Profiteer ook van deze tijdelijke actie!

Cashback van Daikin

Tijdelijk heeft Daikin een cashback actie op de warmtepompen. U ontvangt € 500 cashback bij aankoop van een Daikin warmtepomp! Uw offerte komt hiervoor waarschijnlijk in aanmerking en dus kunt u geld terugkrijgen van Daikin.

  • De cashback is geldig t/m 15 maart 2024

  • De datum van akkoord op de offerte is leidend

  • Daikin keert de cashback direct aan jou uit

Hoe meld u uw installatie aan?

Uw installatie komt in aanmerking voor deze cashback. Wij van Saman Groep kunnen u helaas niet aanmelden voor deze actie. Daarom moet u zelf de volgende stappen doorlopen om in aanmerking te komen voor de cashback.

Stap 1: Vraag uw vouchercode aan

Vraag via de onderstaande button een voucher code aan. De persoonlijke unieke code wordt direct per mail naar u verstuurd. Bewaar de vouchercode voor na uw installatie.

Stap 2: Activeer uw unieke vouchercode

Upload de unieke vouchercode via de onderstaande button of via de link uit de Daikin e-mail met de getekende offerte of het aankoopbewijs.

Stap 3: Cashback wordt uitgekeerd

Als de installatie is uitgevoerd, dan zal Saman Groep uw installatie registreren in het Daikin Garantieplatform – “Stand by Me”. Hierna moet u een eindgebruikers account aanmaken.

Ga dan naar "geïnstalleerde producten". Hier geeft het systeem aan of het Daikin product in aanmerking komt voor de cashback. Vul hierna vervolgens de vouchercode in. Deze vouchercode moet u dus bewaren voor na de installatie.

Binnen 8 weken ontvangt u van Daikin het cashback bedrag retour.

Bij deze cashback actie gelden de voorwaarden van Daikin. Meer informatie over deze actie en voorwaarden kunt u terug vinden op :

Voorwaarden cashback actie