Zonnepanelen van de Saman Groep

Zonnepanelen in Tubbergen, goed geregeld!

Wil je zonnepanelen kopen in Tubbergen? Wij begrijpen dat er dan waarschijnlijk veel op je afkomt. Weet je bijvoorbeeld hoeveel zonnepanelen je nodig hebt? En hoe lang is de terugverdientijd van zonnepanelen eigenlijk? Welk type zonnepanelen zijn het beste en is het mogelijk om zonne-energie op te wekken op mijn dak? Als zonnepanelen installateur in Tubbergen geven wij je bij de Saman Groep alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Ook kunnen wij de volledige installatie van jouw zonnestroominstallatie in Tubbergen verzorgen en zijn we 24/7 bereikbaar voor service en onderhoud.

€ 350 korting op zonnepanelen tijdens de Saman voorjaarskorting!

Welk aantal zonnepanelen in Tubbergen heb ik nodig?

Wanneer je nadenkt over het installeren van een zonnepanelensysteem, is het belangrijk dat je rekening houdt met een paar dingen om te bepalen hoeveel zonnepanelen in Tubbergen je nodig hebt. Hierbij denken we graag met je mee. Allereerst kijken we naar hoeveel stroom je ieder jaar verbruikt. Je stroomverbruik is afhankelijk van de grootte van jouw huishouden en de elektrische apparaten die je gebruikt. Heb je een elektrische auto of wil je deze in de toekomst aanschaffen, dan houden we hier ook rekening mee bij het bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt. Daarnaast is ieder dak uniek. Daarom kijken we ook naar de beschikbare ruimte en de dakconstructie en letten we op eventuele obstakels, zoals een schoorsteen of dakkapel. Deze obstakels kunnen namelijk zorgen voor schaduw op je zonnepanelen. Zonnepanelen kopen in Tubbergen levert het meeste rendement op wanneer deze op een hellingshoek van 35 graden, gericht op het zuiden worden geplaatst. Maar, is jouw dak gericht op het westen, noorden of oosten, dan bestaan ook daarvoor prima oplossingen.

Ten slotte speelt jouw persoonlijke voorkeur natuurlijk ook een rol. Je hebt keuze uit verschillende soorten zonnepanelen, elk met hun eigen voordelen. Welk type zonnepanelen vind je mooi? De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor zwarte zonnepanelen. Dit noemen ze ook wel monokristallijn zonnepanelen. Dit type zonnepanelen heeft een hoge opbrengst en mooie uitstraling op jouw dak. Wij zorgen er in ieder geval voor dat het systeem wordt afgestemd om jouw verbruik en energiebehoeften. Doordat wij rekening houden met al deze factoren, maken we een voorstel dat perfect past bij jou.

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Wat is de terugverdientijd in Tubbergen van zonnepanelen?

Omdat de prijzen van zonnepanelen de afgelopen jaren sterk zijn gedaald en de prijs van stroom sterk is gestegen, is de terugverdientijd van zonnepanelen in Tubbergen verrassend kort. Bovendien ligt het aantal uur dat de zon schijnt in Tubbergen gemiddeld op 1.700 zonuren per jaar. Dat maakt het rendement van zonnepanelen extra interessant. Je verdient de kosten van een compleet systeem inclusief montage gemiddeld al binnen 4 jaar terug.

Rekenhulp

Bereken je besparing met zonnepanelen

Wil je kopen of huren?

Ken je je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik in

Hoeveel zonnepanelen wil je?

8

Geschatte opbrengst

3238kWh/jaar

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

inclusief huurprijs

0

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

Nu tijdelijk € 350 korting! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan en profiteer van de aanbieding.

Waarom in Tubbergen zonnepanelen kopen bij de Saman Groep?

Wij begrijpen als zonnepaneel bedrijf dat een complete zonnestroominstallatie kiezen niet alleen een belangrijke beslissing is, maar ook een investering. Daarom ontzorgen wij je volledig en begeleiden je van begin tot eind. Zo kun je met vertrouwen overstappen op duurzame energie en optimaal gaan besparen op je energierekening. Onze deskundige adviseurs staan helemaal vrijblijvend klaar om bij jou thuis de situatie te bekijken en je van een persoonlijk advies te voorzien. Vanuit onze vestiging in Tubbergen zijn de zonnestroomspecialisten van de Saman Groep altijd dicht bij om je van goede service te voorzien. Door ruim 100 jaar ervaring in de techniek en meer dan 20 jaar expertise in duurzame energie, ben je verzekerd van uitgebreide kennis en kunde. Bovendien garanderen wij jou de beste prijs.

Benieuwd hoe jij ook kunt profiteren van zonne-energie in Tubbergen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Naast Tubbergen, installeren wij ook zonnepanelen in Almelo, Wierden, Ootmarsum, Hengelo, Oldenzaal, Geesteren, Borne, Nijverdal, Enschede en andere plaatsen in Twente en de rest van Overijssel.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *