Zonnepanelen van de Saman Groep

Zonnepanelen in Barendrecht, zo geregeld!

Vrijblijvend advies

Benieuwd welke zonnepanelen geschikt zijn voor jouw situatie en hoeveel jij kunt besparen? Vraag jouw vrijblijvend advies op maat aan.

Zonnepanelen aanschaffen in Barendrecht

Overweeg je om zonnepanelen in Barendrecht te laten plaatsen? Dan komt er waarschijnlijk veel op je af. Hoeveel zonnepanelen heb je nodig en wat is de terugverdientijd? Welke soort panelen zijn het beste en is mijn dak eigenlijk wel geschikt voor het opwekken van zonne-energie? Als zonnepanelen installateur in Barendrecht helpen we je bij de Saman Groep graag met alle informatie die je nodig hebt en verzorgen we de volledige installatie van jouw nieuwe zonnestroominstallatie.

Zonnepanelen Overijssel

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig in Barendrecht?

Als je denkt aan het installeren van een zonnepanelensysteem, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden om het juiste aantal panelen te bepalen. Hier helpen we je graag bij. Ten eerste kijken we naar hoeveel stroom je per jaar verbruikt. Dit is afhankelijk van het aantal mensen in je huishouden en de apparaten die je gebruikt. Als je een elektrische auto hebt of in de toekomst wilt aanschaffen, houden we dat ook in gedachten bij het bepalen van de optimale systeemgrootte. Verder is elk dak uniek. We kijken naar de dakconstructie en beschikbare ruimte, maar letten ook op obstakels zoals schoorstenen of een dakkapel. Daarbij houden we ook rekening met eventuele schaduwval. Een hellingshoek van 35 graden en een dak gericht op het zuiden is ideaal. Is jouw dak gericht op het oosten, westen of het noorden? Ook daarvoor bestaan prima oplossingen.

Tot slot speelt ook jouw persoonlijke voorkeur een rol. Welk type zonnepanelen vind je er aantrekkelijk uitzien? Er bestaan verschillende soorten panelen, elk met hun eigen voordelen. We kijken samen naar wat het beste werkt voor jouw situatie. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor zwarte zonnepanelen (ook wel monokristallijn genoemd), die een hoge opbrengst met een mooie uitstraling combineren. We zorgen er altijd voor dat het systeem precies is afgestemd op jouw verbruik en behoeften. Door rekening te houden met al deze factoren, maken we een plan dat perfect bij jou past.

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen in Barendrecht?

De terugverdientijd van zonnepanelen in Barendrecht is verrassend kort, omdat de prijzen van de panelen de laatste jaren sterk zijn gedaald. Tegelijkertijd zijn de prijzen van elektriciteit juist sterk gestegen. Bovendien zijn in Barendrecht zonnepanelen extra interessant, omdat het aantal zonuren in een jaar aanzienlijk hoger ligt dan het noorden of oosten van het land. Terwijl het gemiddelde minimum in andere delen van Nederland rond de 1.400 zonuren ligt, loopt dit in Barendrecht namelijk op tot ongeveer 1.700 zonuren per jaar. Hierdoor verdien je de kosten van het complete systeem inclusief installatie gemiddeld al binnen zo’n 5 jaar terug.

Rekenhulp

Bereken je besparing met zonnepanelen

Wil je kopen of huren?

Ken je je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik in

Hoeveel zonnepanelen wil je?

8

Geschatte opbrengst

3238kWh/jaar

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

inclusief huurprijs

0

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

10% korting op alle zonnepanelen tijdens de Zin in Zon weken! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan!

Waarom bij Saman zonnepanelen kopen in Barendrecht?

Als zonnepaneel bedrijf begrijpen dat de keuze voor een complete zonnestroominstallatie een belangrijke beslissing, maar ook investering is. We ontzorgen je volledig en begeleiden je van begin tot eind, zodat je met vertrouwen de stap naar duurzame energie en mooie besparingen zet. Onze experts staan klaar om jouw situatie te analyseren en je van persoonlijk advies te voorzien, helemaal vrijblijvend. Vanuit onze vestiging in Barendrecht zijn we altijd dicht bij jou in de buurt, klaar om jouw zonnepanelen en de installatie daarvan te realiseren. Met meer dan 100 jaar ervaring in techniek en ruim 20 jaar expertise in verduurzaming, ben je bij ons verzekerd van uitgebreide kennis en kunde. Daarnaast bieden we een besteprijsgarantie, waardoor je verzekerd bent van de laagste prijs. Kortom, neem contact met ons op en ontdek hoe ook jij kunt profiteren van zonne-energie in Barendrecht.

Kennisbank

Meer over zonnepanelen

Lees meer over zonnepanelen in onze kennisbank.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze duurzame installaties én nooit de laatste aanbiedingen missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres