Zonnepanelen van de Saman Groep

Zonnepanelen in Borne, een goede keuze!

Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen kopen in Borne? Dan heb je mogelijk veel vragen. Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig om mijn energieverbruik te dekken? Welke soorten zonnepanelen passen het beste bij mijn situatie en is mijn dak eigenlijk wel geschikt voor het opwekken van zonne-energie? Als jouw zonnepanelen installateur in Borne, biedt de Saman Groep antwoord op al deze vragen. Wij verzorgen niet alleen de volledige installatie van jouw zonnestroomsysteem, maar staan ook garant voor service en onderhoud. Nu en in de toekomst.

€ 350 korting op zonnepanelen tijdens de Saman voorjaarskorting!

Hoeveel zonnepanelen in Borne kopen?

Wil je uitrekenen hoeveel zonnepanelen in Borne je nodig hebt? Dan is het belangrijk om rekening te houden met enkele factoren. Onze vakkundige adviseur helpt je hier graag bij. Weet je bijvoorbeeld hoeveel stroom je elk jaar in huis verbruikt? Dit kun je terugvinden op de jaarafrekening van je energieleverancier. Denk daarnaast ook eens na of jouw stroombehoefte verandert in de toekomst. Wil je bijvoorbeeld elektrisch gaan rijden en jouw elektrische auto thuis kunnen opladen? Of misschien wil je in de toekomst wel een warmtepomp kopen. Hierdoor neemt jouw stroomverbruik in de toekomst toe. Het is slim om hiermee nu al rekening te houden als je zonnepanelen wil kopen in Borne.

Naast jouw stroombehoefte, is het ook belangrijk om te kijken naar jouw dak. Hoeveel zonnepanelen passen er op jouw dak en heb je last van schaduwvorming door bijvoorbeeld een dakkapel of schoorsteen? Deze factoren spelen ook een rol in het bepalen van de juiste zonnepanelen installatie. Wanneer je zonnepanelen op het dak worden geplaatst richting het zuiden, op een hellingshoek van 35 graden, geniet jij van het beste rendement. De zonnepanelen wekken dan de meeste stroom op. Maar, ook wanneer jouw hellingshoek of de oriëntatie van je dak anders is, kun je zelf veel stroom opwekken met zonnepanelen tegenwoordig.

Een andere belangrijke factor is jouw persoonlijke voorkeur. Er zijn heel veel verschillende zonnepanelen beschikbaar, ieder met specifieke voordelen. De meeste van onze klanten in Borne kiezen voor zwarte zonnepanelen. Deze monokristallijne zonnepanelen hebben een hoog rendement en zorgen voor een mooie uitstraling op je dak. Jouw vakkundige adviseur zoekt altijd naar een zonnepanelen installatie die perfect past bij jouw wensen en situatie.

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Zonnepanelen in Borne kiezen? Dit is de terugverdientijd!

Wanneer je kiest in Borne voor zonnepanelen, dan is dat erg interessant. Je verdient de zonnepanelen namelijk gemiddeld vaak al binnen 4 jaar terug. Dit komt omdat de zon veel schijnt. Gemiddeld geniet je in Borne van 1.700 zonuren per jaar. Een zonnige gemeente dus!

Rekenhulp

Bereken je besparing met zonnepanelen

Wil je kopen of huren?

Ken je je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik in

Hoeveel zonnepanelen wil je?

8

Geschatte opbrengst

3238kWh/jaar

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

inclusief huurprijs

0

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

Nu tijdelijk € 350 korting! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan en profiteer van de aanbieding.

In Borne zonnepanelen kopen bij installateur Saman Groep

De Saman Groep begrijpt als ervaren zonnepanelen bedrijf heel goed dat de keuze voor een zonnepanelen installatie niet alleen een belangrijke beslissing is, maar ook een investering. Daarom begeleiden we jou volledig van advies tot montage en onderhoud. Zo kun jij met vertrouwen zonnepanelen kopen en geld besparen op je energierekening. Wij komen altijd bij jou thuis langs voor een persoonlijk adviesgesprek en situatiecheck.

Wil je meer weten over hoe jij ook profiteren van zonne-energie in Borne? Neem vrijblijvend contact met ons op! Naast Borne, installeren wij ook zonnepanelen in Hengelo, Almelo, Wierden, Enschede, Oldenzaal, Tubbergen, Nijverdal, Geesteren, Ootmarsumen andere woonplaatsen in Twente en de rest van Overijssel.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *