0
2100 euro subsidie

Duurzame energie gebruiken om uw woning en tapwater te verwarmen? Dit kan met de all-electric Alpha Innotec Alira warmtepomp. Deze lucht/water-warmtepomp zet hernieuwbare energie uit de lucht om in warmte.

Lees meer

Alpha Innotec Alira warmtepomp 7.5 kW Binnendeel vloermodel met 300 liter boiler

10.890,00 incl. btw

Duurzame energie gebruiken om uw woning en tapwater te verwarmen? Dit kan met de all-electric Alpha Innotec Alira warmtepomp. Deze lucht/water-warmtepomp zet hernieuwbare energie uit de lucht om in warmte.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: Alira7.5-300 Categorie:
Offerte aanvragen
  • Hoog rendement
  • Interessante subsidie
  • Minder tot geen gasverbruik meer
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?

Duurzame energie gebruiken om uw woning en tapwater te verwarmen? Dit kan met de Alpha Innotec Alira warmtepomp. Deze lucht/water-warmtepomp zet hernieuwbare energie uit de lucht om in warmte. De all-electric Alpha Innotec Alira is de eerste modulerende lucht/water-warmtepomp op propaan. Ook kan deze warmtepomp cv water tot maar liefst 70ºC verwarmen, zelfs bij zeer lage luchttemperaturen (-20 ºC). Daardoor kunnen bestaande afgiftesystemen, zoals radiatoren, gewoon blijven hangen. Tot slot geniet u altijd van warm tapwater door de geïntegreerde boiler (300 liter). Dat is wel zo comfortabel!

Voorwaarden voor subsidie op deze Alpha Innotec warmtepomp 

De vermelde subsidie is gebaseerd op de bij ons bekende informatie en afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag wordt door ons verzorgd op basis van een door ons te verstrekken en door u in te vullen machtigingsformulier. Met betrekking tot het verkrijgen van deze subsidies kunnen wij geen garanties geven. Voor meer informatie kijkt u op www.rvo.nl/isde

Geluid van deze all-electric lucht-water warmtepomp

Het buitendeel van deze all-electric warmtepomp produceert maximaal circa 40dB geluid op een afstand van 3 meter. 

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel warmtepompen monteert en onderhoud in Zuidwest-Nederland. Bent u woonachtig buiten ons werkgebied? Vraag dan naar de mogelijkheden met een doe-het-zelf pakket.

Merk Alpha Innotec
Naam Alpha Innotec Alira warmtepomp 7.5 kW Binnendeel vloermodel met 300 liter boiler
Model Alira
Energiebron Lucht
Vermogen (kW) 7.5
Uitvoering All-electric
Binnendeel Binnendeel vloermodel
Incl. boiler Ja
Boiler inhoud 300
Standaard uitgevoerd met koeling Nee
Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! Bekijk reviews
8 ,5
"Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden"
De heer de Koning