0
  • Met warmtegarantieplan (+ €12,20 p/m)
  • Inclusief montage
  • Hoog rendement

Zoekt u een cv-ketel met een hoog rendement, optimale zekerheid, lange levensduur en een snelle reactie op uw warmtevraag? Kies dan voor de compacte Netfit TrendLine. De Netfit TrendLine combiketel is uitgerust met de slimste software van dit moment; Intelligence Plus. Deze software ontdekt zelf patronen in uw warmwatergebruik. Daardoor ontstaat de optimale balans tussen comfort en energiebesparing.

Lees meer

Nefit TrendLine AquaPower Plus HRC30/CW6 cv-ketel

2.860,00 incl. btw

Huren v.a. 48,60 p/m

Zoekt u een cv-ketel met een hoog rendement, optimale zekerheid, lange levensduur en een snelle reactie op uw warmtevraag? Kies dan voor de compacte Netfit TrendLine. De Netfit TrendLine combiketel is uitgerust met de slimste software van dit moment; Intelligence Plus. Deze software ontdekt zelf patronen in uw warmwatergebruik. Daardoor ontstaat de optimale balans tussen comfort en energiebesparing.

Lees meer

Please add some options to render this input.

Please add some options to render this input.

Vergelijk
Artikelnummer: NTH51994 Categorieën:
Met warmtegarantieplan (+ €12,20 p/m)
Betaal pas na de installatie door de Saman Groep
Saman KeuzeGarantie op uw bestelling
Bestel zonder zorgen online. Wij nemen na uw bestelling contact op om uw aankoop te bespreken en definitief te maken. Zo weet u zeker dat het product past bij uw situatie.
Offerte aanvragen
E-mail dit product
?

Welke thermostaat wenst u? (kopen)

Afhankelijk van uw merk cv-ketel, heeft u keuze uit verschillende thermostaten:

 

Thermostaten Intergas cv-ketels

Intergas Comfort Touch

De Intergas Comfort Touch thermostaat kunt u eenvoudig bedienen via een touchscreen. Optioneel kan deze thermostaat worden uitgebreid met een internet gateway. Daarmee kunt u de thermostaat ook eenvoudig vanaf uw smartphone of tablet bedienen via de Comfort Touch App. Via de app kunt u ook een standaard weekprogramma in te stellen.

Honeywell Chronotherm Touch Modulation

De Honeywell Chronotherm Touch Modulation is een programmeerbare klokthermostaat. Door middel van het touchscreen kunt u de thermostaat eenvoudig bedienen. Kenmerkend voor deze thermostaat is dat deze zeer efficiënt en energiezuinig in gebruik is. De zelflerende software zorgt voor een duurzame comfortregeling het hele jaar door. 

Intergas Incomfort Gateway Comfort Touch

De Intergas Incomfort Gateway Comfort Touch is een modulerende kamerthermostaat die het vermogen van de cv-ketel aanpast op uw gewenste warmtebehoefte. Dat garandeert een zuinige werking van uw cv-ketel. Deze thermostaat kunt u eenvoudig bedienen via een touchscreen.

 

Thermostaten Nefit cv-ketels

Nefit Moduline 1010

De Nefit Moduline 1010 is een compacte kamerthermostaat. U kunt kiezen voor een standaard klokthermostaat of voor een online thermostaat die u op afstand kunt bedienen via uw smartphone of tablet.

Nefit Moduline 3000

Met de Nefit Moduline 3000 klokthermostaat regelt u de temperatuur in huis weersafhankelijk.  Met het extra grote display is de Nefit Moduline 3000 thermostaat eenvoudig te bedienen.

Nefit Easy

De Nefit Easy thermostaat kunt u eenvoudig thuis en op afstand bedienen met een app op uw smartphone of tablet. Ook regelt de Nefit Easy de temperatuur in huis weersafhankelijk en is deze zelflerend. Zo geniet u van optimaal comfort terwijl u energie bespaard.

 

Thermostaten Remeha cv-ketels

qSense

De Remeha QSense kamerthermostaat is perfect voor wie eenvoudig de temperatuur wil instellen met een enkele draai-/drukknop. In het overzichtelijke blauw verlichte display kunt u direct de ingestelde temperatuur zien.

iSense

Met de iSense thermostaat kunt u de temperatuur in huis weersafhankelijk regelen. Met de twee drukknoppen en draai-/drukknop navigeert u snel door het overzichtelijke menu.

eTwist

Met de eTwist regelt u met een handomdraai de temperatuur in huis via de thermostaat of app op uw smartphone of tablet. Ook geeft de eTwist thermostaat inzicht in uw energieverbruik.

?

Wilt u de rookgasafvoer vervangen? (kopen)

De gemiddelde rookgasafvoer heeft een levensduur van 15 jaar. Dit is ongeveer gelijk met de cv-ketel. Tijdens het condensatieproces in de cv-ketel komen er niet alleen verbrandingsgassen vrij, maar ook een zuur. Dit zuur tast de afvoer aan. Door beschadigingen zouden er schadelijke gassen terecht kunnen komen in de woning. Daarom adviseren wij om bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel ook de rookgasafvoer te vervangen.

Zoekt u een cv-ketel met een hoog rendement, optimale zekerheid, lange levensduur en een snelle reactie op uw warmtevraag? Kies dan voor de compacte Netfit TrendLine. De Netfit TrendLine combiketel is uitgerust met de slimste software van dit moment; Intelligence Plus. Deze software ontdekt zelf patronen in uw warmwatergebruik. Daardoor ontstaat de optimale balans tussen comfort en energiebesparing. Ook vergroot de vernieuwde High Speed warmtewisselaar de precisie en productkwaliteit van deze cv-ketel. Tot slot voldoet de Nefit Trendline door de modulerende A+ pomp, Z-Stream platenwisselaar en standby-verbruik van minder dan één watt, aan de hoogste eisen van energiebesparing en duurzaamheid. Dat maakt de Nefit Trendline een uitstekende keuze voor uw portemonnee én het milieu.

Nefit cv-ketel CW-klasse 6

  • Bad van 100 liter vol in 5 minuten.
  • 23* liter water van 40° Celsius per minuut.
  • 13** liter water van 60° Celsius per minuut. Geschikt voor keuken en douche (tegelijk) of keuken en bad (tegelijk).
  • * 10 minuten, daarna continu 16 L/min
  • ** 10 minuten, daarna 9,5 L/min

Saman Warmte Garantieplan bij uw Nefit Trendline Aquapower Plus cv-ketel

Bij aanschaf van een cv-ketel bij de Saman Groep sluit u direct het Saman Warmte Garantieplan af (+ €12,20 p/m). Met dit all-in service abonnement heeft u tot 15 jaar lang geen onverwachte kosten aan uw cv-ketel. Ook bent u hiermee verzekerd van een goede en betrouwbare installatie. De minimale looptijd van het contract is twee jaar. Na anderhalf jaar voert de Saman Groep de eerste onderhoudsbeurt uit. Vervolgens wordt er één keer per twee jaar onderhoud uitgevoerd.

Merk Nefit
Naam Nefit TrendLine AquaPower Plus HRC30/CW6 cv-ketel
Model Trendline
Type HRC30/CW5
Cw-klasse CW6
Vermogen (kW) 30
Standaard thermostaat Moduline 1010 (Nefit)
Afmeting (LxBxH, cm) 100,7 x 44 x 52,5
Energie efficiëntie klasse ruimte verwarming A
Energie efficiëntie klasse warmwater voorziening A
Garantie warmtewisselaar 10
Gaskeur naverwarming zonneboiler Ja
Klanten geven ons gemiddeld een 8,8! Bekijk reviews
8 ,8
"De Saman Groep denkt echt met je mee"
Mevrouw Heijboer