Zonnepanelen van de Saman Groep

Zonnepanelen in Almelo, een slimme keuze!

Overweeg jij om te investeren in zonnepanelen in Almelo? Het is begrijpelijk dat dit veel vragen met zich meebrengt. Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig? Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen in Almelo? Welk type zonnepaneel past het beste op mijn dak en is mijn dak eigenlijk geschikt voor het opwekken van zonne-energie? Als jouw zonnepanelen installateur in Almelo bieden we bij de Saman Groep alle nodige informatie om een weloverwogen keuze te maken. Bovendien verzorgen we de complete installatie van jouw zonnepanelen en staan we altijd klaar voor service en onderhoud.

€ 350 korting op zonnepanelen tijdens de Saman voorjaarskorting!

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig in Almelo?

Wanneer je overweegt om zonnepanelen te kopen in Almelo, is het essentieel om rekening te houden met een aantal factoren. Denk hierbij aan het jaarlijkse stroomverbruik, de samenstelling van je huishouden en of je elektrisch (wil gaan) rijden. Ook kijken we naar de beschikbare ruimte op je dak en of er eventuele obstakels zijn. Een schoorsteen of dakkapel kunnen namelijk zorgen voor schaduwvorming op je zonnepanelen. Gelukkig bestaan er verschillende oplossingen om zoveel mogelijk opbrengst uit jouw installatie te halen, ook wanneer er een aantal zonnepanelen in de schaduw liggen. Wanneer jouw zonnepanelen in Almelo gericht zijn naar het zuiden en op een hellingshoek van 35 graden worden geplaatst, leveren ze het meeste rendement op. Maar, ook wanneer jouw dak gericht is op het noorden, oosten of westen, kun je goed besparen met zonnepanelen.

Tot slot houden we ook altijd rekening met jouw persoonlijke voorkeur en kun je kiezen uit verschillende typen zonnepanelen. Wat voor zonnepanelen vind je er mooi uitzien? Tegenwoordig kiezen de meeste mensen in Almelo zonnepanelen met een zwarte kleur. Dit type zonnepanelen heet monokristallijn en heeft naast een hoge opbrengst ook een mooie uitstraling. Omdat wij altijd zoeken naar een zonne-energiesysteem dat is afgestemd op jouw verbruik en energiebehoeften, ontvang jij altijd een vrijblijvende offerte dat perfect bij jouw situatie past.

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen in Almelo?

De kosten van zonnepanelen zijn de laatste jaren gedaald, terwijl de energieprijzen zijn gestegen. Dit betekent dat als jij zonnepanelen wil kopen in Almelo, deze investering snel terugverdiend kan worden, vaak al binnen 4 jaar. Daarbij draagt het aantal zonuren in Almelo bij aan een nog aantrekkelijker rendement. Gemiddeld schijnt de zon namelijk 1.700 uur per jaar!

Rekenhulp

Bereken je besparing met zonnepanelen

Wil je kopen of huren?

Ken je je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik in

Hoeveel zonnepanelen wil je?

8

Geschatte opbrengst

3238kWh/jaar

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

inclusief huurprijs

0

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

Nu tijdelijk € 350 korting! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan en profiteer van de aanbieding.

Waarom kiezen voor een zonnepanelen installateur in Almelo?

Als gespecialiseerd zonnepaneel bedrijf begrijpen we bij de Saman Groep dat de keuze voor een zonnestroominstallatie zowel belangrijk als een investering is. Daarom begeleiden we je vanaf het eerste moment tot en met de installatie en bieden we uitgebreide nazorg. Onze deskundige adviseurs geven je thuis vrijblijvend persoonlijk advies, zodat je vol vertrouwen de overstap naar duurzame energie kunt maken. Met meer dan 20 jaar expertise in duurzame energie en ruim 100 jaar ervaring in de techniek, ben je bij de Saman Groep verzekerd van topkwaliteit en service.

Wil jij op het dak van jouw woning in Almelo zonnepanelen? Neem contact met ons op en ontdek hoe ook jij kunt besparen op je energierekening.

Naast Almelo, installeren wij ook zonnepanelen in Wierden, Tubbergen, Hengelo, Oldenzaal, Ootmarsum, Nijverdal, Geesteren, Borne, Enschede en andere plaatsen in Twente en de rest van Overijssel.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *