0
  • Hoog rendement
  • Interessante subsidie
  • Minder tot geen gasverbruik meer
3900 euro subsidie

Bent u op zoek naar een duurzame een-op-een vervanging van uw cv-ketel? Kies dan voor de all-electric Daikin Altherma HT (hoge temperatuur) warmtepomp. Deze A+ warmtepomp zet hernieuwbare energie uit de lucht om in warmte. Zo vermindert uw CO₂ uitstoot aanzienlijk, draagt u bij aan een schoner milieu en bespaart u ook op uw gaskosten.

Lees meer

Daikin Altherma 3 H HT warmtepomp 18 kW Binnendeel wandmodel

13.070,00 incl. 21% btw

Huren v.a. 160,00 p/m
incl. 0% btw incl. 21% btw en montage

Bent u op zoek naar een duurzame een-op-een vervanging van uw cv-ketel? Kies dan voor de all-electric Daikin Altherma HT (hoge temperatuur) warmtepomp. Deze A+ warmtepomp zet hernieuwbare energie uit de lucht om in warmte. Zo vermindert uw CO₂ uitstoot aanzienlijk, draagt u bij aan een schoner milieu en bespaart u ook op uw gaskosten.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: 3HHT18 Categorieën:
Betaal pas na de installatie door de Saman Groep
Saman KeuzeGarantie op uw bestelling
Bestel zonder zorgen online. Wij nemen na uw bestelling contact op om uw aankoop te bespreken en definitief te maken. Zo weet u zeker dat het product past bij uw situatie.
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?
?

Boiler (kopen)

Het uitkiezen van de juiste tankgrootte of water verwarmingscapaciteit hangt af van een aantal factoren, zoals het aantal personen, types warmwaterverbruik en het type gebouw waarin u uw waterverwarmingssysteem wilt installeren.

?

Wilt u de warmtepomp laten voorzien van koeling? (kopen)

Indien u vloerverwarming als hoofdverwarming heeft, is het mogelijk om optioneel te kiezen voor koeling. In de zomer kunt u zo uw woning enkele graden koelen ten opzichte van de omgevingstemperatuur. Heeft u enkel radiatoren, dan is het koeloppervlak te beperkt om gebruik te maken van deze optie.

?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren? (kopen)

Deskundige installatie van een warmtepomp is ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket.

?

Waar komt het buitendeel? (kopen)

Bij de plaatsing van het buitendeel dient u rekening te houden met het gewicht en het geluid van het buitendeel en het koelleidingtraject. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. We adviseren het buitendeel niet dichtbij een (slaapkamer)raam te plaatsen in verband met het geluid.

Het is tijd voor de nieuwste generatie in duurzaam verwarmen! Met de A+++ Daikin Altherma 3 H HT warmtepomp kunnen bestaande woningen ook volledig van het gas af. Doordat de Daikin Altherma 3 H HT warmtepomp uw cv water tot minimaal 70 °C verwarmt, kan deze zelfs worden aangesloten op bestaande radiatoren. Vloerverwarming of lage temperatuurradiatoren zijn daardoor geen vereiste meer. Bovendien verwarmt de HT warmtepomp ook tot – 15°C zonder capaciteitsverlies. Zo bent u ook in de winter verzekerd van een comfortabel warm huis. Tot slot is de Daikin Altherma 3 H HT voorzien van een extra stille buitenunit. Dat is wel zo prettig.

VOORWAARDEN VOOR MONTAGE Daikin Altherma 3 H HT warmtepomp

De standaard montagekosten van een warmtepomp zijn gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij water, riolering, cv-leidingen en elektra zich binnen 1 meter van de te plaatsen warmtepomp bevinden. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. Aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbegrepen. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse zullen wij een definitieve opgave van de installatiekosten verzorgen. Vermelde prijzen zijn vrijblijvend en zijn onderhevig aan prijswijzigingen, opbrengsten zijn gemiddelden. De vermelde vermogens zijn gebaseerd op een watertemperatuur van 35 graden Celsius en 7 graden Celsius buitentemperatuur.

VOORWAARDEN VOOR SUBSIDIE Daikin Altherma 3 H HT warmtepomp

De vermelde subsidie is gebaseerd op de bij ons bekende informatie en afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag wordt door ons verzorgd op basis van een door ons te verstrekken en door u in te vullen machtigingsformulier. Met betrekking tot het verkrijgen van deze subsidies kunnen wij geen garanties geven. Voor meer informatie kijkt u op www.rvo.nl/isde

Geluid van deze all-electric lucht-water warmtepomp

Het buitendeel van deze all-electric warmtepomp produceert maximaal circa 38dB op een afstand van 2 meter. 

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel installaties monteert en onderhoud in Zuidwest-Nederland. Bent u woonachtig buiten ons werkgebied? Vraag dan naar de mogelijkheden met een doe-het-zelf pakket.

Merk Daikin
Naam Daikin Altherma 3 H HT warmtepomp 18 kW Binnendeel wandmodel
Model Altherma 3 H HT
Energiebron Lucht
Vermogen (kW) 18
Uitvoering All-electric
Binnendeel Binnendeel wandmodel
Incl. boiler Nee
Standaard uitgevoerd met koeling Nee
Gewicht binnendeel (kg) 42
Afmeting binnendeel (BxDxH, cm) 44 x 39 x 84
Gewicht buitendeel (kg) 151
Afmeting buitendeel (BxDxH, cm) 127 x 53 x 102
Geluidsniveau buitendeel (dB) 48

  • Hidden
  • Hidden
Klanten geven ons gemiddeld een 8,6! Bekijk reviews
8 ,6
"Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden"
De heer de Koning