Zonnepanelen van de Saman Groep

Zonnepanelen in Hengelo, een duurzame stap!

Overweeg je zonnepanelen te kopen in Hengelo? Dan sta je mogelijk voor vele vragen. Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor mijn woning? Wat is de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen in Hengelo? Welk type zonnepanelen zijn het meest geschikt voor mijn dak, en is mijn dak eigenlijk wel klaar voor het opwekken van duurzame stroom? Als zonnepanelen installateur in Hengelo voorziet de Saman Groep je van alle essentiële informatie om de juiste beslissing te kunnen nemen. Daarnaast nemen we de volledige installatie van jouw zonnepanelen voor onze rekening en bieden we doorlopende service en onderhoud.

€ 350 korting op zonnepanelen tijdens de Saman voorjaarskorting!

Benodigd aantal zonnepanelen in Hengelo

Als je erover nadenkt om zonnepanelen in Hengelo te kopen, is het belangrijk dat je ook rekening houdt met een aantal factoren. Hoeveel stroom wek je jaarlijks op? Hoeveel mensen wonen er in jouw huis? Wil je een elektrische auto thuis kunnen opladen of denk je na over een warmtepomp? Al deze vragen helpen bij het bepalen welke zonnepanelen voor jou de beste keuze zijn. Verder kijken we ook altijd naar jouw dak. Hoeveel ruimte heb je voor zonnepanelen op je dak en zijn er eventueel obstakels, zoals een dakkapel of schoorsteen? Deze obstakels hebben niet alleen invloed op het aantal zonnepanelen dat we kunnen plaatsen, maar ook op schaduwvorming. Wanneer jouw zonnepanelen in de schaduw liggen, wekken ze minder stroom op dan in de zon. Maar, gelukkig zijn hier een aantal oplossingen voor, zodat je ondanks schaduw, nog steeds een goede opbrengst hebt. De meeste opbrengst haal je wanneer je zonnepanelen op een hellingshoek van 35 graden, richting het zuiden worden geplaatst.

Ten slotte nemen we jouw persoonlijke voorkeuren ook altijd mee in ons advies. Welke zonnepanelen vind je mooi en heb je voorkeur voor een bepaald merk? De meeste van onze klanten kiezen voor monokristallijn zonnepanelen. Dit zijn zwarte zonnepanelen met een hoge opbrengst die zorgen voor een strakke uitstraling op je dak. Wij zoeken altijd naar een zonne-energiesysteem dat perfect past bij jouw verbruik en energiebehoeften.

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Terugverdientijd van zonnepanelen in Hengelo

Dankzij dalende prijzen voor zonnepanelen en stijgende energiekosten, is de terugverdientijd van zonnepanelen in Hengelo aanzienlijk verkort. Vaak heb je de zonnepanelen installatie al binnen 4 jaar terugverdiend. Bovendien draagt het gunstige aantal zonuren in Hengelo bij aan een nog beter rendement van je investering. Gemiddeld genieten we namelijk elk jaar van 1.700 zonuren!

Rekenhulp

Bereken je besparing met zonnepanelen

Wil je kopen of huren?

Ken je je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik in

Hoeveel zonnepanelen wil je?

8

Geschatte opbrengst

3238kWh/jaar

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

inclusief huurprijs

0

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

Nu tijdelijk € 350 korting! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan en profiteer van de aanbieding.

Waarom in Hengelo zonnepanelen kopen van de Saman Groep?

Als ervaren zonnepaneel bedrijf realiseren we ons dat de keuze voor een zonnestroomsysteem een belangrijke beslissing en investering is. Wil jij in Hengelo zonnepanelen op jouw dak? Dan begeleiden we jou volledig van begin tot eind, zodat je met een gerust hart kunt overstappen op duurzame energie. Onze deskundige adviseurs komen bij je langs voor een vrijblijvend, persoonlijk advies, afgestemd op jouw situatie. Met een achtergrond van meer dan 100 jaar in de techniek en ruim 20 jaar ervaring in duurzame energie, staan we garant voor kwaliteit en service. Met ons als jouw zonnepanelen installateur in Hengelo, is duurzaam comfort zo geregeld.

Heb je interesse in zonnepanelen kopen in Hengelo? Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe jij kunt beginnen met besparen op je energierekening.

Naast Hengelo, installeren wij ook zonnepanelen in Geesteren, Ootmarsum, Tubbergen, Enschede, Nijverdal, Borne, Almelo, Wierden, Oldenzaal en andere woonplaatsen in Twente en de rest van Overijssel.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *