Hybrid Ready cv-ketels

Als jouw cv-ketel aan vervanging toe is, sta je momenteel voor een lastige keuze: kies je voor een nieuwe cv-ketel, of stap je over op een (hybride) warmtepomp. Het is nog steeds een goed idee om jouw cv-ketel te vervangen door een nieuwe cv-ketel, zolang deze hybrid ready is. Een hybrid ready cv-ketel kun je op elk moment eenvoudig uitbreiden met een hybride warmtepomp. Jouw cv-ketel blijft dan het warme tapwater verzorgen en de warmtepomp zorgt voor de warmte in jouw woning. Is het extreem koud? Dan springt jouw cv-ketel bij om het huis te verwarmen. Zo ben jij altijd verzekerd van prima wooncomfort.

Voor wie is een hybrid ready cv-ketel geschikt

Ben jij nog niet toe aan een overstap naar een warmtepomp? Of vind je de aanschaf nog te duur? Dan is een nieuwe cv-ketel een prima oplossing. Alle cv-ketels in ons assortiment zijn hybride ready en dus later uit te breiden met een hybride warmtepomp. Zo kun jij nu al genieten van de voordelen van een nieuwe cv-ketel en in de toekomst nog steeds kiezen voor een hybride warmtepomp.

Bekijk onze cv-ketels

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *