp bevinden. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. Aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbegrepen. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse zullen wij een definitieve opgave van de installatiekosten verzorgen. Vermelde prijzen zijn vrijblijvend en zijn onderhevig aan prijswijzigingen, opbrengsten zijn gemiddelden. De vermelde vermogens zijn gebaseerd op een watertemperatuur van 35 graden Celsius en 7 graden Celsius buitentemperatuur.

VOORWAARDEN VOOR SUBSIDIE

De vermelde subsidie is gebaseerd op de bij ons bekende informatie en afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag wordt door ons verzorgd op basis van een door ons te verstrekken en door u in te vullen machtigingsformulier. Met betrekking tot het verkrijgen van deze subsidies kunnen wij geen garanties geven. Voor meer informatie kijkt u op www.rvo.nl/isde

Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! Bekijk reviews
8 ,5
"Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden"
De heer de Koning