0

De Saman Groep volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en volgt alle adviezen van het RIVM op om de verspreiding en risico’s te minimaliseren. Ondanks deze uitzonderlijke situatie, blijven wij voor u klaarstaan. Op afstand, maar toch persoonlijk en dichtbij; ook voor advies op maat over verduurzaming kunt u met ons videobellen! Waarmee kunnen wij u vandaag helpen? Maak direct een vrijblijvende afspraak

Bekijk alle coronamaatregelen.

2100 euro subsidie

Zoekt u een all-electric warmtepomp met topprestaties op het gebied van comfort, energierendement, betrouwbaarheid en bediening? Kies dan voor de Daikin Altherma LT Bluevolution warmtepomp. Deze nieuwe generatie lage temperatuur warmtepomp maakt optimaal gebruik van hernieuwbare energie uit de buitenlucht om te verwarmen en koelen.

Lees meer

Daikin Altherma LT3 Bluevolution warmtepomp 7.5 kW Binnendeel vloermodel met 230 liter boiler

6.910,00 incl. btw

Zoekt u een all-electric warmtepomp met topprestaties op het gebied van comfort, energierendement, betrouwbaarheid en bediening? Kies dan voor de Daikin Altherma LT Bluevolution warmtepomp. Deze nieuwe generatie lage temperatuur warmtepomp maakt optimaal gebruik van hernieuwbare energie uit de buitenlucht om te verwarmen en koelen.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: KA12259 Categorie:
Huren v.a. 71,48 incl. btw p/m
Offerte aanvragen
  • Hoog rendement
  • Interessante subsidie
  • Minder tot geen gasverbruik meer
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?

Zoekt u een all-electric warmtepomp met topprestaties op het gebied van comfort, energierendement, betrouwbaarheid en bediening? Kies dan voor de Daikin Altherma LT Bluevolution. Deze nieuwe generatie lage temperatuur lucht-water warmtepomp maakt optimaal gebruik van hernieuwbare energie uit de buitenlucht om te verwarmen en koelen. Daarnaast is de Daikin Altherma LT Bluevolution de eerste volledig elektrische lucht-water warmtepomp die het nieuwe koudemiddel R32 gebruikt. Dit koudemiddel is veel milieuvriendelijker. Ook heeft dit koudemiddel het laagste Global Warming Potential (GWP) van alle koude middelen. U bespaart hiermee op uw energiekosten en draagt ondertussen bij aan een schoner milieu. Tot slot kan de Daikin Altherma LT Bluevolution warmtepomp uw cv water tot 55°C verwarmen en zorgen voor warm tapwater. Daardoor kunnen in veel situaties bestaande woningen ook van het gas af.

De vermelde prijs betreft de volgende levering en werkzaamheden:

  • Daikin Altherma LT3 Bluevolution 7.5 kW Binnendeel vloermodel met 230 liter boiler

Indien u kiest voor een warmtepomp inclusief montage de complete installatie op basis van onderstaande voorwaarden inclusief de volgende aansluitmaterialen:

  • Inlaatcombinatie
  • Vul-aftapkraan
  • Expansievat
  • Leiding- en aansluitmateriaal
  • Inclusief vloerdragers, thermostaat en excl. koeling

VOORWAARDEN VOOR MONTAGE Daikin Altherma LT3 Bluevolution warmtepomp

De standaard montagekosten van een warmtepomp zijn gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij water, riolering, cv-leidingen en elektra zich binnen 1,0 meter van de te plaatsen warmtepomp bevinden. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. Aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbegrepen. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse zullen wij een definitieve opgave van de installatiekosten verzorgen. Vermelde prijzen zijn vrijblijvend en zijn onderhevig aan prijswijzigingen, opbrengsten zijn gemiddelden. De vermelde vermogens zijn gebaseerd op een watertemperatuur van 35 graden Celsius en 7 graden Celsius buitentemperatuur.

VOORWAARDEN VOOR SUBSIDIE Daikin Altherma LT3 Bluevolution warmtepomp

De vermelde subsidie is gebaseerd op de bij ons bekende informatie en afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag wordt door ons verzorgd op basis van een door ons te verstrekken en door u in te vullen machtigingsformulier. Met betrekking tot het verkrijgen van deze subsidies kunnen wij geen garanties geven. Voor meer informatie kijkt u op www.rvo.nl/isde

Geluid van deze all-electric lucht-water warmtepomp

Het buitendeel van deze all-electric lucht-water warmtepomp produceert maximaal circa 40dB geluid op een afstand van 3 meter. 

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel warmtepompen monteert en onderhoud in Zuidwest-Nederland. Bent u woonachtig buiten ons werkgebied? Vraag dan naar de mogelijkheden met een doe-het-zelf pakket.

Merk Daikin
Naam Daikin Altherma LT3 Bluevolution warmtepomp 7.5 kW Binnendeel vloermodel met 230 liter boiler
Model Altherma LT3 Bluevolution
Energiebron Lucht
Vermogen (kW) 7.5
Uitvoering All-electric
Binnendeel Binnendeel vloermodel
Incl. boiler Ja
Boiler inhoud 230
Standaard uitgevoerd met koeling Nee
Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! Bekijk reviews
8 ,5
"Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden"
De heer de Koning