Zonnepanelen van de Saman Groep

Zonnepanelen in Enschede, duurzaam besparen!

Denk jij erover na om zonnepanelen in Enschede aan te schaffen? Wij begrijpen dat je hierover veel vragen kunt hebben. Weet je bijvoorbeeld hoeveel zonnepanelen je nodig hebt? En wat is voor jou een acceptabele terugverdientijd van zonnepanelen in Enschede? De Saman Groep is jouw zonnepanelen installateur in Enschede. Onze vakkundige adviseur geeft jou alle nodige informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Daarnaast zorgen onze gecertificeerde monteurs voor een goed werkende installatie en staan we altijd klaar om jou te helpen met service en onderhoud, mocht er onverhoopt een probleem opdoen.

€ 350 korting op zonnepanelen tijdens de Saman voorjaarskorting!

Hoeveel zonnepanelen kopen in Enschede?

Wanneer je erover nadenkt om zonnepanelen te kopen in Enschede, is het erg belangrijk dat je rekening houdt met verschillende dingen. De basis van ons advies komt voort uit jouw jaarlijkse stroomverbruik, de mogelijkheden op jouw dak en jouw toekomstige stroombehoefte. Verwacht je bijvoorbeeld dat jouw gezinsgrootte de komende jaren gaat veranderen? Dan verandert je stroombehoefte mee. Ook als je nadenkt over elektrisch rijden of het aanschaffen van een warmtepomp, verandert jouw stroombehoefte in de toekomst. Het is belangrijk om hier nu al over na te denken bij het kiezen van een zonnepaneleninstallatie.

Wanneer jouw zonnepanelen kunnen worden gemonteerd op een hellingshoek van 35 graden, gericht naar het zuiden, dan leveren ze het meeste rendement op. Maar, ook wanneer jouw dak gericht is naar het oosten, noorden of westen, kun je veel stroom opwekken met jouw zonnepanelen in Enschede. Zelfs wanneer je last hebt van schaduwvorming door bijvoorbeeld een boom, dakkapel of schoorsteen.

Verder houdt onze adviseur ook altijd rekening met jouw persoonlijke voorkeur. Daarom kun je kiezen uit verschillende typen zonnepanelen. Wanneer onze klanten in Enschede zonnepanelen kopen, kiezen de meeste voor zwarte zonnepanelen. Dit zijn monokristallijn zonnepanelen en kenmerken zich door een hoge opbrengst. Daarnaast zien ze er ook mooi uit op je dak. Wij zoeken altijd naar een zonne-energiesysteem passend bij jouw wensen en situatie. Daarom ben je verzekerd van de perfecte installatie voor jou.

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Rekenhulp

Bereken je besparing met zonnepanelen

Wil je kopen of huren?

Ken je je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik in

Hoeveel zonnepanelen wil je?

8

Geschatte opbrengst

3238kWh/jaar

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

inclusief huurprijs

0

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

Nu tijdelijk € 350 korting! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan en profiteer van de aanbieding.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *