Beste bezoeker,

Vanwege de overweldigende drukte is de wachttijd voor een warmtepomp en zonneboiler flink opgelopen.

Op dit moment kun je slechts één type warmtepomp bij ons huren: de Daikin Intergas Monobloc hybride. Klik hier voor meer informatie en om jezelf aan te melden voor een adviesgesprek.

Let wel op! Er is helaas nog geen ruimte voor andere warmtepompen en we verwachten dat dit de komende tijd ook niet verandert. Het is dus niet mogelijk om tijdens het adviesgesprek andere opties te bekijken.

Omdat wij het belangrijk vinden om onze klanten goed van dienst te zijn, nemen wij daarom op dit moment geen andere warmtepomp- en zonneboileraanvragen aan. In de tussentijd werken we hard door voor onze bestaande klanten.

Heb jij al een afspraak met een adviseur staan of ons opdracht gegeven voor de montage van een warmtepomp? Dan gaat de afspraak/montage gewoon door.

We kunnen op dit moment niet zeggen tot wanneer deze stop duurt. Vind je het niet erg om te wachten? Meld jezelf dan hieronder aan voor de wachtlijst.

Je krijgt dan voorrang wanneer onze planning weer ruimte geeft voor nieuwe afspraken met onze adviseurs.

Voor zonnepanelen, een laadpaal, airco, cv-ketel, waterontharder en service en onderhoud, blijven wij jou nog steeds graag van dienst.

Aanmelden voor de wachtlijst

  • Hidden
  • Uw gegevens

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

    Onzichtbare velden